ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ & ΚΑΥΤΑ HAIR TRENDS

Το έντονο σγουρό και το ίσιο καρέ ενώνουν τις δυνάμεις τους και πρωταγωνιστούν μια αισθησιακή φωτογράφιση, η οποία στόχο έχει να αναδείξει τα δυο κορυφαία trends.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΜΑΡΗΣ

HAIR STYLIST: NESTOR YANNAKIS

MAKE-UP: LMI MAKE UP INSTITUTE

Δυο εντελώς διαφορετικά χτενίσματα ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας αποδεικνύουν ότι το στυλ και η κομψότητα αποτελούν την κοινή συνισταμένη τους. Ο κομμωτής Nestor Yannakis που επιμελήθηκε τα μαλλιά της φωτογράφισης, θέλησε να τονίσει ότι το τόσο το παιχνιδιάρικο σγουρό, όσο και το αισθησιακό ίσιο καρέ, μπορούν να αναδείξουν την θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Οι δυο καυτές τάσεις διαθέτουν μια θέση στις καρδιές των γυναικών που θέλουν να ξεχωρίσουν.

Για το 2020 το σγουρό αποκτά δυναμική και κυμαίνεται σε μεσαία επίπεδα, ενώ απογειώνεται μέσω των φυσικών αποχρώσεων, του όγκου και της ευκρίνειας στις μπούκλες. Από την άλλη, το καρέ βασίζεται πάντα στη γεωμετρία και διαμορφώνεται με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να αναδεικνύει το σχήμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Η μεγάλη τάση της φυσικότητας συνεχίζει να διαμορφώνει όλα τα χτενίσματα του 2020. Αποτελεί το μέσο για τη γυναίκα που θέλει να προβάλλει τη θηλυκότητα της με φυσικό και ανεπιτήδευτο τρόπο.

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION