Νέα CEO της Wella η Annie Young-Scrivner

Η Wella, μία εκ των κορυφαίων εταιρειών ομορφιάς στον κόσμο, με εμβληματικές μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των Wella Professionals, Clairol, OPI, Nioxin, και ghd, αποκτά νέο αφεντικό! 

Η KKR προχώρησε στην ανακοίνωση της Annie YoungScrivner ως τη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο (CEO) της Wella Company. Η ανάθεση θα τεθεί σε ισχύ μετά το κλείσιμο της ήδη ανακοινωθείσας συναλλαγής στην οποία η KKR αποκτά το 60% της Wella από την Coty Inc.

Η κα. YoungScrivner εντάσσεται στο δυναμικό της Wella Company από τη GODIVA ChocolatierGODIVA») όπου υπηρέτησε ως Διευθύνουσα Σύμβουλος τα τελευταία τρία χρόνια. Η κα. YoungScrivner συνετέλεσε δυναμικά στην ενδυνάμωση των γυναικών μέσα από εταιρικά προγράμματα της GODIVA που είχαν κοινωνικό αντίκτυπο, ενώ οδήγησε στην ενίσχυση των ψηφιακών δυνατοτήτων της εταιρείας, καθιστώντας αυτές ως κρίσιμο στοιχείο για την εξέλιξη της μάρκας.

Παλιότερα, η κα. YoungScrivner δραστηριοποιήθηκε για επτά χρόνια σε μια σειρά ανώτερων θέσεων στην Starbucks Corporation όπου βοήθησε στην αναβάθμιση της εμπειρίας των καταναλωτών με την μάρκα, ενώ παράλληλα οδήγησε την εταιρεία με καινοτομία σε διψήφια ανάπτυξη. Ξεκίνησε την καριέρα της στην PepsiCo Inc., όπου κατείχε ανώτερο ηγετικό ρόλο στις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τη γενική διεύθυνση κατά τη διάρκεια της 19ετούς θητείας της.

 

«Έχω την τιμή να συμμετέχω στην Wella Company σε μια τόσο σημαντική στιγμή στην ιστορία της, καθώς γιορτάζει τα 140 χρόνια της Wella, τη 40η επέτειο της OPI, την 20η της ghd, καθώς και τη γέννηση της weDo / Professional», δήλωσε η κα. YoungScrivner. Και συνέχισε: «Θαυμάζω εδώ και καιρό το πάθος της εταιρείας για την υποστήριξη των συνεργατών της, πολλοί από τους οποίους είναι μικρές επιχειρήσεις. Η οικογένειά μου είχε πολλές μικρές επιχειρήσεις, από εστιατόρια έως καταστήματα λιανικής και χώρους περιποίησης & ευεξίας. Το επιχειρηματικό πνεύμα είναι έμφυτο στο DNA μου και γι’ αυτό έχω τεράστιο σεβασμό για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, όπως τα 250.000 κομμωτήρια και καταστήματα παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών περιποίησης άκρων που εξυπηρετούμε σήμερα.»

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION