Επιστροφή προκαταβολής σε κομμωτήρια, μπαρμπέρικα, κέντρα αισθητικής και άλλες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Μπείτε τώρα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «MyBusinessSupport» ή/και επικοινωνήστε άμεσα με τον λογιστή σας!

 

Προσβάσιμη είναι από την Παρασκευή 3 Απριλίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, «MyBusinessSupport». στην οποία μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να λάβουν την επιστρεπτέα προκαταβολή μέσα στον μήνα Απρίλιο.

Πρόκειται για ένα από τα μέτρα ευνοϊκής χρηματοδότησης με χαμηλό επιτόκιο, το οποίο περιλαμβάνεται στο πλαίσιο στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 10 Απριλίου προκειμένου η επιστροφή να καταβληθεί στους δικαιούχους εντός του μήνα. Σημειώνεται ότι και στην περίπτωση αυτή ισχύει η ρήτρα μη απόλυσης ούτε ενός εργαζομένου για όσες επιχειρήσεις κάνουν χρήση του μέτρου.

Η επιστρεπτέα προκαταβολή απευθύνεται κυρίως σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με προσωπικό από 1 έως 500 εργαζόμενους. Το ποσό θα καταβληθεί μέσω του Taxis στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων.

Η επιστρεπτέα προκαταβολή έχει πενταετή διάρκεια, με το πρώτο έτος να αποτελεί περίοδο χάριτος χωρίς να υπάρχει υποχρέωση αποπληρωμής δόσης ενίσχυσης, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα έτη είναι η περίοδος αποπληρωμής σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Εννοείται ότι για περισσότερες πληροφορίες πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με τον λογιστή σας.

Με πληροφορίες από: www.openmagazine.gr

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION