ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ: ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ

Το κέντρο μας πιστοποιείται από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού) φορέας του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων. Αρ.Αποφ. Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.: 186/08.10.2015

Σε ένα μοναδικό πολυχώρο 300τ.μ. άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σας περιμένει να σας διδάξει τα μυστικά του Μανικιούρ– πεντικιούρ – spa – Ονυχοπλαστικής, Κομμωτικής, Αισθητική Προσώπου &Σώματος, Μακιγιάζ, ,Exthe Lashes και Massage Therapy, με ολιγομελή τμήματα αλλά ταυτόχρονα με ευέλικτα ωράρια διδασκαλίας για τους εργαζόμενους.

Οι έμπειροι καθηγητές και τα υψηλής ποιότητας μηχανήματα σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, με την εγγύηση μεγάλων οίκων ομορφιάς του εξωτερικού όπως (Compania Del Colore, KIS Kappers, Misa Cosmetics, Olive Tree, EF Exclusive, Wictor, BMP CLD, Fontana Contarini) καθώς και ο υπέροχος συνδυασμός λαμπερών χρωμάτων και σχεδίων τόσο για φυσικά, όσο και για τεχνητά νύχια και οι μοναδικές αποχρώσεις του μακιγιάζ αποτελούν συστατικά για την επιτυχία του κέντρου Εκπαίδευσης ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ, προετοιμάζοντας σας σε άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες έτοιμους για την αγορά εργασίας.

Οι σπουδαστές μας λαμβάνουν μια ολοκληρωμένη γνώση του επαγγέλματος, μαζί με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. Οι σπουδαστές εκπαιδεύονται σε ευχάριστο περιβάλλον και φτιαγμένο έτσι ώστε να πληρεί τις προϋποθέσεις ενός κομμωτηρίου. Μια μεγάλη ποικιλία από τα υλικά εκπαίδευσης παρέχονται στους σπουδαστές της σχολής για να είναι πλήρης εξοπλισμένοι για την εκπαίδευση τους. Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης “ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ” Επιπέδου 1, επιπλέον έχει τμήματα Μετεκπαίδευσης στην Τέχνη της Κομμωτικής, ιδανικά για απόφοιτους Τ.Ε.Ε , Ε.Π.Α.Σ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ, σχολές Ο.Α.Ε.Δ. , Ι.Ε.Κ. ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ και κομμωτές οι οποίοι θέλουν μια παραπάνω εξειδίκευση, να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους, ή να μάθουν τις νέες τάσεις της μόδας και νέες τεχνικές.


Τα τμήματα είναι ολιγομελή μέχρι 10 άτομα και τα ωράρια ευέλικτα.


Τμήμα Κομμωτικής

Οι σπουδαστές μας λαμβάνουν ολοκληρωμένη γνώση από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. Η εκπαίδευση γίνεται σε περιβάλλον που πλήρη όλες τις προϋποθέσεις ενός κομμωτηρίου. Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ‘ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ’ Επιπέδου 1 έχει τμήματα Μετεκπαίδευσης στην Τέχνη της Κομμωτικής, ιδανικά Τ.Ε.Ε, Ε.Π.Α.Σ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ, σχολές Ο.Α.Ε.Δ., Ι.Ε.Κ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ και κομμωτές οι οποίοι θέλουν μια παραπάνω εξειδίκευση ή  να μάθουν τις νέες τάσεις της μόδας και νέες τεχνικές.


Hair Extension

Το τμήμα αυτό απευθύνεται στους κομμωτές ή τους εν δυνάμει επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για τον κλάδο. Οι σπουδαστές διδάσκονται την εφαρμογή extension καθώς και την αφαίρεση με (τούφα ή τρέσα για πλούσιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αποφεύγοντας  την ταλαιπωρία των φυσικών μαλλιών και την προσαρμογή του πρόσθετου μαλλιού, στα φυσικά μαλλιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Αισθητική Άκρων και Ονυχοπλαστική

Οι σπουδαστές μας θα διδαχθούν από τα βασικά του μανικιούρ–πεντικιούρ, μέχρι να ζωγραφίζουν πάνω σε φυσικά νύχια, ή τεχνητά νύχια (nail art). Το περιβάλλον προσφέρει όλες τις ανέσεις που παρέχει ένα Κέντρο Αισθητικής Άκρων πλήρες εξοπλισμένο με τα καλύτερα προϊόντα και εργαλεία για την εκπαίδευση τους. Τα μαθήματα γίνονται σε φυσικά μοντέλα, που βοηθάει τους εκπαιδευόμενους να βλέπουν διαφορετικά είδη νυχιών και ποικιλία προβλημάτων.


Επαγγελματικό Μακιγιάζ – Make Up Artist

Στο τμήμα Επαγγελματικού Μακιγιάζ- Make Up Artist,  οι μαθητές μαθαίνουν τεχνικές αισθητικής προσώπου και μέσα από την τεχνική του μακιγιάζ μαθαίνουν να αναδεικνύουν την γυναικεία ομορφιά. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρητικό μέρος και πρακτικό για ολοκληρωμένη γνώση του αντικειμένου.


Βασικές Αρχές Αισθητικής Προσώπου & Σώματος

Το τμήμα Αισθητικής Προσώπου & Σώματος δημιουργήθηκε για να μυήσει τους σπουδαστές μας στον κόσμο της ευεξίας, της χαλάρωσης και της περιποίησης. Ο τομέας της αισθητικής είναι ένας τομέας που εξελίσσεται ραγδαία και απευθύνεται σε γυναίκες και σε άντρες. Ένας άλλος τομέας της αισθητικής είναι και η αποτρίχωση που γίνεται σε φυσικά μοντέλα στο πρόσωπο και στο σώμα με κλωστή και κερί.


Extension Lashes

Η προσθετική βλεφαρίδων είναι ένα ενδιαφέρον κομμάτι διότι τα μάτια δείχνουν πιο έντονα και πιο περιποιημένα και μαγνητίζουν τα βλέμματα των άλλων. Είναι ένας καινούργιος κλάδος στην Ελλάδα που ανθίζει όλο και πιο πολύ με το πέρασμα του χρόνου.


Salon Marketing

Είναι από τα βασικά τμήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 ‘ ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ’ διότι οι σπουδαστές μαθαίνουν πώς να διαχειριστούν το κομμωτήριο τους ή το κέντρο αισθητικής τους. Η διαχείριση των πελατών, η διαφήμιση της δουλείας καθώς και των προϊόντων είναι ο βασικός πυλώνας του Salon Marketing. Το τμήμα αυτό απευθύνεται και σε ήδη επαγγελματίες του χώρου έτσι ώστε να αναβαθμίσουν την επιχείρηση τους.


Επαγγελματικά  Ημερήσια Σεμινάρια

Κάθε Τετάρτη 18.00-19.00μμ το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 ‘ ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ’ προσφέρει δωρεάν σεμινάρια για όλους τους σπουδαστές και για τους ήδη επαγγελματίες. Για το πρόγραμμα θα ενημερωθείτε από την γραμματεία.


Μετεκπαίδευση

Για όλα τα τμήματα δημιουργούνται ειδικά τμήματα Μετεκπαίδευσης σε group ή ιδιαίτερα, ανάλογα με τις ανάγκες των σπουδαστών μας. Τα ωράρια είναι ευέλικτα και υπάρχουν πρωινά και απογευματινά τμήματα.

INFO

ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ 24 & ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 45,

Α. ΓΛΥΦΑΔΑ. ΤΗΛ: 210 9614595

web: www.xenou.gr

email: info@xenou.gr

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION