Έρχεται η 3η Επαγγελματική Έκθεση Κομμωτηρίου HAIRPROF, 11-13 Mαρτίου

hairprof-main-evetΜετά την επιτυχία που σημείωσαν οι δύο προηγούμενες HAIRPROF, με την αξιοσημείωτη ανοδική προσέλευση που στην 2η έκθεση ξεπέρασε τους 7.500 καταγεγραμμένους επαγγελματίες κομμωτές, ανανεώνουμε το ραντεβού μας, με την διοργάνωση της 3ης HAIRPROF, της μοναδικής έκθεσης με προϊόντα υπηρεσίες και εξοπλισμό κομμωτηρίου που απευθύνεται αποκλειστικά στον επαγγελματία κομμωτή, στις 11 έως 13 Μαρτίου 2017 στο ΣΕΦ  Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

awardsΜετά από από απαίτηση όλων των κομμωτών επισκεπτών της έκθεσης,  φέτος εγκαινιάζουμε έναν νέο θεσμό στην HAIRPROF, τον Γυναικείο Διαγωνισμό Κομμωτικής  Greek Hairdressing Awards.  

Πληροφορίες συμμετοχής στο www.hairprof.eu

barberΠαράλληλα με την έκθεση θα διοργανωθεί και φέτος ο επιτυχημένος πλέον θεσμός, ειδικά για τους μπαρμπέρηδες  το 2ο Greek Barber Festival

Πληροφορίες συμμετοχής στο www.hairprof.eu

 

studentsΕπιπλέον θεσμός στην HAIRPROF έγινε και η Students Day, όπου την πρώτη ημέρα της έκθεσης μαθητές από όλη την Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικά σεμινάρια κομμωτικής από έμπειρους καθηγητές να παραλάβουν βεβαίωση συμμετοχής αλλά και να δείξουν την δουλειά τους στο κεντρικό πλατό της έκθεσης.

tony

 

Τέλος εκτός από τα 23 καταπληκτικά shows που θα φιλοξενούμε στο main stage της Hairprof, με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε ότι την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 το main show της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί από την Artistic Team της ακαδημίας TΟΝI&GUΥ. 

uidshisuhdfiudsf

 

Το Show PURE EDUCATION by TONI&GUY επιμελείται προσωπικά και φυσικά συμμετέχει o Artistic Director and Head of Education της ακαδημίας COS SAKKAS.
Το show θα πραγματοποιηθεί στην κλειστή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη και λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Κόστος 100€ στα ταμεία της έκθεσης, 80€ προπώληση και 70€ για σωματεία- συλλόγους κομμωτών και μαθητές για πακέτα άνω των 10 εισιτηρίων. Στις 15/12  θα ξεκινήσουν οι προπωλήσεις των εισιτηρίων από το site της έκθεσης www.hairprof.eu. Για ομαδικές κρατήσεις (σύλλογοι & μαθητές) παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τα γραφεία της  διοργάνωσης στο 2155709001 για την αποστολή των εισιτηρίων σας.

tailormadelogo

Ευχαριστούμε θερμά την ακαδημία Tailormade Hair Academy που θα αναλάβει το support του show.

Αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων και των υπόλοιπων event θα ανακοινωθεί σε ημερομηνίες κοντύτερα της έκθεσης.

  •  Info : Τόπος Διεξαγωγής: ΣΕΦ Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
  • Ημερομηνία 11-13/3/2017
  • Ωράριο : Σάββατο 10:00 με 21:00 | Κυριακή 10:00 με 21:00 | Δευτέρα 10:00 με 21:00
  • ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 5€ για 1 ημέρα & 10€ και για τις 3 ημέρες επιτρέπεται ένας συνοδός. Μαθητές 5€ για όλες τις ημέρες.
  • TO FOR 7 Τ: 215 5709001 Ε: info@hairprof.eu
  • FB page : hairprof.eu

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION