ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ- ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ!

KERATIN NANOCURE STEAM STYLER

Βιώστε την επανάσταση στον τρόπο ισιώματος των μαλλιών, μέσω της νέας πρέσας Keratin Nanocure Steam Styler και της ανατρεπτικής τεχνολογίας Nanocure 3D Vapor Fuel, η οποία εισχωρεί στα μαλλιά κερατίνη εν ώρα ισιώματος.

Με τη μέγιστη θερμοκρασία να φτάσει τους 230οC, το ισιωτικό σίδερο μαλλιών Keratin Nanocure Steam Styler είναι ένα από τα πιο καυτά σίδερα της αγοράς, αλλά και πολλά παραπάνω. Οι προηγμένες, κεραμικές του πλάκες εγγυώνται απαλότητα και όμορφα μαλλιά, ενώ η λειτουργία του με το πρωτοποριακό Nanocure 3D Vapor Fuel φέρνει την επανάσταση στον τρόπο ισιώματος των μαλλιών.
Το Keratin Nanocure Steam Styler είναι γρήγορο, γιατί θερμαίνεται και είναι έτοιμο σε χρήση σε λιγότερο από 8 δευτερόλεπτα, αλλά και αξιόπιστο, διότι οι 2 κεραμικές πλάκες τελευταίας τεχνολογίες επιτρέπουν ομοιόμορφη θέρμανση της συσκευής καθόλη την διαδικασία του ισιώματος. Υπάρχουν όμως και άλλοι λόγοι για τους οποίους το Keratin Nanocure Steam Styler είναι ένα κορυφαίο εργαλείο styling:

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ
Η καιτονόμος τεχνολογία Nanocure 3D Vapor Fuel βασίζεται στην λειτουργία του ατμού. Πρόκειται για ένα υγρό έλαιο με υψηλή περιεκτικότητα σε κερατίνη, το οποίο τοποθετείται στην ειδική δεξαμενή που βρίσκεται στη βάση του σίδερου. Ενώ ανοίγουν τα λέπια της τρίχας από την θερμότητα των πλακών, το έλαιο εισχωρεί σε αυτά γεμίζοντας τα με κερατίνη. Πρόκειται για μια επαναστατική, νέα λειτουργία, η οποία αλλάζει όλα όσα γνώριζαν οι κομμωτές για το ίσιωμα των μαλλιών.

ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ
Η θερμοκρασία ρυθμίζεται από τους 150οC μέχρι και τους 230οC, έτσι ώστε να προσαρμόζεται πάντα σε κάθε διαφορετικό τύπο μαλλιών. Μετά από 60 λεπτά το σίδερο μπαίνει αυτόματα σε λειτουργία αναμονής και οι πλάκες κρυώνουν, επομένως είναι πλήρως αξιόπιστο αφού ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος υπερθέρμανσης.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗ ΤΡΙΧΑ
Οι κεραμικές πλάκες προσφέρουν τριπλή προστασία μέσω της τεχνολογίας ιονισμού και της υπέρυθρης, και κλειδώνουν τη φυσική υγρασία καθώς και όλα τα υπόλοιπα φυσικά συστατικά της τρίχας. Με αυτόν τον τρόπο η τρίχα παραμένει ασφαλής και υγιής.

ΒΟΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
Οι ειδικά σχεδιασμένες πλάκες από την Keratin Nanocure εξασφαλίζουν την ιδανική επαφή με την τρίχα, ανεξάρτητα από την γωνία εφαρμογής. Επιπλέον, το περιστρεφόμενο καλώδιο 360ο και με μήκος 3 μέτρα, θα σας χαρίσει τον τέλειο χειρισμό της συσκευής.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Με μόλις μόνο ένα πέρασμα, θα δείτε τα μαλλιά να μεταμορφώνονται και να γίνονται απαλά. Επιπλέον, το ίσιωμα, αλλά και το styling σε μπούκλες, αποκτούν διάρκεια.

 

NANOCURE 3D VAPOR FUEL

Το ειδικό δοχείο στη βάση της Keratin Nanocure γεμίζει με το επαναστατικό nanocure 3D Vapor Fuel και διοχετεύεται στα μαλλιά μέσω 5 μπεκ, τα οποία είναι χωνευτά μέσα στην πλάκα της πρέσας. Το συγκεκριμένο έλαιο είναι απόλυτα αφομοιώσιμο από τα μαλλιά, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κερατίνη προσδίδοντας διάρκεια στο ίσιωμα, ενυδάτωση και θρέψη καθώς και την πολυτέλεια για συχνή χρήση χωρίς να ταλαιπωρεί τα μαλλιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον πολυμερισμό θεραπείας λείανσης με επακόλουθο τη βαθύτερη διείσδυση των προϊόντων αλλά και για απλό ίσιωμα ή φορμάρισμα μπούκλας στο κομμωτήριο ή στο σπίτι.

To Nanocure 3D Vapor Fuel είναι το επαναστατικό έλαιο που γεμίζει το tank της πρέσας Keratin Nanocure Steam Styler.

 

150 – 230 ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ


Το Keratin Nanocure Steam Iron ελέγχει την θερμοκρασία από τους 150οC – 230οC. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε την θερμότητα με διαφορετικό τρόπο για κάθε ξεχωριστό τύπο μαλλιών. Η λειτουργία της θερμοκρασίας είναι απλή. Με τους ειδικούς ρυθμιστές στη βάση του σίδερου μπορείτε να αυξομειώσετε την θερμοκρασία. Μόλις το σίδερο είναι έτοιμο, θα δείτε την πράσινη ένδειξη.

STYLING ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΛΕΣ

ΒΗΜΑ 1
Λουστείτε με σαμπουάν και μαλακτικό μαλλιών.

ΒΗΜΑ 2
Χτενίστε τα μαλλιά, χρησιμοποιήστε όποιο προϊόν styling της Keratin Nanocure επιθυμείτε και στεγνώστε τα μαλλιά σας εντελώς.

ΒΗΜΑ 3
Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τούφες πάχους περίπου 2 εκατοστών.

ΒΗΜΑ 4
Τοποθετήστε το σίδερο όσο το δυνατόν πιο κοντά στη ρίζα και γλιστρήστε το προς τα κάτω μέχρι τις άκρες, και τυλίξτε ταυτόχρονα τις τρίχες γύρω από το σίδερο καθώς συνεχίζετε να στρίβετε.

 

STYLING ΓΙΑ ΙΣΙΩΜΑ

ΒΗΜΑ 1
Λούστε τα μαλλιά σας, στεγνώστε τα και χτενίστε τα καλά.

ΒΗΜΑ 2
Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τούφες φάρδους περίπου 5 εκατοστών. Όσο πιο λεπτές οι τούφες, τόσο πιο έντονο το αποτέλεσμα.

ΒΗΜΑ 3
Τοποθετήστε με προσοχή κάθε τούφα ενδιάμεσα από τις θερμαινόμενες πλάκες.

ΒΗΜΑ 4
Και τώρα τραβήξτε το σίδερο από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Μη σταματάτε περισσότερο από 2 δευτερόλεπτα σε κάθε σημείο (ειδικά στις υψηλότερες θερμοκρασίες).

ΒΗΜΑ 5
Επαναλάβετε μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΒΗΜΑ 6
Επαναλάβετε τα βήματα 3-5 σε όλες τις τούφες.

ΒΗΜΑ 7
Σβήστε το σίδερο και βγάλτε το από την πρίζα όταν τελειώσετε το ίσιωμα.

ΒΗΜΑ 8
Αφήστε το σίδερο να κρυώσει εντελώς πριν το αποθηκεύσετε.


ΤΑΤΟΪΟΥ 75 & ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ,
Κηφισιά 14564, 2108070187
www.angelopouloshair.gr
info@angelopouloshair.gr

Ηρακλείτου 116, Χαλάνδρι, 15238
T: 2167005359, 2108993807
www.colorbrand.gr
info.colorbrand@gmail.com

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION