Εντυπώσεις από το επιτυχημένο “I.C.O.N. EDUCATION SEMINAR for professionals only”

Τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, στο Ξενοδοχείο Athens Marriot, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το ολοήμερο event I.C.O.N. EDUCATION SEMINAR for professionals only, που διοργάνωσε η GMS Creative Products, η καταξιωμένη εταιρεία των prestige brands στην ελληνική αγορά, σε συνεργασία με την I.C.O.N.

 

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό, για τα ελληνικά δεδομένα, event καθώς συμμετείχαν δύο καταξιωμένοι ομιλητές από το χώρο της περιποίησης μαλλιών: ο Isaac Rubin, International Business Coach και Vice President της I.C.O.N. Ισπανίας και η Leticia Guzman, παγκοσμίου φήμης εκπαιδεύτρια, οι οποίοι μοιράστηκαν την εμπειρία και τις γνώσεις τους με τους συμμετέχοντες.

Το event ξεκίνησε με την ομιλία του Isaac Rubin με τίτλο “A New Era”. Κύριο θέμα της ομιλίας ήταν η Post-COVID εποχή. Ο Isaac παρουσίασε στους παρευρισκομένους τις αλλαγές που έχει επιφέρει ο COVID, μίλησε για το τι προβλέπεται για το μετέπειτα μέλλον των κομμωτηρίων και για τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν με τη βοήθεια χρήσιμων γνώσεων και εργαλείων.

Στη συνέχεια του event οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρώτοι από κοντά, την παρουσίαση πρωτοποριακών εκπαιδευτικών εργαλείων της I.C.O.N. προς τους συνεργάτες της, οι οποίοι με τη χρήση αυτών αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες τους εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον για τους παρευρισκόμενους είχε το Look & Learn σεμινάριο της Leticia Guzman, με τίτλο “Creative Color Seminar”, το οποίο είχε ως επίκεντρο τους colorists. Οι νέες τάσεις και τεχνικές στον χρωματισμό των μαλλιών είχαν την τιμητική τους. Η Leticia παρουσίασε επί σκηνής πολλές από τις νέες τεχνικές, στοχεύοντας την ενίσχυση της πιστότητας του πελατολογίου κάθε κομμωτηρίου και την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Οι συμμετέχοντες έβγαλαν φωτογραφίες με τους εκπαιδευτές, συνομίλησαν μαζί τους και έλυσαν απορίες. Στο τέλος, κάθε επαγγελματίας παρέλαβε πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου.

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION