ΜΑΖΙ ΔΡΟΥΜΕ, ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

View Gallery 13 Photos

Μπορεί η απειλή να  δείχνει ότι υποχωρεί σιγά-σιγά και μπορεί ήδη να έχουμε αρχίσει να μαθαίνουμε στο νέο τρόπο ζωής αλλά υπάρχουν κάποιοι συμπολίτες μας, που η δική τους κατάσταση δεν αλλάζει. Παραμένει ίδια, με στάση ηρωική και με σθένος που πηγάζει από μέσα τους γιατί είναι εκείνοι που με όρκο έχουν αφιερωθεί στη ζωή των συναθρώπων τους και με αυτοθυσία βάζουν πάντα τον εαυτό τους μπροστά για να υποστηρίζουν την υγεία μας. Είναι οι γιατροί, οι νοσηλευτές αλλά και κάθε άλλος εργαζόμενος στα νοσοκομεία μας. Είναι εκείνοι που πρώτοι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το κύμα της πανδημίας και ακόμη παραμένουν σε ετοιμότητα για να προλάβουν κάθε τι απρόοπτο που μπορεί να συμβεί σε μια κατάσταση που μέχρι σήμερα ήταν άγνωστη.

Γι’ αυτούς τους ανθρώπους, η ευγνωμοσύνη μας είναι μεγάλη και τα «ευχαριστώ» που υπάρχουν μέσα μας ατελείωτα. Γι’ αυτούς τους δικούς μας ήρωες αποφασίσαμε, εν μέσω καραντίνας, να συγκεντρώσουμε και να προσφέρουμε προϊόντα που αφορούν την προσωπική υγιεινή και τους είναι απαραίτητα.

Γι’ αυτό το λόγο ζητήσαμε την συμμετοχή και τη συνέργια των εταιριών που είναι και αγαπημένοι μας συνεργάτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι, μαζί με την  L’OREAL PROFESSIONAL, την GIOTIS HAIR EXPERT, την ALFA PARF, την VITALITY’S, την KYANA, την AVEDA και την ANNA ΞΕΝΟΥ, είχαμε τη μεγάλη χαρά να προσφέρουμε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), που ασχολείται αποκλειστικά τις μέρες αυτές με περιπτώσεις Covid-19 του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, προϊόντα που δείχνουν τη δική μας αγάπη και την δική μας έγνοια στα πρόσωπά τους.

Το περιοδικό μας My Extension επισκέφτηκε το νοσοκομείο, παρέδωσε τα προϊόντα και εισέπραξε τα μεγάλα και αληθινά χαμόγελα των Εργαζομένων Υγείας, των ακούραστων φρουρών μας.

Με την ελπίδα ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι και έτοιμοι πάντα να υποστηρίξει ο ένας τον άλλον, συνεχίζουμε. Ακόμα και αν ο κίνδυνος συνεχίζει να παραμονεύει, εμείς ξέρουμε ότι δεν είμαστε και δεν θα είμαστε μόνοι μας. Και αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη μας.

Νιώσαμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους δικούς μας ήρωες, γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, γι’ αυτό συγκεντρώσαμε και προσφέραμε προϊόντα των αγαπημένων μας συνεργατών. Τα χαμόγελά όλων ζεσταίνουν, και θα ζεσταίνουν για πολύ καιρό ακόμα, την ψυχή μας. https://bit.ly/2YR2Hdi L'Oréal Professionnel Aveda Greece CLARITE PROFESSIONAL Vitality's Greece XENOU ANNA Alfaparf Milano KYANA Professional Hair Products

Gepostet von MyExtension.gr am Montag, 11. Mai 2020

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ

L’OREAL PROFESSIONAL

GIOTIS HAIR EXPERT

ALFA PARF

VITALITY’S-VMONDO ΜΠΑΧΑΤΟΥΡΗΣ

KYANA

AVEDA

ANNA ΞΕΝΟΥ

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION