Επιχειρείν στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Στις 31 Γενάρη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο με θέμα Barber and Hair Salon – ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

Ο εκδότης των περιοδικών MY EXTENSION και THE B.MAG, Θέμης Παπαδόπουλος έδωσε το παρόν μαζί με την κα. Νίκη Σταθαρά, εκπαιδεύτρια των ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε μια συνέντευξη – workshop παρουσία σπουδαστών κομμωτικής και barbering των ΙΕΚ ΑΚΜΗ. To σεμινάριο είχε σκοπό να απαντήσει σε ερωτήματα σπουδαστών σχετικά με την επιχειρηματικότητα, την οργάνωση μιας επιχείρησης, τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού σε αυτήν, τη διάθεση των οικονομικών πόρων, την ίδρυση και λειτουργία μιας κερδοφόρας εταιρείας στην εποχή της κρίσης, καθώς και να λύσει απορίες τους, αφού στο τέλος του σεμιναρίου – συνέντευξης οργανώθηκε ένα διαδραστικό workshop όπου οι σπουδαστές μπορούσαν να υποβάλλουν ερωτήσεις στον κ. Παπαδόπουλο, πέρα από αυτές που είχε υποβάλλει ήδη η κα. Νίκη Σταθαρά. Ήταν επίσης μια ευκαιρία, πέρα από τα δυο περιοδικά, οι σπουδαστές να γνωρίσουν και τη νέα μας εφημερίδα, THE HAIR TIMES, που μοιράστηκε σε όλους στο τέλος του σεμιναρίου.

Οι σπουδαστές χαιρέτησαν την πρωτοποριακή κίνηση της κας. Σταθαρά να οργανώσει κάτι τόσο πρωτότυπο, πέρα από τον άμεσο χώρο της κομμωτικής αλλά χρήσιμο για την μελλοντική τους ανέλιξη, δηλώνοντας ότι το παρακολουθήσαν με ενδιαφέρον και θα ήθελαν να δούνε κάτι ανάλογο στο μέλλον.

Εμείς από την πλευρά μας, θεωρούμε την κίνηση αυτή άκρως ενδιαφέρουσα και σημαντική, μιας και προσφέρει στους μελλοντικούς επαγγελματίες μια άλλη προοπτική και οπτική για την επαγγελματική τους ζωή και πιστεύουμε ότι η γνώση δεν είναι ποτέ περιττή, αντιθέτως αποτελεί το βασικότερο εργαλείο για ένα επιτυχημένο επαγγελματικό και όχι μόνο μέλλον.

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION