Βασικά Tips Περιποίησης, Για την Καρέκλα κάθε Μπαρμπέρη.

Η φροντίδα του εξοπλισμού έχει θετικά από όλες τις πλευρές και το μοναδικό αρνητικό, μπορεί να είναι ο παραπάνω χρόνος που πρέπει να διαθέτουμε. Η φροντίδα είναι ένα βασικό κομμάτι, γιατί παρατείνει την διάρκεια ζωής όλων των πραγμάτων και το ίδιο ισχύει και για τις barber καρέκλες. Αν το φροντίσετε, θα σας φροντίσει!

  1. Ένα βασικό, βαθύ καθάρισμα είναι πάντα καλό γιατί μπορεί να αποφράξει το ύφασμα από υπολείμματα προϊόντων που παρόλο που δεν φαίνονται, πάντα κάθονται πάνω στην καρέκλα. Με το πιστολάκι απομακρύνετε τυχόν τρίχες και μια φορά την εβδομάδα καθαρίστε με καυρό νερό και σαπούνι την ταπετσαρία. Να μην βάζετε ποτέ σκληρά προϊόντα και βερνίκι.
  2. Το υδραυλικό σύστημα είναι το σημαντικότερο μέρος της καρέκλας. Ένα ετήσιο σέρβις είναι απαραίτητο, γιατί το σύστημα χρησιμοποιείται καθημερινά, συνέχεια και μπορεί να φράξει.  Ένα check-up της καρέκλας σας μια φορά τον χρόνο, θα μειώσει τις πιθανότητες να χαλάσει και θα κρατήσει το εργαλείο της δουλειάς σας σε άριστη κατάσταση.
  3. Η καρέκλα εκτός από λειτουργική, πρέπει να είναι και εντυπωσιακή. Απλώστε βερνίκι στα μεταλλικά σημεία και με ένα απαλό, στεγνό πανί σκουπίστε. Αυτό θα δώσει στο χρώμιο την αστραφτερή λάμψη του, καθώς θα εξαφανίστει τυχόν σημεία σκουριάς.
  4. Πάρτε την εργαλειοθήκη και ρίχνετε συχνές ματιές στις καρέκλες σας. Η περισσότερη ζημιά προκαλείται όταν οι μηχανισμοί χαλαρώνουν και όταν τα ανταλλακτικά χαλάνε από την συνεχόμενη χρήση. Γλυτώστε τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από αμέλεια και εξοικοκονομήστε χρήματα.
No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION