ΜΑΖΙ ΔΡΟΥΜΕ, ΜΑΖΙ ΔΙΝΟΥΜΕ

Όπως σας έχουμε πει, θα θέλαμε με κάθε τρόπο να είμαστε κοντά στους επαγγελματίες συνεργάτες μας. Αλλά δεν μας αρκεί αυτό. Παρατηρώντας την κατάσταση που όλοι μαζί βιώνουμε, νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε κάτι περισσότερο. Όχι αυτή τη φορά για τους επαγγελματίες συνεργάτες μας, αλλά γι’ αυτούς που φροντίζουν να είμαστε ασφαλείς και υγιείς στα σπίτια μας και να σχεδιάζουμε το μέλλον μας και τις επόμενες κινήσεις μας. Αναφερόμαστε φυσικά στους γιατρούς και τους νοσηλευτές της χώρας.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να συγκεντρώσουμε χρήσιμο και απαραίτητο υλικό (προϊόντα υγιεινής, όπως αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, ή και προσωπικής περιποίησης στο σπίτι, όπως σαμπουάν, μάσκες, κρέμες για τα χέρια κλπ) για εκείνους που δουλεύουν, ακατάπαυστα και σε δύσκολες συνθήκες.

Επιλέξαμε συγκεκριμένα το ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, που ασχολείται αποκλειστικά τις μέρες αυτές με περιπτώσεις Covid-19) του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, που αποτελείται από 50 περίπου άτομα προσωπικό, στην πλειονότητα τους γυναίκες. Και σε αυτήν την απόφασή μας, σας θέλουμε όλους δίπλα μας.

Μάσκες, αντισηπτικά προϊόντα, αλλά και προϊόντα καθημερινής περιποίησης και υγιεινής είναι σε όλους απαραίτητα, πόσο άλλωστε σε αυτούς τους ανθρώπους που καθημερινά γυρίζουν στο σπίτι τους και έχουν ελάχιστο χρόνο να φροντίσουν τον εαυτό τους.

Ας τους δείξουμε με τον τρόπο μας ότι είμαστε δίπλα τους, ας γίνουμε αρωγοί στο έργο τους, ας βοηθήσουμε όλοι μαζί να βγούμε απ’ αυτή την κατάσταση αλώβητοι και ασφαλείς.

Τα υλικά-προϊόντα που εσείς οι εταιρείες του κλάδου μας θα χορηγήσετε, θα τα συγκεντρώσουμε, με δικούς μας διανομείς από όπου μας υποδείξετε, μέχρι τις 22/4 και θα αποσταλούν από εμάς στο Νοσοκομείο την ακριβώς επομένη μέρα, 23/4.

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION