Ετοιμαστείτε για την 4η HAIRPROF!

Η μοναδική επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου στην Ελλάδα, που ακούει στο όνομα HAIRPROF, πρόκειται να λάβει μέρος για 4η συνεχόμενη χρονιά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, 3 με 5 Μαρτίου 2018.

Η έκθεση που έγινε θεσμός, το 2017 υποδέχτηκε πάνω από 10.500 επαγγελματίες κομμωτές και για το 2018 πρόκειται να σπάσει το ρεκόρ, αφού η HAIRPROF θα χαρίσει στους επαγγελματίες τρεις μέρες γεμάτες παρουσιάσεις, επαγγελματικά προϊόντα και διαγωνισμούς! Στόχος της έκθεσης είναι να αναδείξει, να ενισχύσει και να τονώσει άμεσα τον κλάδο του κομμωτηρίου φέρνοντας τον επαγγελματία σε επαφή με το πιο ζωντανό κομμάτι της αγοράς, ο οποίος θέλει να γνωρίσει, να δοκιμάσει και να προμηθευτεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τον αφορούν άμεσα. Από τη μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς δεν θα μπορούσε να λείπει το My Extension, καθώς θα είμαστε εκεί ως χορηγοί επικοινωνίας.

Όμως δεν τελειώνει εκεί! Την Κυριακή 4 Μαρτίου, η HAIRPROF θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον Farrukh Shamuratov, πασίγνωστο εκπαιδευτή και hair artist.

 

O FARRUKH SHAMURATOV στην HAIRPOF 2018

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο μοναδικός Farrukh Shamuratov Hair-artist, Educator, στο πλατό της HairProf Επαγγελματική Έκθεση Κομμωτηρίου ! ! !Stay tuned for more ! ! !

Posted by HairProf Επαγγελματική Έκθεση Κομμωτηρίου on Tuesday, September 5, 2017

 

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ HAIRPROF

 

Greek Hairdressing Awards

Ο διαγωνισμός Greek Hairdressing Awards αφορά τις γυναικείες κομμώσεις με κορυφαία στιγμή του διαγωνισμού την ανάδειξη του Greek Hairdresser of the Year (του καλύτερου κομμωτή της χρονιάς) τίτλου με μεγάλη αναγνωρισιμότητα  διεθνώς.

Στο διαγωνισμό αυτό μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες ιδιοκτήτες και συνεργάτες κομμωτηρίων ενώ τα θέματα του αντλούνται μέσα από την καθημερινή δουλειά του κομμωτηρίου σε κούρεμα, χτένισμα, χρώμα και τάσεις μόδας.

 

Greek Barber Awards

Το barbering στην Ελλάδα διαρκώς αναβαθμίζεται και μετά από τις συνεχείς απαιτήσεις για ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη στους έως τώρα διαγωνισμούς Barber, η HAIRPROF πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα με τον νέο διαγωνισμό Greek Barber Awards 2018, που θα είναι ακόμη πιο κοντά σε διεθνή στάνταρ και στις ανάγκες του σύγχρονου μπαρμπέρη στην Ελλάδα!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6973407998 & 2130303057

 

Student Hairdressing Awards

O μαθητικός διαγωνισμός Student Hairdressing Awards πραγματοποιείται την πρώτη ημέρα της έκθεσης και στόχος του είναι να αναδείξει ταλαντούχους ενεργούς σπουδαστές της κομμωτικής. Mαθητές από όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικά σεμινάρια κομμωτικής από έμπειρους καθηγητές, να παραλάβουν βεβαίωση συμμετοχής αλλά και να δείξουν την δουλειά τους στο κεντρικό πλατό της έκθεσης.


BE THERE!

4η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ 

3-5 ΜΑΡΤΙΟΥ @ Σ.Ε.Φ

Facebook: HAIRPROF Επαγγελματική Έκθεση Κομμωτηρίου

Site: hairprof.eu

Info: 2155709001 

 

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION