Ο Mr. Glowing Hair – Guy Tang – στην Αθήνα.

View Gallery 5 Photos

Ο Guy Tang – ο σπουδαιότερος και πιο διάσημος colorist αυτή τη στιγμή στον κόσμο, που μπορεί πραγματικά να ονομαστεί ένας μάγος, έρχεται στην Ελλάδα κατευθείαν από το Hollywood για ένα και μοναδικό show.

Σχεδόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι τον ακολουθούν στο Instagram και είναι ο άνθρωπος που οι σταρς ανα τον κόσμο, τον εμπιστεύονται για τα «έξαλλα» χρώματα και κουρέματά τους.

Η ικανότητά του, καταπλήσσει και συναρπάζει μιας και κάνει θαύματα με πολλές τεχνικές όπως balayage, ντεγκραντέ, ombre και πολλά άλλα. Δημιουργεί φυσικά ανέμελα κύματα στα μαλλιά, αλλά και δημιουργικά  κουρέματα  για όσες επιθυμούν να σοκάρουν ή να ξεχωρίζουν στο  πλήθος.

Ο εκκεντρικός colorist ωστόσο, σκέφτηκε άλλον έναν τρόπο για να δείχνουν ακόμη πιο ‘έξαλλα’ τα μαλλιά, και αυτός ειναι τα μαλλιά που… φωσφορίζουν, και  που σίγουρα όλοι έχετε δεί το αντίστοιχο βίντεο στο facebook ή το youtube.

Ο Guy δεν είναι μόνο στο  κανάλι  του YouTube όμως, αλλά πραγματοποιεί σεμινάρια για τεράστια ακροατήρια σε όλο τον πλανήτη με βάση του πάντα το Los Angeles. Έτσι, έφτασε ο καιρός, να έρθει στην Αθήνα για ένα φαντασμαγορικό Show στις 24 Απρίλη στα πλαίσια του World Tour που πραγματοποιεί.
Glowing Hair, Rainbow Hair, Μetalic hair και Neon Hair είναι λίγα απο τα δημιουργήματά του, που θα δούμε και επι σκηνής στο φαντασμαγορικό show που ετοιμάζει το OLAPLEX Greece.

Τιμές θέσης ανα ζώνη, (προπώληση):

Α Zώνη : 180 €
B Zώνη: 150 €

Γ Ζώνη: 130 €

Κλείστε τη θέση σας, καλώντας στο 210-5246910 για περισσότερες πληροφορίες.

Εργοστάσιο Παπαστράτος, Πειραιάς

Γραβιάς 25

Ώρα έναρξης: 18:00

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION