ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: AVEDA Nutriplenish Treatment Masques

Για 4x πιο άμεση και εντατική ενυδάτωση στα μαλλιά! Οι Nutriplenish™ Treatment Masques είναι οι νέες vegan, πλούσιες σε θρεπτικά στοιχεία, 96% φυσικής προέλευσης και cruelty free μάσκες, που ηρθαν να συμπληρώσουν τη σειρά ενυδάτωσης μαλλιών Nutriplenish™ από την Aveda.

 

Προσφέρουν 4x περισσότερη ενυδάτωση μέσω μιας σύνθεσης ενισχυμένης από superfoods, μετατρέποντας την περιποίηση των μαλλιών στην απόλυτη εμπειρία selfcare. Οι Nutriplenish™ Treatment Masques περιέχουν ένα πλούσιο σύμπλεγμα από omega-5 superfoods: βιολογικό έλαιο ροδιού και καρύδας και βούτυρο μάνγκο, τα οποία προσφέρουν εντατική ενυδάτωση, αναδόμηση αλλά και υγιή, πλούσια όψη στα μαλλιά.

Οι Nutriplenish™ Treatment Masques είναι διαθέσιμες σε δύο ισχυρές συνθέσεις light και rich, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε τύπου ξηρών μαλλιών και αποτελούν μία εβδομαδιαία θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης. Επιπλέον, οι δύο συνθέσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά, προσφέροντας στοχευμένη ενυδάτωση και περιποίηση στα μαλλιά όπου και όποτε το χρειάζονται. Εφαρμόζοντας τη light φόρμουλα στη ρίζα, όπου τα μαλλιά είναι πιο λιπαρά και τη deep φόρμουλα στις άκρες όπου οι τρίχες είναι πιο ξηρές, τα μαλλιά ανακτούν την ενυδατωμένη τους όψη. Χρησιμοποιήστε τις Nutriplenish™ Treatment Masques στη θέση του Nutriplenish™ conditioner μία φορά την εβδομάδα για την απόλυτη θεραπεία ενυδάτωσης.

Για μία εμπειρία που θυμίζει spa στην άνεση του σπιτιού σας, η SVP Professional Global Artistry της Aveda, Antoinette Beenders, συνιστά να χρησιμοποιείτε τις Nutriplenish™ Masques κατά τη διάρκεια της νύχτας ως overnight conditioners ή ως leave-in hair masques. «Τοποθετήστε μία ζεστή πετσέτα στα μαλλιά αφού έχετε εφαρμόσει τις Nutriplenish™ Treatment Masques, και χαλαρώστε όσο το προϊόν δρα.» προτείνει η Antoinette. «Όχι μόνο απολαμβάνετε μια προσωπική στιγμή χαλάρωσης και περιποίησης, αλλά δημιουργείτε μια εμπειρία που ξυπνά τις αισθήσεις σας».

 

Nutriplenish™ Light Moisture Treatment Masque


Vegan, με 98% φυσικής προέλευσης συστατικά, ultra-light gel cream που ενυδατώνει την τρίχα χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Η θρεπτική της σύνθεση προφέρει απαλή υφή και λάμψη για κάθε είδος λεπτών και κανονικών μαλλιών.
Το 93% των γυναικών που τη δοκίμασαν δήλωσαν πως τα μαλλιά τους απέκτησαν πλούσια όψη και ενυδάτωση.

 

Nutriplenish™ Deep Moisture Treatment Masque


Vegan, με 96% φυσικής προέλευσης συστατικά, μάσκα περιποίησης μαλλιών που προσφέρει εντατική ενυδάτωση στα ξηρά, καταπονημένα μαλλιά. Η σύνθεση της περιέχει 2,5x περισσότερα έλαια και βούτυρο από τη Light Masque και είναι κατάλληλη για χοντρά ή κανονικά μαλλιά και χαρίζει απαλότητα και λάμψη σε όλες τις υφές μαλλιών.
Το 96% των γυναικών που τη δοκίμασαν, δήλωσαν πως τα μαλλιά τους απέκτησαν ανανεωμένη όψη και πλούσια θρέψη, μετά τη χρήση του προϊόντος.

 

 

Οι Nutriplenish™ Treatment Masques είναι διαθέσιμες στο aveda.gr και στα counter της Aveda σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και κομμωτηρίων.
@AVEDAGREECE, #AVEDAGR

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION