Κορυφαίες διακρίσεις για τη σειρά Botanical Repair της AVEDA!

Η πετυχημένη σειρά Botanical Repair της AVEDA βραβεύτηκε με το Χρυσό βραβείο στα Vegan Awards 2022 και με το Αργυρό βραβείο στα PRIX DE BEAUTÉ 2021

 

Η AVEDA έλαβε το χρυσό βραβείο των Vegan Awards 2022 στην ενότητα Vegan Friendly Cosmetics, για τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Botanical repair. H τελετή απονομής των Vegan Awards 2022 που διοργάνωσε η Boussias Communications, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, στο St’ Astra Roof Top Restaurant του Radisson Blu Park Hotel.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εταιρειών που προάγουν το vegan lifestyle, δηλαδή τον τρόπο ζωής ο οποίος αποσκοπεί στον αποκλεισμό, στο μέτρο του δυνατού, όλων των μορφών εκμετάλλευσης και σκληρότητας προς τα ζώα για να παραχθούν τρόφιμα, είδη ένδυσης ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

 

Παράλληλα, η AVEDA έλαβε το αργυρό βραβείο των PRIX DE BEAUTÉ 2021 στην ενότητα Περιποίηση Μαλλιών – Επιλεκτικής, για τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Botanical repair. Τα Βραβεία Προϊόντων Ομορφιάς PRIX DE BEAUTÉ που διοργανώνει το περιοδικό BEAUTÉ, υπό την αιγίδα του Π.Σ.Β.Α.Κ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών), έχουν σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων προϊόντων ομορφιάς που λανσαρίστηκαν από 1/10/19 έως 30/6/21, με κριτήριο την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία, ενώ παράλληλα, επικοινωνούν στο κοινό τα επιτεύγματα του κλάδου της κοσμετολογίας.

Φέτος τα PRIX DE BEAUTÉ γιόρτασαν τα 21 χρόνια από τη δημιουργία του θεσμού με μια λαμπερή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

 

Η vegan σειρά περιποίησης μαλλιών της AVEDA Botanical repair™ είναι αποτέλεσμα ερευνών που πραγματοποιήθηκε στα βοτανολογικά εργαστήρια της AVEDA η οποία διήρκησε πάνω από 6 χρόνια, αξιοποιώντας πλήρως την υψηλή τεχνογνωσία της εταιρείας στα φυτικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Πρόκειται για μια σειρά η οποία δημιουργεί νέους δεσμούς στην τρίχα εκ των έσω και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους και υφές για πιο δυνατά, λαμπερά και φυσικά ζωντανά μαλλιά.


Η Botanical repair™ περιέχει έως και 94% φυσικά συστατικά, χωρίς σιλικόνες ή θειικά άλατα. Όλα τα προϊόντα της Aveda δεν δοκιμάζονται σε ζώα (cruelty free) και παρασκευάζονται με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

 

Οι συσκευασίες της σειράς Botanical repair™, κατασκευάζονται από 100% ανακυκλωμένες συσκευασίες, εξαλείφοντας τη χρήση των καθαρών πετροχημικών πλαστικών. Τα σωληνάρια της Botanical repair™ κατασκευάζονται με τουλάχιστον 59% ανακυκλωμένα υλικά και έως 41% βιοπλαστικό, ενώ τα αντίστοιχα καπάκια τους κατασκευάζονται με τουλάχιστον 60% ανακυκλωμένα υλικά. Επιπρόσθετα η Aveda χρησιμοποιεί για πρώτη φορά ένα νέο σωληνάριο 350ml το οποίο είναι κατασκευασμένο κατά 65% από ανακυκλωμένα υλικά γεγονός που το καθιστά ένα από τα δυνατό ποσοστό μέχρι σήμερα.

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα για την Aveda:

@AVEDAGREECE
#AVEDAGR
www.aveda.gr

 

 

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION