ΑΦΙΕΡΩΜΑ: SHORT IS HOT

View Gallery 6 Photos

Τα κοντά κουρέματα έχουν επανέλθει δυναμικά και αποτελούν ένα καινούργιο είδος έκφρασης μέσα από το οποιο οι κομμωτές φανερώνουν τη τέχνη τους, ενώ οι γυναίκες τον πραγματικό τους εαυτό. Ανατρεπτικά μήκη, παιχνίδια με τις τεχνικές και μελετημένα κοψίματα χαρίζουν τα πιο εκφραστικά, καυτά, κοντά λουκς που θα δείτε σήμερα.

 

 

GLAMOUR PIXIE

Ποτέ το pixie δεν ήταν τόσο δυναμικό. Το κοντοκουρεμένο λουκ έχει δομηθεί με fade τεχνική στα πλάγια και όσο ανεβαίνει η αντίθεση αυξάνεται. Στο πάνω μέρος τα μαλλιά έχουν δομηθεί σε τούφες, οι οποίες αγκαλιάζουν το κεφάλι και διαθέτουν ατημέλητο styling.

 

BOLD BANGS

Συμμετρία, ακρίβεια και όγκος ξεπροβάλλουν από το εντυπωσιακό bob σε κλασική γραμμή. Οι βαριές αφέλειες στολίζουν το πρόσωπο και σε συνδυασμό με το μήκος περικλείουν με αρμονία το πρόσωπο. Το εντυπωσιακό ξανθό διαγράφεται ομοιόμορφα πάνω στο κλασικό Bob cut.

 

 

 

COMPACT STYLE

Το πολύ κοντό Bob cut παίζει με τη συμμετρία και τα μοντέρνα κοψίματα. Το πίσω μέρος είναι ιδιαίτερα κοντό και όσο προχωράει μπροστά αγκαλιάζει τα πλάγια του προσώπου. Αυτό που ξεχωρίζει και κάνει το λουκ πρωτότυπο, είναι οι κοντές, παχιές αφέλειες που κοσμούν το μέτωπο.

 

BOY’S PIXIE

Ανατρεπτικό, κουλ και αγορίστικο, το άγριο pixie cut συνδυάζει κοντοκουρεμένα πλάγια και έντονα κοψίματα σε γραμμές. Το πλάγιο fringe αποδίδει την ατημέλητη αίσθηση, ενώ το συνολικό στυλ απευθύνεται σε προσωπικότητες με όρεξη για πειραματισμό.

 

CURLY VIBES

Τα σγουρά μαλλιά μπορούν να δομηθούν εύκολα σε ένα κομψό Lob κούρεμα. Το μήκος είναι ενιαίο, ενώ οι φυσικές μπούκλες αναδεικνύονται στο μέγιστο. Το συνολικό λουκ αποπνέει μια έλεγκαντ αισθητική και μπορεί να φορεθεί από τις γυναίκες που θέλουν να διαφοροποιήσουν το μάκρος τους.

 

SOPHISTICATED

Το κοντό bob κούρεμα διατηρεί ύψος λίγο πιο πάνω από τους ώμους και αυτό είναι που το κάνει άμεσα κομψό. Το ενιαίο μήκος είναι το κλειδί για την επίτευξη ενός πιο σοφιστικέ λουκ, ενώ οι ανταύγειες προκαλούν αντίθεση και χαρίζουν βάθος σε ένα κούρεμα χωρίς σκάλες.

 

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION