ΑΦΙΕΡΩΜΑ: COLOUR BLOOM

View Gallery 12 Photos

Ωραίες οι νέες τάσεις και τα περίτεχνα χτενίσματα, όμως και το χρώμα των μαλλιών απογειώνεται για τα καλά, καθώς γεννιούνται νέες, απολαυστικές τάσεις, που κάνουν τα μάτια μας να θαυμάζουν αυτό που βλέπουμε. Αναμίξεις και παιχνίδια με το χρώμα, νέες τεχνικές και απολαυστικές αποχρώσεις έρχονται για να δώσουν ζωή στο καθημερινό λουκ. Αγαπημένες τεχνικές όπως το ombre δεν φεύγουν από τις προτιμήσεις, ενώ νέες, όπως το Blorange, ήρθαν για να εντυπωσιάσουν.

 

REVERSE OMBRE / Το αντίστροφο ombre, είναι κατάλληλο για εκείνες που επιθυμούν να κρατήσουν το χρώμα τους, όμως μια ελαφριά χρωματική παραλλαγή. Η ρίζα μένει σε σκούρο σοκολατί, ενώ οι άκρες ανοίγουν ελαφρώς προς την απόχρωση του ίδιου χρώματος. Το Reverse Ombre είναι κολακευτικό, γοητευτικό και μια ασφαλής επιλογή για όσες δεν θέλουν να «ξανοιχτούν» πολύ.

METALLIC RED / Το μεταλλικό κόκκινο συνδυάζεται με την σκούρα ρίζα και μαζί αποδίδουν το απολαυστικό αποτέλεσμα. Η σκούρα βάση είναι ιδανική για να αναδείξει τις μεταλλικές υφές του κόκκινου, ενώ το κούρεμα και οι αφέλειες αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο την μεταλλική υφή.

BRONDE / Κλασικό κι αγαπημένο, το bronde συνεχίζει να διατηρεί τη θέση του στις καρδιές μας, καθώς έχει κερδίσει πολλές υποστηρίκτριες. Νιώστε ελεύθερες να παίξετε με τις γήινες αποχρώσεις, με τις αντιθέσεις των χρωμάτων, τις σκιές, αλλά μην πείτε κι όχι σε λίγο χρώμα.

 

ECLIPTING / Η καυτή τεχνική του Eclipting συνεχίζει να συναρπάσει γυναίκες και colorists. Η τεχνική είναι βασισμένη στην σωστή μίξη και τοποθέτηση χρωμάτων, τα οποία πρέπει να έρχονται σε αντίθεση με τα φυσικά χρώματα του προσώπου, προσφέρωντας την μέγιστη ανάδειξη του. Στο λουκ η καστανή βάση έρχεται σε αντίθεση με τις ανοιχτές ανταύγειες, οι οποίες επικεντρώνουν την προσοχή απευθείας στο πρόσωπο.

DARK MAUVE / Το απολαυστικό μωβ το είδαμε να σκουραίνει και τώρα, έχει γίνει ακόμη πιο σκούρο κι ακόμη πιο απολαυστικό στην όψη. Το χρώμα είναι ιδανικό για κοντές κουπ, καθώς ο συνδυασμός τους χαρίζει ένα ανατρεπτικό λουκ. Παρόλα αυτά, δεν λέμε όχι και στα σκουρόχρωμα μήκη. Συνδύασε το σωστά και δεν θα απογοητευτείς.

BRIGHT SHADES / Ακόμη μια τεχνική Eclipting, η οποία φαινομενικά «αφαιρεί» όγκο από τα μαλλιά, χρησιμοποιώντας την φυσική απόχρωση του δέρματος, πάνω στα μαλλιά. Παράλληλα δημιουργείται το ανατρεπτικό λουκ της διχρωμίας, η οποία σε συνδυασμό με το ιδανικό hairstyle μπορεί να αποδώσει δυναμικά αποτελέσματα.

 

BRICK RED / Το brick red είναι καυτό χρώμα, καθώς δεν είναι ούτε καστανό, αλλά ούτε και κόκκινο. Είναι κάτι ενδιάμεσο, κάτι φλογερό και συνάμα γοητευτικό και δυναμικό. Η απόχρωση είναι τέλεια για λευκές και μεσαίες επιδερμίδες και ταιριάζει σε όλα τα μήκη. Παρόλα αυτά, θα λέγαμε ότι όταν συνδυαστεί με υγιή μαλλιά με λάμψη, τότε το χρώμα αναδεικνύεται στο μέγιστο.

BLORANGE / Η μοντέρνα τεχνική Blorange παίζει με τις αποχρώσεις του ξανθού και πορτοκαλί με πάρα πολλούς, διαφορετικούς τρόπους. Στο λουκ το Blorange έχει δομηθεί σε ανοιχτούς τόνους, οι οποίοι ξεκινάνε από σκούρο και καταλήγουν στο ανοιχτό. Σκοπός είναι να δωθεί μια νέα ανάσα φρεσκάδας στο ξανθό, ενώ η τεχνική υπολογίζει πολύ το χρώμα της επιδερμίδας, καθώς και το ιδανικό αποτέλεσμα για κάθε τύπο.

HONEY BROWN OMBRE / Είπαμε ότι το Ombre δεν χάνεται από τις προτιμήσεις και τη μόδα, καθώς ανανεώνεται. Το Honey Brown Ombre φέρει τις αποχρώσεις του μελιού και του καστανού και τις ενώνει με πολύ ομοιόμορφο, σχεδόν αρμονικό, τρόπο. Ο πειραματισμός δεν πρέπει να απουσιάζει, καθώς χρώματα όπως το μωβ, τα μεταλλικά και τα παστέλ, μπορούν να ανανεώσουν καθοριστικά το συμβατικό ombre.

 

COLOR ROOTS / Η μόδα προστάζει σκούρες ρίζες με χρώμα και πιο συγκεκριμένα, μωβ και παστελ ρίζες οι οποίες θα έρχονται σε αντίθεση με τις ανοιχτές αποχρώσεις του υπόλοιπου κεφαλιού. Η τάση είναι κουλ και απευθύνεται στις μοντέρνες γυναίκες που θέλουν κάτι διαφορετικό, και όχι άλλα συμβατικά λουκς. Οι Color Roots είναι εδώ για να απογειώσουν οποιοδήποτε στυλ.

DUSTY / Το ξεθωριασμένο, σχεδόν «σκονισμένο» χρώμα, κινείται σε παστέλ αποχρώσεις που μας δίνουν την εντύπωση ότι το χρώμα του γκρίζου έχει αναμειχθεί με το μωβ. Ακριβώς για αυτό πρόκειται! Η δυναμική αυτή τάση θέλει να δώσει πιο ήπια αποτελέσματα στα φανταχτερά χρώματα των παστέλ και υπόσχεται χρωματικά αποτέλεσματα με γοητευτικό χαρακτήρα.

RAINBOW / Η τάση rainbow ακόμη καλά κρατεί. Εξάλλου, ο πειραματισμός και η ενάσχοληση των colorists τον τελευταίο καιρό με την πολυχρωμία, ήταν η αιτία για την γέννηση νέων τάσεων, οι οποίες διαρκώς ανανεώνονται και αυξάνονται, δίνοντας φρέσκο αέρα στη κομμωτική. Rainbow πολυχρωμία λοιπόν, για όσες αγαπάνε το χρώμα και την εξατομικευμένη εμφάνιση!

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION