‘Εκθεση HAIRPROF στις 25-27 Σεπτεμβρίου 2021 στο Σ.Ε.Φ.

Μετά από την επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης για την επανεκκίνηση των εμπορικών εκθέσεων από την 1η Σεπτεμβρίου 2021, οι διοργανωτές της HAIRPROF προανήγγειλαν ότι η επερχόμενη έκθεση θα πραγματοποιηθεί 25-27 Σεπτεμβρίου 2021 στο Σ.Ε.Φ.

 

Αν και περιμένουν τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα για να ετοιμάσουν τη νέα κάτοψη της έκθεσης, μας ενημερώνουν πως έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον Patrick Cameron, ο οποίος και θα είναι ο επίσημος καλεσμένος της έκθεσης. Θα μπορούν να δουν όλοι οι επισκέπτες το show του διάσημου Βρετανού hair stylist χωρίς έξτρα χρέωση, μόνο με το εισιτήριο της εισόδου.

Όσον αφορά στον ή στους barbers guests που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τη φετινή HAIRPROF, αναμένεται να ανακοινωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ένας αρχικός σχεδιασμός προς αποφυγήν του συνωστισμού είναι πως όλα τα show εκθετών και καλεσμένων της έκθεσης, μόνο για φέτος, θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», η οποία φιλοξενεί 900 άτομα καθήμενα συν 500 όρθια, οπότε όσοι περιορισμοί και να υπάρξουν, θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα show τουλάχιστον 500 με 600 άτομα.

Περιττό να αναφέρουμε ότι η NDM Publications θα είναι παρούσα στην έκθεση με το δικό της περίπτερο, όπου φίλοι, συνεργάτες και συντελεστές των περιοδικών «MyExtension» και «The B.Mag» θα γίνουν μια μεγάλη παρέα με τους επισκέπτες της HAIRPROF.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION