ΑΦΙΕΡΩΜΑ: UNDER THE SUMMER SUN

Δεν είστε έτοιμοι για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις, μέχρι να διαβάσετε το παρακάτω αφιέρωμα. Η δημιουργική ομάδα του My Extension συγκέντρωσε όλα τα επαγγελματικά προϊόντα του καλοκαιριού – είναι για όλους όσους θέλετε το καλύτερο για τις γυναίκες που επισκέπτονται τον χώρο σας, αλλά και για εσάς. Η πιο ανέμελη εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι, κρύβει πολλούς κινδύνους ειδικά για τα μαλλιά των γυναικών. Πάρτε τα μέτρα σας για να απολαύσετε, αλλά και για να χαρίσετε, τις ιδανικές διακοπές σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω.

 

 • Αντηλιακή προστασία. Λίγο η ανεμελιά, λίγο η θάλασσα, όλοι μπορούμε να ξεχαστούμε. Ό ήλιος όμως καραδοκεί όλες τις ώρες και από τη στιγμή που όλοι χρησιμοποιούμε ειδικά προϊόντα για να προστατέψουμε το σώμα μας, γιατί να αμελήσουμε τα μαλλιά μας; Για αυτές τις ανάγκες λοιπόν, υπάρχουν ειδικά αντηλιακά σπρέι και λάδια, τα οποία θα προστατέψουν τα μαλλιά από την ακτινοβολία.
 • Κεφάλαιο Λούσιμο. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που παραμελούν την περιποίηση των μαλλιών τους κατά τη περίοδο του καλοκαιριού, καταλήγοντας το φθινόπωρο με ξεθωριασμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ως επαγγελματίες και ειδικοί της τρίχας, έχετε καθήκον να τις συμβουλέψετε αναλόγως και τώρα μπορείτε να το κάνετε, ρίχνοντας μια ματιά σε εξειδικευμένα σαμπουάν, μάσκες και κοντίσιονερ, εντατικής ενυδάτωσης.
 • Χρώμα παντού. Οι περισσότερες γυναίκες επισκέπτονται τον χώρο σας για μια τελευταία φορά, προτού εξαφανιστούν στα στενάκια κάποιου νησιού. Όποια τεχνική διαδικασία χρωματισμού κι αν ακουλουθήσετε, γνωρίζετε και οι δύο ότι το χρώμα της θα ξεθωριάσει πολύ πιο γρήγορα από το κανονικό, λόγω των καλοκαιρινών συνθηκών. Προτείνετε λοιπόν, τα καλύτερα προϊόντα που θα διαφυλλάξουν το χρώμα της, έτσι ώστε να σας επισκεφτεί αμέσως μετά τις διακοπές.
 • Styling. Τα προϊόντα styling ανταποκρίνονται πλήρως στις επιθυμίες για το τέλειο, ανεπιτήδευτο καλοκαιρινό λουκ. Το καλοκαίρι οι περισσότερες γυναίκες πλησιάζουν σπάνια το πιστολάκι, όμως πάντα έχουν ανάγκη για όμορφα μαλλιά. Salts sprays, κεριά και πολλά ακόμη προϊόντα, γίνονται οι τοπ επιλογές των γυναικών για το εύκολο styling στο νησί και εσείς, πρέπει να τα προτείνετε!


Μετά την Παραλία τι;

Υπάρχει η θεωρία ότι το αλάτι βοηθά στην καταπολέμηση της λιπαρότητας, στην πραγματικότητα όμως προκαλεί αφυδάτωση. Φθορές στην τρίχα προκαλεί και το χλώριο. Καλό είναι, λοιπόν, τα μαλλιά να ξεπλένονται αμέσως μετά την πισίνα ή το μπάνιο στη θάλασσα. Τα ειδικά σαμπουάν, οι μάσκες και τα κοντίσιονερ για μετά τον ήλιο, χάρη στην ειδική τους σύνθεση, αφαιρούν τα υπολείμματα των αντιηλιακών, καθαρίζουν από το αλάτι και το χλώριο και αναδομούν την ίνα της τρίχας, επαναφέροντας την υγρασία της στα σωστά επίπεδα.


SUMMER STYLING

Γίνεται καλοκαίρι χωρίς Beach waves; Salt Sprays, κεριά, μους και σπρέι γίνονται οι καλύτεροι φίλοι για όσες θέλουν ανεπιτήδευτο και εύκολο styling. Η καλοκαιρινή διάθεση είναι αυτή που φέρνει στην επιφάνεια το φυσικό λουκ. Τη συγκεκριμένη εποχή εμείς οι γυναίκες προσπαθούμε να απέχουμε από το πιστολάκι, καθώς όχι απλώς υποφέρουμε από την ζέστη, αλλά ταλαιπωρούμε και τα μαλλιά μας από τη επιπλέον θερμότητα. Παρόλα αυτά, τα παρακάτω προϊόντα είναι ιδανικά τόσο για όσες δεν αποχωρίζονται το πιστολάκι ούτε το καλοκαίρι, όσο και για εκείνες που θέλουν απλώς… να αφήσουν τον αέρα του καλοκαιριού να κάνει τη δουλειά του!


COLOR UNDER THE SUN 

Όσες γυναίκες έχουν βαμμένα μαλλιά γνωρίζουν πόσο ευάλωτο γίνεται το χρώμα τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τα μαλλιά ξεθωριάζουν και αποχρωματίζονται, καθώς όπως είναι ταλαιπωρημένα από τις χημικές διεργασίες της βαφής, δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα μόρια των χρωστικών ουσιών. O ήλιος επιδρά στο καστανό χρώμα, το οποίο αποκτά χάλκινες ανταύγειες, ενώ το χλώριο αλλοιώνει το ξανθό, δίνοντάς του μια πρασινωπή απόχρωση. Τα βαμμένα μαλλιά, χρειάζονται εξειδικευμένη περιποίηση με προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για αυτή την κατηγορία.

Ο συνδυασμός αλμυρού νερού και ήλιου, αφυδατώνει τα μαλλιά και κάνει το χρώμα τους να ξεθωριάσει. Για απόλυτη προστασία δεν πρέπει να βρέχουμε καθόλου τα μαλλιά μας στη θάλασσα. Επειδή όμως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο μέσα στη περίοδο του καλοκαιριού, υπάρχουν προϊόντα που θα βοηθήσουν στη διατήρηση του χρώματος, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο.

Tips: Θες διάρκεια στο χρώμα;

 • Η επιφάνεια της τρίχας θα πρέπει να μην έχει ρωγμές και φθορές.
 • Τα μαλλιά πρέπει να είναι πάντα ενυδατωμένα
 • Η διόρθωση χρώματος γίνεται με όξινα προϊόντα
 • Κλείδωμα χρώματος με αμπούλες
 • Προϊόντα περιποίησης με color block
 • Αποφεύγουμε πρέσα και πιστολάκι, ή χρησιμοποιούμε προϊόντα styling για προστασία από την θερμοκρασία
 • Αντηλιακή προστασία, πάντα
 • Ξεβγάζουμε πάντα τα μαλλιά μας μετά από τη παραλία, ή την πισίνα


Φέτος, λοιπόν, στη τσάντα της παραλίας εκτός από αντηλιακά σώματος και τοστάκια, προτείνετε να υπάρχουν σίγουρα μερικά από τα παραπάνω προϊόντα, τα οποία εξυπηρετούν πλήρως τις καλοκαιρινές ανάγκες κάθε γυναίκας. Χαρίστε ομορφιά και ασφάλεια και καλό καλοκαίρι!

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION