Η EMILY RATAJKOWSKI ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΑΝΘΙΑ!

Η μούσα της Kérastase αλλάζει για πρώτη φορά χρώμα στα μαλλιά της!

 

 

Η εμβληματική καστανή Emily Ratajkowski τόλμησε στις 22 Ιουνίου να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα, βάφοντας τα μαλλιά της ξανθά. Φυσικά, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της σειράς Blond Absolu της Kérastase.

Η Emily σκεφτόταν καιρό τώρα να γίνει ξανθιά, όμως φοβόταν τις συνέπειες που μπορεί αυτό να είχε στα μαλλιά της. Μέσα από τη συνεργασία της με την Kérastase εδώ και σχεδόν τρία χρόνια πλέον, η Emily ανέπτυξε μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με τη μάρκα και έτσι, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα αποτελέσματα των προϊόντων Kérastase, ήταν πια έτοιμη να τολμήσει το ξανθό στα μαλλιά της.

«Δεν έχω βάψει ποτέ τα μαλλιά μου ούτε έχω αλλάξει σημαντικά το μήκος τους σε όλη μου τη ζωή! Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη που η Kérastase μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω ξανθιά. Μόλις γιόρτασα τα γενέθλιά μου και είμαι τόσο χαρούμενη που βγαίνω από την καραντίνα με ένα νέο look. Η ομορφιά πρέπει να είναι διασκεδαστική και εκφραστική και αυτή η αλλαγή είναι σίγουρα ό,τι πιο διασκεδαστικό έχω κάνει με την εμφάνιση μου», δήλωσε το δημοφιλές μοντέλο.


Το πρόγραμμα περιποίησης για ξανθά μαλλιά που ακολουθεί η Emily στο σπίτι, περιλαμβάνει τη σειρά Blond Absolu της Kérastase, η οποία θα τη συντροφεύσει στο υπέροχο αυτό ταξίδι κρατώντας το νέο της ξανθό χρώμα εκθαμβωτικά φωτεινό και προσφέροντας στα μαλλιά της όλη τη φροντίδα που χρειάζονται.

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION