ΝΕΑ INOA GLOW: ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΑΜΨΗ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΥ

Η λαμπερή τάση του Glow και της λάμψης των μαλλιών τώρα έρχεται και στην οικογένεια της Inoa, της #1 μόνιμης Βαφής Μαλλιών Χωρίς Αμμωνία, με τις νέες απόχρώσεις Inoa Glow. Ζήστε την απόλυτη εμπειρία λάμψης και απολαύστε έντονη φωτεινότητα στα μαλλιά. Γνωρίστε την πρώτη βαφή λάμψης με την δύναμη του ελαίου.

 

 

ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

                           ΜΕΤΑ                                                                         ΠΡΙΝ

Το 2020, η L’Oréal Professionnel σάς προσκαλεί να παίξετε με την λάμψη! Φανταστείτε την μοναδική, απόλυτα φυσική λάμψη να συνδυάζεται με τα προτερήματα του ευεργετικού ελαίου και την έλλειψη αμμωνίας. Πρόκειται για ένα καινοτόμο, συναρπαστικό εργαλείο στον χώρο του βαφείου. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που όλοι οι colorists θέλουν να προσφέρουν στις πελάτισσες τους. Το αποτέλεσμα είναι η νέα INOA GLOW, η πρώτη βαφή λάμψης με την δύναμη του ελαίου, και φέρει την σφραγίδα της L’Oréal Professionnel.

Το 2019, η L’Oréal Professionnel επαναπροσδιόρισε το γαλλικό στυλ του φυσικού χρώματος στα μαλλιά, δίνοντάς του μια νέα ψυχρή διάσταση μέγιστης διαφάνειας. Το αποτέλεσμα ήταν να γεννηθεί η Majirel Glow, η οποία προσφέρει εξουδετερωμένο τελείωμα & εκθαμβωτική φωτεινότητα. Ήταν επόμενο λοιπόν, η βαφή να αγαπηθεί τόσο από τους Έλληνες, όσο και από τους κομμωτές του κόσμου. Τα μοναδικά αποτελέσματα της κατέκτησαν και τα social media, προκαλώντας ένα τεράστιο buzz και εκτοξεύοντας τη τάση του glow στα ύψη.

                                ΜΕΤΑ                                                                         ΠΡΙΝ

Όπως γνωρίζουμε, η INOA είναι πρωταγωνίστρια στον χώρο του βαφείου εδώ και χρόνια και αποτελεί μια εμβληματική βαφή που έχει «εκπαιδεύσει» εκατομμύρια colorists σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένα από τα προτερήματα που την διαφοροποιεί χαρακτηριστικά από τις υπόλοιπες βαφές είναι πως πρόκειται για την επαγγελματική βαφή με βάση το έλαιο και το γεγονός ότι δεν περιέχει αμμωνία. Είναι άοσμη, προσφέρει ιδανική άνεση του τριχωτού, ενώ το έλαιο αναλαμβάνει την περιποίηση της τρίχας και την μέγιστη αντανάκλαση του χρώματος. Με τη δύναμη της Majirel, και τώρα της INOA, η τεχνολογία GLOW προσφέρει μέχρι και +50% αντανάκλαση του φωτός για εκθαμβωτική φωτεινότητα & έως και 4x πιο διάφανο τελείωμα. Το μυστικό; Μια μοναδική ισορροπία χρωστικών, με περισσότερα ρεφλέ και περισσότερο βάθος.


ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΟΑ GLOW

Είναι γεγονός ότι ο κόσμος των μόνιμων βαφών έχει αλλάξει. Η νέα τάση της λάμψης, ή αλλιώς Glow, έχει κατακτήσει τα τελευταία hair trends. Η διαφανής, φωτεινή, απόλυτα φυσική λάμψη είναι το ζητούμενο. Η L’Oréal Professionnel με την INOA GLOW χαρίζει ακόμα περισσότερα στη βαφή των μαλλιών.
Η ΝΕΑ ΙΝΟΑ GLOW είναι η πρώτη βαφή λάμψης με τη δύναμη του ελαίου, για μέγιστη εξουδετέρωση και εκθαμβωτική φωτεινότητα. Η ειδικά μελετημένη της σύνθεση με βάση το έλαιο αφήνει τα μαλλιά απαλά, λεία και μεταξένια, με μέγιστη φωτεινότητα που αντανακλά το φως, ενώ το
χρώμα είναι διαυγές και πιο φωτεινό από ποτέ.

• Καλύπτει έως και 30% τα λευκά
• Είναι μια μόνιμη βαφή, η οποία δεν περιέχει αμμωνία
• Λειτουργεί με τη δύναμη του ελαίου, χαρίζοντας μέγιστη αντανάκλαση του χρώματος
• Παρέχει μακράς διάρκειας εξουδετέρωση και εκθαμβωτική φωτεινότητα
• Χαρίζει ξάνοιγμα μέχρι και 3 επίπεδα
• Παρέχει βέλτιστη άνετη του τριχωτού & ορατή βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών μετά από κάθε εφαρμογή
• Ιδανική για φυσικά, αλλά και για βαμμένα μαλλιά
• Η τεχνολογία GLOW προσφέρει μέχρι και +50% αντανάκλαση του φωτός για εκθαμβωτική φωτεινότητα & έως και 4x πιο διάφανο τελείωμα.


Η ΠΑΛΕΤΤΑ ΤΗΣ INOA GLOW ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 9 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΑΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Η INOA GLOW διατίθεται σε μια παλέτα 9 αποχρώσεων, από το σαντρέ και το ιριδίζον μέχρι το μόκα. Όλες οι αποχρώσεις εξασφαλίζουν ξάνοιγμα και ταυτόχρονα εξουδετέρωση, για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα σε σύγκριση με την κλασσική INOA: προσφέρουν +30% μεγαλύτερη αντανάκλαση του φωτός και έως και 2x πιο διάφανο τελείωμα στα μαλλιά.


Για περισσότερες πληροφορίες και για να
παρακολουθείτε όλα τα νέα της L’Oréal Professionnel ακολουθήστε την στα:
L’Oréal Professionnel,
lorealpro,
www.lorealprofessionnel.gr

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION