Ζώδια Δεκεμβρίου

ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΩΗΣ.
ΤΗΛ. 6951106266, 2314007050

 

 

 

 

Κριός 

Η εριστικότητα δεν διευκολύνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Δείξτε συμβιβαστική διάθεση για να αποφύγετε ρήξεις με σύντροφο και συνεργάτες. Ανώτερες σπουδές, φιλοσοφικά και θρησκευτικά θέματα, αλλά και μακρινά ταξίδια, ευνοούνται. Καλός μήνας εάν είστε άνθρωπος των media. Βελτίωση των σχέσεων με τους εξ αγχιστείας συγγενείς. Εάν τα προηγούμενα χρόνια δουλέψατε σωστά, τώρα θα δικαιωθείτε επαγγελματικά. Εάν όχι, θα συναντήσετε δυσκολίες.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: 9,12,22,34.

 

Ταύρος

Η εργασία ευνοείται αλλά καλύτερα να δουλέψετε μόνος ή να αναλάβετε ένα project κατ’ αποκοπή. Όπως και να έχει, προσοχή στην υπερκόπωση. Δάνειο ή οικονομική ενίσχυση από τρίτους βελτιώνουν την οικονομική σας κατάσταση. Στροφή σε θρησκευτικά ή φιλοσοφικά θέματα ή τον αποκρυφισμό. Μακρινά ταξίδια, ανώτερη μόρφωση, συναντούν εμπόδια. Ξεφύγετε από τα στενά σας κλισέ, διευρύνετε την οπτική σας γωνία και θα κερδίσετε εμπειρίες για το αμέσως επόμενο μέλλον.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: 7,12,36,42.

 

Δίδυμος

Η αυτοπεποίθηση βοηθά να βελτιώσετε τις αθλητικές σας επιδόσεις. Αποφύγετε έναρξη επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Καιρός για έρωτα και διασκέδαση. Προσοχή στη συμπεριφορά σας προς τα παιδιά. Πιθανή νέα συνεργασία στο εσωτερικό ή το εξωτερικό. Ευνοϊκή περίοδος και σε θέματα γάμου. Προετοιμαστείτε για ένα ξεκαθάρισμα σε ό,τι σχετίζεται με δάνεια ή χρηματικές απολαβές από τρίτους. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: 5,13,31,45.

 

Καρκίνος

Η αναμόχλευση περασμένων καταστάσεων δεν βοηθά σε τίποτε. Μην επιχειρήσετε τακτοποίηση οικογενειακών θεμάτων τώρα. Προτιμήστε εργασία στο σπίτι, όσο επίπονη κι αν είναι. Η οργάνωση και η μεθοδικότητα υπόσχονται επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Πιθανή κάποια προαγωγή. Τώρα κοσκινίζονται οι σχέσεις σας, για να φανούν ποιες πράγματι έχουν σωστή βάση, αλλά και τώρα θα φανεί εάν τηρήσατε τα συμφωνημένα.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: 2,17,26,48.

 

Λέων

Η μαχητικότητα και ο εκνευρισμός σας ίσως διαταράξουν τις σχέσεις σας με συγγενείς. Κάποια πνευματική εργασία θα βοηθούσε στην εκτόνωσή σας. Τώρα θα πάρετε τη μερίδα της επιτυχίας που σας ανήκει στη διασκέδαση, τον έρωτα και τις καλλιτεχνικές δημιουργίες. Λίγη μποέμικη ζωή δεν βλάπτει. Οι σχέσεις που δημιουργούνται υπόσχονται διάρκεια. Πολλή δουλειά! Μόνο με υπομονή και μέθοδο, θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα, αλλά και να δείτε μακροπρόθεσμα τους κόπους σας να δικαιώνονται.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: 6,11,23,35.

 

Παρθένος

Τα οικονομικά σας θέματα έχουν προτεραιότητα αυτή την περίοδο. Μην δράτε παρορμητικά και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Ευκαιρία βελτίωσης οικογενειακού περιβάλλοντος ή αγορά ή αλλαγή σπιτιού. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Η επιτυχία θα έρθει, είτε τώρα, είτε αργότερα. Κάποιο ξεκαθάρισμα γίνεται στα ερωτικά σας. Κάποια σχέση με μεγαλύτερο άτομο είναι πιθανή. Οι δημιουργίες ασχολίες της περιόδου αυτής, υπόσχονται επιτυχία.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: 4,11,29,32.

 

Ζυγός

Μια ακατανίκητη δύναμη σας ωθεί σε σκληρή δουλειά και διεκδικήσεις. Άθληση και χειρωνακτικές εργασίες βοηθούν. Η καθημερινότητα, η ενημέρωση, η επικοινωνία, κάποια ταξιδάκια, στενότερη σχέση με συγγενείς και γείτονες, είναι αυτά που θα χρωματίσουν την περίοδο αυτή. Δείξτε μεγάλη σύνεση και περίσκεψη πριν πάρετε μια απόφαση που αφορά στο σπίτι και στην οικογένειά σας.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: 3,16,24,41.

 

Σκορπιός

Προσοχή στις συκοφαντίες εις βάρος σας. Ένταση και ψυχική αναστάτωση. Μην παρασύρεστε σε διενέξεις. Τα οικονομικά σας ευνοούνται μεν, αλλά αποφύγετε πλεονεξία και κακοδιαχείριση. Με την εφαρμογή μέτρου, εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες. Ένα ξεκαθάρισμα στον τομέα της επικοινωνίας και επαφών με συγγενείς και άλλους κοντινούς σας είναι απαραίτητο. Να έχετε στον νου σας ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: 8,17,23,42.

 

Τοξότης

Θα ασχοληθείτε με θέματα του συνόλου, ιδίως μέσα από ομάδες. Η υποστήριξή τους θα είναι χρήσιμη. Πιθανές αντιδράσεις από εκείνους που δεν κατανοούν τα οράματά σας. Η αισιοδοξία σας αλλά και οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, υπόσχονται επιτυχία. Μην αναλαμβάνετε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από τις δυνατότητές σας. Ξεκαθαρίστε τις ανάγκες και κάνετε καλή διαχείριση των οικονομικών σας, ώστε να μπουν καλύτερες βάσεις στον συγκεκριμένο τομέα.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: 8,13,36,48.

 

Αιγόκερως

Ευνοείται η επαγγελματική σας εξέλιξη, ιδιαίτερα στους ελεύθερους επαγγελματίες. Η αντοχή σας, αν συνδυαστεί με τη μεθοδικότητα, θα φέρει την επιτυχία. Καθώς θα βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με ανθρώπους και καταστάσεις, θα μάθετε την πραγματική αλήθεια είτε για αυτούς, είτε για τον εαυτό σας. Δεχτείτε τα πράγματα όπως είναι, ώστε η τελική σας τοποθέτηση να είναι πιο σωστή στο εξής. Οι δυσκολίες σας πλουτίζουν με πολύτιμες ευκαιρίες.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: 5,10,27,39.

 

Υδροχόος

Επιδιώξτε την πνευματική σας ανέλιξη ή ασχοληθείτε με πνευματική εργασία. Η γνωριμία και ενασχόληση σε διάφορες ομάδες, θα φανούν χρήσιμες στην καταξίωσή σας στο σύνολο. Ανεβαίνει η δημοτικότητά σας στο πλατύ κοινό. Τώρα είναι η ώρα του απολογισμού. Κάνετε την αυτοκριτική σας. Τι πετύχατε, πού αποτύχατε, διδαχθείτε από τα λάθη του παρελθόντος και αποφύγετε τα στο επόμενο ξεκίνημά σας.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: 3,14,28,42.

 

Ιχθύς

Πιθανή αντίθεση με ανθρώπους που θα έχει οικονομικό αντίκτυπο. Κατανοήστε τα προσόντα σας και επιδιώξτε την επαγγελματική σας βελτίωση. Πιθανή προαγωγή. Μείνετε στην ίδια δουλειά, αν και κάποια αλλαγή ίσως βάλει τις βάσεις για μελλοντική επιτυχία. Τα ιδανικά σας πραγματοποιούνται μέσα από ομάδες, σωματεία και οργανώσεις. Φιλίες χωρίς στερεή βάση κλονίζονται. Σας ελκύουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και αποκομίζετε από αυτά πολλές εμπειρίες.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: 6,18,27,33.

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION