Παρουσίαση της Collection SIMPLICITY της ΚΥΑΝΑ στο Cinema Astoria στο Ηράκλειο Κρήτης

Please Add Photos <br> to your Gallery

Η SIMPLICITY Hair Collection της ΚΥΑΝΑ έδωσε αυτήν την φορά ραντεβού με τους επαγγελματίες κομμωτές στο Cinema Astoria στο Ηράκλειο αφήνοντας το στίγμα της και στο κοινό της Κρήτης.

0660Το εντυπωσιακό show που διοργάνωσε η ΚΥΑΝΑ σε συνεργασία με την ακαδημία VANG και την Kristalwave, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθηλώνοντας τους 700 και πλέον παρευρισκόμενους, και παρουσιάστηκε σε δύο ξεχωριστές ενότητες, Ελληνικός Κινηματογράφος και SIMPLICITY.

0263Στην πρώτη ενότητα, τα χτενίσματα προσαρμόστηκαν με την  κατάλληλη ενδυμασία-styling και αναβίωσαν  την χρυσή εποχή  του Ελληνικού Κινηματογράφου. Είδωλα που ακόμη μας καθηλώνουν με το ταλέντο τους παρουσιάστηκαν  από την ομάδα  ΚΥΑΝΑ  Xperts,  δείχνοντας 8 βραδινά χτενίσματα προσαρμοσμένα στο σήμερα.

Οι Xperts ανέδειξαν την διαχρονικότητα του Ελληνικού Cinema μεταφέροντας την δική τους καλλιτεχνική άποψη και δείχνοντας δημιουργίες που ξεχώρισαν για την αρτιότητα τους, συνθέτοντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό που προκάλεσε ενθουσιασμό στους καλεσμένους.

Στην δεύτερη ενότητα, η ακαδημία VANG παρουσίασε τις τέσσερις βασικές γραμμές Color + Cut της SIMPLICITY.

0477Η SIMPLICITY είναι η έκφραση της απλότητας μέσα από τους ανθρώπους της καθημερινότητας. Η ένταση και οι γρήγοροι ρυθμοί της πόλης συνδυάζονται αρμονικά, σε  μια διαφορετική αίσθηση. Η ομορφιά αναδεικνύεται μέσα από την απλότητα, αφήνοντας πίσω τις υπερβολές του παρελθόντος, δίνοντας την θέση της σε ένα πιο άνετο και συγχρόνως εντυπωσιακό στυλ.

Οι προτάσεις που παρουσιάστηκαν ήταν εμπορικές, ώστε να μπορέσει να εκφραστεί ο κάθε επαγγελματίας κομμωτής στον δικό του χώρο. Η γεωμετρία των κουρεμάτων  σε συνδυασμό με την εκπληκτική  χρωματική παλέτα της ΚΥΑΝΑ και τις special  techniques ευχαρίστησαν το κοινό που παρευρέθηκε στον εκπληκτικό χώρο του Cinema Astoria.

Η αυλαία της εκδήλωσης έπεσε με την κλήρωση 10  σεμιναρίων κομμωτικής από την ΚΥΑΝΑ και άλλων δωρεάν υπηρεσιών από τους δωροθέτες μας.

0768Η ΚΥΑΝΑ ευχαριστεί θερμά τους επαγγελματίες κομμωτές που παρευρέθηκαν, την Kristalwave, την ακαδημία VANG και όλους τους χορηγούς που συνεισέφεραν σημαντικά στο αποτέλεσμα της διοργάνωσης.

Ακόμη ένα εντυπωσιακό show της ΚΥΑΝΑ, γεμάτο έμπνευση και μόδα, έφτασε στο τέλος του… την σκυτάλη παίρνουν πλέον τα επόμενα events της ΚΥΑΝΑ που θα ανακοινωθούν σύντομα… μείνετε συντονισμένοι και #experienceKyana!!

0002588_kyana

ΠΕΡΔΙΚΑ 73, 54639, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

E-Mail:  info@kristalwave.gr

Τηλ: 2310 950050

Site: www.kyana.gr

vang logo_white-NEW

ΘΗΒΩΝ 385 & ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ, ΑΙΓΑΛΕΩ

ΤΗΛ: 2105315033

FAX: 2105315433

e-mail: info@vang.gr

site: VANG.GR

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION