Ιδιαίτερες ιδέες διακόσμησης για το Μπαρμπέρικο σου

Please Add Photos <br> to your Gallery

1Barber Shop Sign: Χειροποίητη πινακίδα από 100% ξύλο. Η πινακίδα έχει rustic design και λόγω του ξεχωριστού σχεδιασμού της, θα προσελκύσει πολλούς πελάτες μέσα στο μπαρμπέραδικο.

2SHAVING BRUSH patent print: Ένα print με την πατέντα μιας βούρτσας ξυρίσματος. Ένα ξεχωριστό poster που θα αναβαθμίσει τους τοίχους του μπαρμπεράδικου με κομψό τρόπο.

3Vintage Barber Pole Patent Print: Ακόμη ένα print που απεικονίζει την πατέντα ενός Barber Pole. Τα prints μπορούν να συνδυαστούν μαζί στον ίδιο χώρο, έτσι ώστε να αναδείξουν ακόμη περισσότερο το εξεζητημένο décor.

4Barbershop Coasters: Χειροποίητα σουβέρ που απεικονίζουν τις τεχνικές κουρέματος, σε vintage σχεδιασμό. Αν έχετε πελάτες σε αναμονή, εντυπωσιάστε τους προσφέροντας τους έναν καφέ πάνω σε ένα ξεχωριστό σουβέρ.

5-1024x768 Coat Hangers: Μια ιδιαίτερη κρεμάστρα φτιαγμένη από Barbering Clippers. Αν έχετε πράγματα μέσα στον χώρο σας που δεν τα χρησιμοποιείτε, βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και δημιουργήστε το δικό σας διακοσμητικό στοιχείο.

6Shave & Haircut Hanger: Μια ακόμη κρεμάστρα, αυτή τη φορά κατασκευασμένη από μέταλλο και σε μαύρο χρώμα. Θα υποστηρίξει τα παλτό των πελατών, με μπαρμπέρικο στιλ.

7-1024x715Wooden table: Ένα ξεχωριστό ξύλινο τραπέζι που αποτελείται από κορμούς δέντρων και παρέχει ένα τελείως φυσικό στιλ. Ένα κομμάτι που θα ταιριάξει άψογα με μια rustic διακόσμηση.

8Αποθηκευτικός χώρος: Ένας ξύλινος αποθηκευτικός χώρος που μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο. Η κορνίζα είναι ξύλινη, ενώ το τζάμι φέρει πάνω την επιγραφή ‘’REMEDIES’’, προσδίδοντας στο κομμάτι ένα vintage στιλ.

 

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION