Η Wella Professionals καλωσορίζει την Sophie Turner

Η Sophie Turner αποκτάει έναν καινούργιο ρόλο και αυτός δεν είναι άλλος από παγκόσμια πρέσβειρα για την Wella Professionals. Η εντυπωσιακή ηθοποιός αντικατοπτρίζει την νέα γενιά γυναικών και έχει σκοπό να εμπνεύσει.

 

Σπουδαία νέα! Η νέα συνεργασία της Wella με τη Sophie Turner πρόκειται να εμπνεύσει τους επαγγελματίες ομορφιάς και τους hairstylists να ανακαλύψουν το αληθινό χρώμα μέσα από τη δύναμη της μεταμόρφωσης.


«Δουλεύοντας μαζί τους αποτελεί μια πολύ δημιουργική διαδικασία γιατί δίνει ζωή στους κινηματογραφικούς χαρακτήρες μου και μου επιτρέπει να εκφράζω τη προσωπικότητα μου εκτός οθόνης» δηλώνει η Turner. Ως προσωπικότητα κέρδισε επάξια την θέση της ως πρέσβειρα. Η ηθοποιός συνεχώς ανακαλύπτει νέα όρια στο styling, κάνει τολμηρές και γενναίες μεταμορφώσεις και αποτελεί έμπνευση όχι μόνο για τους fans της αλλά και για όλους τους επαγγελματίες ομορφιάς. Με 4.9 εκατομμύρια followers στο Instagram, η Sophie Turner είναι η τέλεια μούσα για κάθε κομμωτή.

«Είναι τιμή μου να είμαι η πρέσβειρα της Wella Professionals, ένα διαχρονικό brand που ενθαρρύνει τις γυναίκες να είναι τολμηρές στις επιλογές τους»

«Είναι μια πραγματικά εξαιρετικά ταλαντούχα καλλιτέχνης που αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά των γυναικών που τολμούν να εκφραστούν διαλέγοντας premium χρώμα στα μαλλιά τους. Τα εκπληκτικά αποτελέσματα στο χρώμα των μαλλιών είναι δυνατά μόνο στα κομμωτήρια, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, κάτι που η Wella Professionals προσφέρει περήφανα στη Sophie καθώς και σε εκατομμύρια γυναίκες και άνδρες στον κόσμο» είπε η Laura Simpson.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανακοίνωση της Sophie σαν τη παγκόσμια πρέσβειρα της Wella Professionals», δήλωσε η Laura Simpson, Chief Marketing Officer Coty Professional Beauty.

 

Επομένως, πότε πρόκειται να δούμε την Sophie να μας εντυπωσιάζει με τα εντυπωσιακά λουκ της; Η συνεργασία θα ξεκινήσει με την εμφάνιση της Sophie Turner στην καλοκαιρινή και φθινοπωρινή καμπάνια. Για το backstage video, η Wella Professionals Global Artist, Sonya Dove, συνεργάστηκε με τoν Christian Wood, καταφέρνοντας να προβάλλει ένα μοντέρνο και νεανικό στυλ στη καμπάνια. Η Sophie Turner θα περπατήσει επίσης στο red carpet με look που θα έχει την υπογραφή της Wella Professionals και ήδη έχει δοκιμάσει διαφορετικά στυλ μαλλιών με τα προϊόντα styling EIMI. Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε!

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION