ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ AVEDA: Full Spectrum Vegan Treatment Hair Color

Η Aveda λανσάρει τη Νέα Γενιά στις βαφές μαλλιών! H νέα επαναστατική σειρά της Aveda, Full Spectrum Permanent Vegan Treatment Hair Color, αλλάζει τα δεδομένα στις βαφές μαλλιών, διαθέτοντας νέα αποκλειστική τεχνολογία και μια εντυπωσιακή customized χρωματική παλέτα, με απεριόριστες δυνατότητες.

Η μάρκα παρουσίασε τη νέα σειρά τον Ιανουάριο σε ένα online event. Τo MY EXTENSION ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα σειρά, ενώ μίλησε με τον οικοδεσπότη του event και Παγκόσμιο Καλλιτεχνικό Διευθυντή Βαφής Μαλλιών της Aveda, Ian Michael Black, αλλά και την Διευθύντρια Συνθέσεων για την Επαγγελματική Φροντίδα Μαλλιών της Aveda, Darcy Prater.

 Επιμέλεια: Τίνα Παππά

 

Η νέα σειρά της Aveda, Full Spectrum Permanent Vegan Treatment Hair Color είναι φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 96%, ενώ ξεχωρίζει και για το pure-fume άρωμά της, που δημιουργήθηκε στο Βοτανικό Εργαστήριο Αρώματος της εταιρείας, αλλά και τη συσκευασία της, η οποία, πιστή στο eco-conscious προφίλ της εταιρείας, αποτελείται από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο.

Αναλυτικότερα, και μετά από 3 χρόνια επιστημονικής έρευνας, σε συνεργασία με σημαντικούς κολορίστες παγκοσμίως, η Aveda ανέπτυξε μία νέα τεχνολογία αλκαλοποιητή που ενισχύει τη διείσδυση της βαφής στην τρίχα, επιτρέπει την απόλυτη κάλυψη των γκρίζων σε 30 μόλις λεπτά, εξασφαλίζει λάμψη και διάρκεια ακόμη και για τις πιο απαιτητικές αποχρώσεις του κόκκινου και έχει απίστευτα εντυπωσιακά αποτελέσματα στις αποχρώσεις που διαθέτει.

Η χρωματική παλέτα της Aveda Full Spectrum είναι εξαιρετικά πλούσια και διαθέτει κάτι μοναδικό. Όντας απόλυτα customized επιτρέπει στους κολορίστες να δημιουργήσουν εξολοκλήρου τη δική τους απόχρωση, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Η σειρά ξεχωρίζει επίσης και για το νέο βιολογικό μείγμα αιθέριων ελαίων που διαθέτει, το οποίο εξασφαλίζει ενισχυμένη ενυδάτωση και θρέψη.

Για έξτρα προστασία και δύναμη, η σειρά Full Spectrum σχεδιάστηκε ώστε να  συνδυάζεται ιδανικά με τα προϊόντα θεραπείας της σειράς Botanical Repair Professional Color Treatment, εξασφαλίζοντας 5 φορές πιο υγιή μαλλιά μετά από μόλις μία εφαρμογή.

Όσο για το pure-fume άρωμα της Full Spectrum, ο συνδυασμός του γαρύφαλλου με το lime, το πορτοκάλι και το δυόσμο ολοκληρώνει υπέροχα την επίσκεψη στο κομμωτήριο, αφήνοντας πίσω του μια νότα δροσιάς και φρεσκάδας!

 

 

 

Συνέντευξη με τον Ian Michael Black
Παγκόσμιο Καλλιτεχνικό Διευθυντή Βαφής Μαλλιών της AvedaIan, τι είναι αυτό που σε ενθουσιάζει περισσότερο στη νέα σειρά Full Spectrum;

Η διευρυμένη χρωματική παλέτα και το ότι είναι περισσότερο customized. Σε δημιουργικό επίπεδο, προσπαθούμε να   εξελισσόμαστε και να ωθούμε τους πελάτες μας να δοκιμάζουν καινούργια χρώματα, αλλά και να ακολουθούμε τις τάσεις σε ό,τι αφορά  στις αποχρώσεις που είναι περισσότερο στη μόδα. Οπότε το να έχω στη διάθεσή μου μια χρωματική παλέτα με ακόμη περισσότερες επιλογές και  χρήσεις, μου εξασφάλισε νέα μέσα ώστε να δημιουργήσω ακόμη πιο εντυπωσιακά χρωματικά look.

 

Με ποιόν τρόπο η Aveda Full Spectrum ενισχύει τη δημιουργικότητα των κομμωτών και τους εξασφαλίζει καλύτερα αποτελέσματα; 

Η Aveda είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο και έχει πρωτοστατήσει από την αρχή στην ανάπτυξη τεχνολογίας για πιο φυσικές βαφές μαλλιών.  Αισθανόμαστε πολύ ωραία που διαθέτουμε ένα σύστημα που όχι μόνο έχει την τεχνολογία που χρειάζεται για να εξασφαλίζουμε ακόμη καλύτερη  βαφή, αλλά είναι και εξατομικευμένο σε τέτοιο βαθμό που να μην αναγκάζει τον κολορίστα να περιορίζεται σε συγκεκριμένες, προκαθορισμένες αποχρώσεις. Αντιθέτως, του εξασφαλίζει μια δημιουργική παλέτα με απεριόριστες δυνατότητες και χρήσεις, αφού του επιτρέπει να δημιουργήσει μόνος του μία μοναδική απόχρωση, ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη του.

 

Μια απόλυτα customized χρωματική παλέτα σίγουρα ενθουσιάζει τους κολορίστες αλλά και το κοινό. Τι πρέπει να έχουν στο νου τους και οι μεν και οι δε όταν δεν έχουν κανένα περιορισμό στις επιλογές που ανοίγονται μπροστά τους;

Καταρχάς για τους ιδιοκτήτες κομμωτηρίων το Full Spectrum της Aveda είναι ιδανικό γιατί είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να τους επιτρέπει να έχουν 50% λιγότερο απόθεμα στα ράφια τους, άρα είναι αρκετά πιο οικονομικό. Αναφορικά με τη χρήση ενός τόσο customized συστήματος, είναι θέμα προσωπικής επιλογής του καθενός. Αν ένας κολορίστας θέλει να πειραματιστεί πάνω στο χρώμα έχει τη δυνατότητα να γίνει πολύ δημιουργικός. Αν κάποιος είναι νέος στο χώρο και δεν έχει την εμπειρία που απαιτείται, μπορεί πάντα να δουλέψει με την παλέτα που προσφέρεται από εμάς.

 

Στο event για το λανσάρισμα της σειράς φάνηκες να ενθουσιάζεσαι πολύ με τις νέες αποχρώσεις στην παλέτα του ξανθού. Τι έχει προστεθεί και ποιες είναι οι τάσεις γενικότερα;

Οι ξανθές γυναίκες είναι μεγάλο κομμάτι αυτής της δουλειάς και έχουμε πολλές επιλογές στη συγκεκριμένη κατηγορία – είτε θέλεις να προσθέσεις λίγο πράσινο στο ξανθό, προκειμένου να ισορροπήσεις το κόκκινο, είτε θες να πας στο μπεζ ξανθό, το απαλό ροζ ή το χρυσό, το ash blonde… υπάρχει λύση για οποιαδήποτε απόχρωση θέλεις να πετύχεις. Στις τάσεις τώρα κυριαρχεί πλέον η πιο ουδέτερη παλέτα, έτσι κινούμαστε προς έναν πιο φυσικό, ψυχρό μπεζ τόνο στα μαλλιά.

 

 

Συνέντευξη με την Darcy Prater
Διευθύντρια Συνθέσεων για την Επαγγελματική Φροντίδα Μαλλιών της AvedaDarcy, πώς συνδυάζονται η δημιουργικότητα με την επιστήμη, στη δημιουργία μιας σειράς που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και είναι 96% φυσικής προέλευσης και 100% vegan;

Η καλλιτεχνία και η επιστήμη συμπορεύονται δημιουργικά στις οξειδωτικές βαφές μαλλιών της σειράς Full Spectrum της Aveda. Η μία αντλεί  από την άλλη, καθώς όσο οι επιστήμονες βελτιώνουμε την απόδοση του χρώματος, τόσο πιο δημιουργικοί γίνονται οι κολορίστες. Και όσο πιο δημιουργικοί γίνονται αυτοί, τόσο περισσότερο αναγκαζόμαστε εμείς να εξελίξουμε την απόδοση. Η επιστημονική μας ομάδα συνεργάστηκε με κολορίστες από όλον τον κόσμο για τη δημιουργία της συγκεκριμένης σειράς, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι όλες οι παράμετροι της σειράς είναι πιστές στο DNA της Aveda (δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα, είναι φυσικής προέλευσης και 100% vegan), ενώ την ίδια στιγμή έχει υψηλές επιδόσεις.


Πες μας λίγα πράγματα για τη νέα τεχνολογία αλκαλοποιητή που έχετε αναπτύξει. Πώς ενισχύει τη σειρά  Full Spectrum;   Για ποιο λόγο χαρακτηρίζεται τόσο επαναστατική;

Με το νέο αποκλειστικό μείγμα αλκαλοποιητών καταφέραμε να πετύχουμε την επιθυμητή  βαφή, προστατεύοντας τα μόρια της κερατίνης ώστε να αποφύγουμε τη φθορά. Αυτό σίγουρα αποτελεί τομή στη βιομηχανία, καθώς είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο μείγμα αλκαλοποιητών χρησιμοποιείται σε επαγγελματικές βαφές μαλλιών – μια εκπληκτική τεχνολογία που μας έχει εξασφαλίσει υψηλή απόδοση χρώματος, ενώ συγχρόνως προστατεύει τα μαλλιά.

Ποιό είναι το πλεονέκτημα της χρήσης της σειράς  Botanical Repair μαζί με τη σειρά  Full Spectrum Permanent Vegan Treatment Hair Colour; Τι μας προσφέρει ο συνδυασμός τους;

Το να διατηρείς υγιή, δυνατά και ενυδατωμένα τα μαλλιά σου, σου εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση και διάρκεια στο βάψιμο, αφού η βαφή αποδίδει καλύτερα σε μαλλιά που είναι σε καλή κατάσταση. Η σειρά  Botanical Repair της Aveda είναι ιδανική για βαμμένα μαλλιά διότι ανορθώνει την τρίχα από μέσα προς τα έξω και  προστατεύει από μελλοντική φθορά. Υπάρχει η επαγγελματική φροντίδα Botanical Repair που γίνεται στο κομμωτήριο μαζί με τη διαδικασία βαφής – η οποία θρέφει και επανορθώνει ώστε να μειώσει στο ελάχιστο τη φθορά, και προστατεύει την τρίχα στη διάρκεια μιας επαγγελματικής βαφής, αφήνοντας τα μαλλιά ανανεωμένα, λαμπερά και πέντε φορές πιο δυνατά από ότι ήταν πριν, με μία μόνο εφαρμογή. Υπάρχει και η πλήρης σειρά θεραπείας για τον πελάτη για χρήση στο σπίτι που συμβάλλει στην επανόρθωση της καθημερινής φθοράς και την πρόληψη, καθώς ενυδατώνει και εξασφαλίζει λάμψη και διάρκεια στο χρώμα.

 

Ποιό είναι το μέλλον στις βαφές μαλλιών; Τι να περιμένουμε και τι σε ενθουσιάζει σε αυτό;

Οι καταναλωτές είναι πλέον πιο συνειδητοποιημένοι σε σχέση με το προϊόντα που καταναλώνουν, απαιτώντας υψηλή απόδοση ενώ συγχρόνως αποζητούν πιο φυσικές, ανανεώσιμες λύσεις. Νομίζω πως αυτό θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη όσον αφορά τον έλεγχο αποτελεσματικότητας των προϊόντων. Συγκεκριμένα στον τομέα της φόρμουλας, θεωρώ ότι η καινοτομία θα αφορά στη μείωση της φθοράς. Πιστεύω ότι θα δούμε περισσότερα φιλικά προς το περιβάλλον, υλικά τα οποία θα ενταχθούν απόλυτα στη βιομηχανία, κάτι για το οποίο ανυπομονώ, καθώς η παραμικρή πρόοδος έχει θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον μας.

 

Είστε επαγγελματίας και ενδιαφέρεστε για την Aveda;
Επισκεφθείτε το: www.aveda.gr/professional

INFO
@AVEDAGREECE, #AVEDAGR
www.aveda.gr

 

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION