Γνωριμία με το OPI GelColor Stay Strong Base

Το πρώτο βήμα ενός ημι-μόνιμου μανικιούρ που καλύπτει τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και χαρακτηρίζεται από την λάμψη και την αντοχή του είναι το νέο GelColor Stay Strong Base της OPI. Ας συστηθούμε μαζί του.

 

H OPI, η #1 επαγγελματική μάρκα νυχιών, δεν σταματά στιγμή να δημιουργεί προϊόντα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία και γίνονται οι μεγαλύτεροι σύμμαχοι των επαγγελματιών του χώρου. Αυτή την φορά, από τα εργαστήριά της, γεννήθηκε ένα επαναστατικό base coat, που έρχεται να ενσωματωθεί στα υπάρχοντα, αλλά με ανανεωμένη συσκευασία, Stay Classic Base Coat και Stay Shiny Top Coat. Μιλάμε για το Stay Strong Base Coat, που όσοι το έχουν δοκιμάσει, έχουν ενθουσιαστεί μαζί του.

Έξυπνη σύνθεση
Το Stay Strong Base Coat είναι μία state-ofthe-art gel βάση με ιδιαίτερα μεγάλη αντοχή και διάρκεια. Προσφέρει:
• 61% περισσότερη δύναμη και
• 110% περισσότερη ευελιξία/ελαστικότητα στο φυσικό νύχι.*

H συν-ιδρύτρια και πρέσβειρα της OPI Suzi Weiss-Fischmann μιλώντας γι’ αυτό, επισημαίνει ότι προσφέρει 21+ ημέρες ποιοτικής εφαρμογής, έντονη λάμψη, και ανθεκτικότητα που διαρκεί. Μάλιστα, η Suzi πιστεύει ότι οι πελάτισσες θα κάνουν ουρά γι’ αυτό το σύστημα.

Η Jill Bartoshevich, OPI Global Director of Color Collections, πάλι, θεωρεί μέρος της επιτυχίας του, την μελετημένη σύνθεση του με ασβέστιο και σύμπλεγμα βιταμινών και το θεωρεί ιδανική επιλογή για γυναίκες με νύχια λεπτά ή με τάση να ξεφλουδίζουν, οι οποίες αντιμετωπίζουν δυσκολία στη διάρκεια ενός μανικούρ/πεντικιούρ με βερνίκι gel.

Δουλεύοντας μαζί του
Το Stay Strong Base Coat είναι το πρώτο βήμα σε μία υπηρεσία ημι-μόνιμου μανικιούρ και πεντικιούρ. Επόμενο βήμα είναι η εφαρμογή μίας iconic απόχρωσης Gel Color και στη συνέχεια κλείδωμα χρώματος με το Stay Shiny Top Coat για υψηλής ποιότητας λάμψη. Επιπλέον, είναι συμβατό με όλους τους τύ – πους λάμπας πολυμερισμού OPI ενώ διαθέτει πιο πυκνή κολλώδη σύνθεση και νέο, πιο κοντό σε μήκος πινέλο για πιο λεπτή στρώση και εφαρμογή με ακρίβεια. Μετά από 21+ ημέρες εφαρμογής, το GelColor Stay Strong Base Coat αφαιρείται εύκολα με μούλιασμα σε ασετόν.

Νέα σεζόν, νέα εικόνα
Τα GelColor Stay Strong Base Coat, Stay Classic Base Coat, Stay Shiny Top Coat, και όλες οι διαθέσιμες GelColor αποχρώσεις έχουν νέα, εύχρηστη συσκευασία που θα λατρέψετε. Μάλιστα, τα ενσωματωμένα στοιχεία απόχρωσης διευκολύνουν την άμεση αναγνώριση χρήσης του προϊόντος. Με περισσότερες από 170 αποχρώσεις, η ανανεωμένη, χρωματική παλέτα GelColor θα σας βοηθήσει να κάνετε θαύματα!

*Σύμφωνα με τεστ εργαστηρίου και ισχύει μόνο για το Stay Strong Base Coat.

 

Το GelColor έχει γίνει η απόλυτη OPI επιλογή χάρη στο μακράς διαρκείας χρώμα, το φινίρισμα υψηλής λάμψης και την εύκολη αφαίρεση. Η νέα σειρά Gel Color προσφέρει on-trend επιλογές χρωμάτων, σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη απόδοση της OPI για περισσότερα από 30 χρόνια”. Suzi Weiss-Fischmann, Συνιδρύτρια και πρέσβειρα της OPI

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το site OPI.com.
Ακολουθήστε τον ελληνικό λογαριασμό της OPI στο Instagram @opi_greece,
και την ελληνική σελίδα στο Facebook @OPIGreece

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION