ΖΩΔΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Κριός

Ο Φεβρουάριος μπαίνει δυναμικά και βάζει σε πρώτο πλάνο τα θέματα της δουλειάς. Τώρα έχετε την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε όσα σχεδιάζατε τόσο καιρό στο μυαλό σας. Ωστόσο, για να πετύχετε, θα πρέπει να είστε οργανωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο σας καθώς και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε το παρασκήνιο που υπάρχει στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,14,25,36.

 

Ταύρος

Όλον τον Φεβρουάριο, ένας αέρας αλλαγής στην αισθηματική σας ζωή προσφέρει λάμψη και αυτοπεποίθηση. Χάρη στη θετική σας ενέργεια θα κερδίζετε εύκολα το ενδιαφέρον των γύρω σας και θα φέρνετε πιο κοντά σας φιλικά πρόσωπα, τα οποία μπορεί να αποδειχτούν σωτήρια για πολλά θέματα που σας απασχολούν. Ωστόσο προσπαθήστε να παραμείνετε ρεαλιστές και μην υπερβάλλετε στα συναισθήματά σας.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,11,27,31.

 

Δίδυμοι

Τα οικονομικά είναι αυτά που θα σας ταλαιπωρήσουν αυτόν τον μήνα και θα παίξουν με τα νεύρα σας. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή να διορθώσετε λάθος κινήσεις που ήδη έχετε κάνει. Ωστόσο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κοφτερό μυαλό σας και να βρείτε νέες, πιο καρποφόρες ιδέες.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,13,21,42.

 

Καρκίνος

Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά θα είναι σε πρώτο πλάνο. Αυτό που πρέπει να κάνετε για αρχή είναι να τακτοποιήσετε όσα θέματα εκκρεμούν εδώ και καιρό και σας δημιουργούν άγχος. Αναθεωρείστε τους στόχους σας και μείνετε πιστοί σε αυτούς. Στα αισθηματικά, ο μήνας σας γεμίζει με περισσότερη αισιοδοξία και ρομαντική διάθεση.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,14,28,45.

 

Λέων

Οι προσωπικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν έντονα και αυτό το μήνα. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι για να πάνε καλύτερα τα πράγματα θα πρέπει να κλείσετε οριστικά εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μια ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τι πραγματικά θέλετε και να επικεντρωθείτε σε αυτό χωρίς να σκορπίζεστε από δω και από κει.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,17,24,42.

 

Παρθένος

Τον Φεβρουάριο σταματήστε να αναλύετε τα πάντα και να ψάχνετε παντού για ελαττώματα και λάθη. Η στάση σας αυτή δε σας βοηθά να προχωρήσετε και κυρίως βάζει εμπόδια στην αισθηματική σας ζωή. Αφεθείτε στα συναισθήματά σας και μιλήστε ελεύθερα ακόμη κι αν φοβάστε πως θα γίνετε κουραστικοί.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,15,29,35.

 

Ζυγός

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας απόλυτα ερωτικός μήνας, αφού σας δίνει πίσω την ξεχασμένη σας γοητεία. Η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τους γύρω σας τους οποίους εύκολα μπορείτε να προσελκύσετε. Σας χαρίζει μοναδικές ευκαιρίες για αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή. Στα επαγγελματικά νιώθετε ανασφάλεια και ανικανότητα να ορίσετε τις καταστάσεις.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,11,25,33.

 

Σκορπιός

Και τον Φεβρουάριο θα συνεχίσετε να βάζετε μικρά εμπόδια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Είτε σας αρέσει να ‘χετε πάντα κάτι για να γκρινιάζετε, είτε σας αρέσει να τιμωρείτε τον εαυτό σας. Στον επαγγελματικό τομέα νιώθετε πιεσμένοι και έχετε δει πια ξεκάθαρα ότι οι καταστάσεις δεν αλλάζουν. Τώρα είναι η εποχή να αναλάβετε δράση και με αλλαγές να ανατρέψετε τα δεδομένα.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…1,10,28,36.

 

Τοξότης

Οι ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες θα είναι πολλές και χάρη στην ανανεωμένη ερωτική σας διάθεση δεν θα τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Προσέξτε τι λέτε γιατί εύκολα μπορεί να παρεξηγηθείτε και να δώσετε λάθος εντύπωση. Στο χώρο της δουλειάς κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη δίνετε σημασία σε λόγια συναδέλφων.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,15,23,48.

 

Αιγόκερως

Η δουλειά είναι και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής σας και συνεχίζει να βασανίζει το κουρασμένο σας μυαλό. Νιώθετε πιεσμένοι και πως οι προσπάθειες που καταβάλλετε δεν έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Δείξτε υπομονή και επιμονή γιατί το πλανητικό σκηνικό σας δίνει τις κατάλληλες ευκαιρίες για να φέρετε τις αλλαγές που θέλετε αλλά και να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,14,27,47.

 

Υδροχόος

Ο Φεβρουάριος έρχεται να σας δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Στον ερωτικό τομέα οι αλλαγές θα έρθουν από μόνες τους και θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο, το οποίο είχε αρχίσει να σας κουράζει. Ο μήνας σας βοηθά να πετάξετε από τη ζωή σας όσα δε σας εκφράζουν και τα κρατάτε μόνο από ανασφάλεια.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,14,24,40.

 

Ιχθύες

Όλος ο Φεβρουάριος σας δίνει δύναμη και ενέργεια, ειδικά στα επαγγελματικά. Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο ή αν θα κάνετε την μεγάλη ανατροπή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και να μη φοβηθείτε να προχωρήσετε με τόλμη σε αλλαγές.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,11,25,39.

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION