Αποστολή: Η GIOTIS HAIR EXPERT ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΠΟΛΗ

View Gallery 17 Photos

Και εμείς ακολουθήσαμε! To My Extension ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη και πέρασε ένα
πολύ όμορφο σαββατοκύριακο, αφού απόλαυσε από κοντά το event της Giotis Hair Expert.

Αποστολή: Θέμης Παπαδόπουλος

 

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το event που διοργάνωσε ο Θοδωρής Γιώτης, ιδιοκτήτης της εταιρείας Giotis Hair Expert, σε συνεργασία με την Μalibu C, την Κυριακή 22 Απριλίου στην Αλεξανδρούπολη. Το My Extension ήταν φυσικά εκεί και μετέδωσε τον παλμό της εκδήλωσης στα social media.

Όλα τα μοντέλα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, τόσο κατά την προετοιμασία, όσο και επί σκηνής!

 

Ο Χρήστος Χρήστου, ο Μάριος Σίμος, Διευθυντής πωλήσεων της Malibu C και ο Θοδωρής Γιώτης.

Η παρουσίαση, η οποία έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Astir Egnatia Grecotel είχε μεγάλη απήχηση στους επαγγελματίες, που από νωρίς βρέθηκαν από την Ορεστιάδα, τον Έβρο, τη Δράμα, την Ξάνθη κι άλλες πόλεις της ακριτικής Ελλάδας, στην υπέροχη Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να απολαύσουν τις νέες τεχνικές και υπηρεσίες που παρουσίασαν τα στελέχη των δυο εταιρειών.

Ο Πάνος Βαφειάδης, σύμβουλος πωλήσεων Β. Ελλάδος Giotis Hair Expert, ο Θοδωρής Γιώτης ιδιοκτήτης της Giotis Hair Expert και ο πρόεδρος της Malibu C Ελλάδος, Χρήστος Χρήστου.

Guest καλεσμένος ήταν ο κομμωτής Nestor Yannakis, ο οποίος ανέβηκε επί σκηνής και παρουσίασε καινούργια χτενίσματα και δημιουργίες, ενώ παράλληλα ανέλυε τεχνικές πάνω σε κούρεμα και styling. Οι επαγγελματίες που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τα προϊόντα της Giotis Hair Expert και της Malibu C.
Η όμορφη παρουσίαση της Κυριακής έκλεισε με τους παρευρισκομένους να συζητούν ζωηρά και να ανταλλάζουν απόψεις για όλα όσα είχαν παρακολουθήσει μέσα στην φιλόξενη αίθουσα του πολυτελούς Astir Egnatia Grecotel, ενώ ο φακός του My Extension απαθανάτιζε τα καλύτερα στιγμιότυπα της εκδήλωσης.

 

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION