ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ COMPAGNIA DEL COLORE CAPPUCCINO

Αναδομήστε σε βάθος και προστατέψτε τα μαλλιά σας με την θεραπεία αναδόμησης Cappuccino από την Compagnia Del Colore.

CAPPUCCINO INTENSIVE RESTRICTURING TREATMENT PART 1 & PART 2

Μέσα από την τεχνολογία δυο υγρών, προκύπτει μια απαλή μους η οποία θυμίζει την εμφάνιση, αλλά και την μυρωδιά του Cappuccino. Η ενεργή μους αποκαθιστά την ζωντάνια, την ελαστικότητα και την υγεία των μαλλιών. Οι πρωτεΐνες γάλακτος τροφοδοτούν τις ίνες των μαλλιών σε βάθος, ενώ το Alginate σχηματίζει μια φυσική προστατευτική μεμβράνη στα μαλλιά, αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά. Επιπλέον, τα μαλλιά προστατεύονται και από τον ήλιο, καθώς η Θεραπεία Αναδόμησης περιέχει και αντηλιακά φίλτρα UV-A και UV-B.

 

SHAMPOO

Σαμπουάν αναδόμησης, το οποίο κρατάει τις πρωτεϊνες και τα λιπίδια των μαλλιών υγιή. Ιδανικό για μετά από τεχνικές εργασίες. Διατηρεί τα φυσικά έλαια των μαλλιών και αφήνει λάμψη και μεταξένια αίσθηση.

 

MASK

Μάσκα αναδόμησης για φθαρμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Η μάσκα Cappuccino βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν τη δύναμη τους, ενώ παρέχει απαλότητα και μεταξένια υφή, δίχως να τα βαραίνει.

 

FOAM

Ελαφριά και απαλή μους αναδόμησης. Περιέχει Amino Acid Complex και πρωτείνες γάλακτος, οι οποίες απορροφώνται γρήγορα και ομοιόμορφα από τα μαλλιά, φροντίζοντας την κερατίνη των μαλλιών. Τα μαλλιά προστατεύονται από την θερμότητα και την υγρασία.

 

ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ

Βορείου Ηπείρου 24 & Γεννηματά 45,
Α. Γλυφάδα. Τηλ: 210 9614595
Web: www.xenou.gr
Email: info@xenou.gr

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION