Ανακαλύψτε το δικό σας προσωποποιημένο Summer Energy Code

POWERED BY WELLA

Καινούργια εποχή, καινούργιο EnergyCode! Είναι γνωστό ότι το καλοκαίρι οι ανάγκες των μαλλιών γίνονται πιο απαιτητικές, λόγω των παραγόντων της θερμοκρασίας, της θάλασσας, του χλωρίου και του ξηρού αέρα. Η νέα σειρά SOLAR της System Professional έρχεται για να προστατέψει τα μαλλιά από τα αρνητικά του καλοκαιριού, με τα πανίσχυρα αντηλιακά φίλτρα ευρέως φάσματος που περιέχει. Παράλληλα, το Summer Energy Code ανανεώνεται και προσαρμόζεται αποκλειστικά στις ανάγκες κάθε γυναίκας. Το μόνο που μένει, είναι να το ανακαλύψετε!

Προετοιμαστείτε! Καλοκαίρι δεν σημαίνει απλώς μπάνια και ξεγνοιασιά κάτω από τον ήλιο, αλλά και θερμοκρασίες υψηλής έντασης, ηλιακή και υπεριώδης ακτινοβολία, θαλασσινό και νερό με χλώριο και γενικότερα, ξηρότητα. Όπως το σώμα, έτσι και τα μαλλιά ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα, καθώς οι συνθήκες του καλοκαιριού μειώνουν την υγρασία των μαλλιών, τα λιπίδια της τρίχας λιγοστεύουν και η πρωτεϊνική δομή της τρίχας αποδυναμώνεται.

Το Summer Energy Code έρχεται για να καλύψει τις ανάγκες που αποζητούν τα μαλλιά κατά τη περίοδο του καλοκαιριού, από τις οποίες μερικές είναι η προστασία από τους εξωτερικούς παράγοντες, αλλά και η αναδόμηση της τρίχας. Μέσα από την ανάλυση του προφίλ ενέργειας των μαλλιών- Energy Code Mapping– προκύπτει το εξατομικευμένο σύστημα περιποίησης που θα προστατεύσει τα μαλλιά σας από την ηλιακή ακτινοβολία. Όσο για τα προϊόντα, το Summer Energy Code προτείνει ένα, ή και περισσότερα προϊόντα από τη νέα σειρά Solar της System Professional.

Είναι η κατάλληλη περίοδος, για να επισκεφθείτε ένα από τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια System Professional και να ανακαλύψετε το δικό σας προσωπικό Summer Energy Code με τη βοήθεια του επαγγελματία κομμωτή.

 

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ SOLAR

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τα μαλλιά και η επιδερμίδα εκτίθενται σε υψηλής έντασης ηλιακή ακτινοβολία και σε υπεριώδη ακτινοβολία. Αν εκτός από την έκθεση στην ακτινοβολία προσθέσουμε την επίδραση του αέρα και του θαλασσινού ή χλωριωμένου νερού, τότε αντιλαμβανόμαστε με ποιον τρόπο μπορεί να προκληθεί φθορά στη δομή της τρίχας. Η νέα σειρά Solar της System Professional έρχεται για να προστατέψει τα μαλλιά μας αυτό το καλοκαίρι. Σχεδιασμένη καθαρά για τις καλοκαιρινές ανάγκες, η σειρά Solar ενσωματώνει την τεχνολογία HelioGuard, που περιέχει πανίσχυρα αντηλιακά φίλτρα ευρέως φάσματος, τα οποία δημιουργούν ένα προστατευτικό στρώμα γύρω από την τρίχα. Παράλληλα το Σύμπλεγμα HelioRestore, διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας και βοηθά στην αναδόμησή της, ενώ αναπληρώνει την χαμένη υγρασία των μαλλιών


Η υπεριώδης ακτινοβολία αντιδρά με τα κατάλοιπα των μετάλλων στα μαλλιά με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ελεύθερες ρίζες που καταστρέφουν την πρωτεϊνική δομή της τρίχας. Αυτό οδηγεί στην αποδυνάμωση της τρίχας και στη φθορά του κεράτινου, προστατευτικού περιβλήματός της.


Η σειρά Solar είναι κατάλληλη για:

  • Άνδρες και γυναίκες πριν και μετά τις διακοπές
  • Χρήση κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, που η έκθεση στον ήλιο είναι μεγαλύτερη
  • Ανθρώπους με δραστήριο τρόπο ζωής που ασχολούνται με υπαίθριες δραστηριότητες, κολυμβητές που έρχονται σε επαφή με χλωριωμένο ή θαλασσινό νερό και για εκείνους που αναζητούν φροντίδα με γρήγορη δράση για τα μαλλιά και το σώμα στο γυμναστήριο
  • Πελάτισσες με βαμμένα μαλλιά για επιπλέον αντηλιακή προστασία
  • Άνδρες με προβλήματα αραίωσης και μεγαλύτερη έκθεση στον ήλιο

 

ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ HELIOGUARD

Το Σύμπλεγμα HelioGuard προστατεύει τα μαλλιά δημιουργώντας ένα προστατευτικό στρώμα γύρω από την τρίχα. Το Σύμπλεγμα ελαττώνει την υπεριώδη ακτινοβολία που ξεθωριάζει το χρώμα και έτσι η ένταση του χρώματος διατηρείται για περισσότερο. Τα φίλτρα UV απορροφούν την υπεριώδη ακτινοβολία, το έλαιο αβοκάντο εμποδίζει την απώλεια υγρασίας, ενώ τα κατιονικά πολυμερή επανορθώνουν τα κατεστραμμένα σημεία της τρίχας.

 

ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ HELIORESTORE

Μετά από την έκθεση στον ήλιο τα κατάλοιπα αντηλιακού, θαλασσινού και χλωριωμένου νερού θα πρέπει να απομακρυνθούν από τα μαλλιά και την επιδερμίδα. Το Σύμπλεγμα HelioRestore διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας και βοηθά στην αναδόμησή της, ενώ αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία των μαλλιών. H γλυκερίνη εξισορροπεί τα επίπεδα της τρίχας, η ιστιδίνη αναπληρώνει τα δομικά στοιχεία της κερατίνης, ενώ η προβιταμίνη Β5 ενυδατώνει τα μαλλιά και την επιδερμίδα.

 

 

SOL 1 HAIR & BODY SHAMPOO

Ενυδατώνει απαλά τα μαλλιά, απομακρύνοντας τα κατάλοιπα του αντηλιακού, του θαλασσινού και χλωριωμένου νερού από τα μαλλιά και την επιδερμίδα. Είναι εξίσου αποτελεσματικό για τον καθαρισμό της επιδερμίδας, καθώς απομακρύνει το αδιάβροχο αντηλιακό και τα λιπαρά κατάλοιπα. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση από άνδρες και γυναίκες που ασχολούνται με τα σπορ. Με Σύμπλεγμα HelioRestore.

 

SOL 2 HYDRO REPAIR CONDITIONER

Το conditioner με σύμπλεγμα HelioRestore επανορθώνει τη φθορά που προκαλείται από τον ήλιο και αναπληρώνει άμεσα την υγρασία που χάθηκε εξαιτίας του χλωριωμένου και θαλασσινού νερού. Αφήνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα στη στιγμή.

 

SOL 4 SUN OIL

Χαρίζει άμεση απαλότητα στα μαλλιά τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την έκθεση στον ήλιο. Τα αντηλιακά φίλτρα που περιέχει, σε συνδυασμό με το μείγμα πολύτιμων ελαίων, περιποιούνται σε βάθος και προστατεύουν την κερατίνη χαρίζοντας απαλότητα που διαρκεί. Κατάλληλο για μαλλιά που εκτίθενται στον ήλιο, σε χλωριωμένο και σε θαλασσινό νερό.

 

SOL 5 SEALING CREAM

Κρέμα καθημερινής προστασίας για βαθιά θρέψη. Προστατεύει τα μαλλιά από την ηλιακή ακτινοβολία και τις βλαβερές επιδράσεις του χλωριωμένου και θαλασσινού νερού. Κατάλληλο για μαλλιά με δυσκολία στο χτένισμα με κανονική προς χοντρή τρίχα, αλλά και μαλλιά αφυδατωμένα με τάση για φριζάρισμα λόγω έκθεσης στον ήλιο και σε χλωριωμένο ή θαλασσινό νερό.

 

SOL 6 HELIO SPRAY

Προστατεύει τα μαλλιά από τη φθορά που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία. Το αδιάβροχο σπρέι, με μη λιπαρή σύνθεση, μειώνει την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας στα μαλλιά και εμποδίζει τη φθορά της πρωτεΐνης της τρίχας, το ξεθώριασμα του χρώματος και την απώλεια υγρασίας.

 

 

 

 

Sun of a Beach & System Professional

Summer EnergyCode is your partner in crime for your summer vacations!

 

Η System Professional και η εταιρία Sun of a Beach σε προετοιμάζουν πλήρως για το καλοκαίρι! Απόλαυσε τον ήλιο στα μαλλιά σου με τη προστασία του EnergyCode, αλλά και την παραλία με μια πετσέτα Sun of a Beach. Πηγαίνοντας σε κάποιο συνεργαζόμενο κομμωτήριο της System Professional για να βρεις το δικό σου, ξεχωριστό Summer EnergyCode, με την αγορά τριών προϊόντων System Professional παίρνεις δώρο μια Monochrome Sun of a Beach πετσέτα στις αποχρώσεις του κίτρινου, ή γκρι.

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION