ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Elements by Wella Professionals

Απαλή φροντίδα – υγεία – ευεξία είναι το τρίπτυχο πίσω από τη νέα, «καθαρή» και φιλική προς το περιβάλλον, σειρά προσωπικής περιποίησης της Wella Professionals. Οι δυνάμεις της φύσης στην υπηρεσία της ομορφιάς και της βιωσιμότητας. Well done!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΤΙΝΑ ΠΑΠΠΑ


Απαντώντας στο αίτημα της εποχής για όλο και πιο φυσική ομορφιά και περιποίηση, η Wella Professionals μας παρουσιάζει τα ELEMENTS, την πιο «καθαρή» σειρά προϊόντων που έχει σχεδιαστεί για την υγεία των μαλλιών, αλλά με βιώσιμη φιλοσοφία.

Με το σύνθημα #ElementalBeauty, η κορυφαία μάρκα πηγαίνει ακόμη ένα βήμα μπροστά, συνδυάζοντας την ποιότητα με την αυθεντικότητα της φύσης, εμπνέοντας παράλληλα την κομμωτική κοινότητα να στραφεί σε πρακτικές και προϊόντα περιβαλλοντικά πιο βιώσιμα.

Με έως και 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, χωρίς σιλικόνες, θειικά άλατα ή παραπροϊόντα ζωικής προέλευσης, τα νέα ELEMENTS απευθύνονται σε όσους αναζητούν απαλή περιποίηση για τα μαλλιά και το τριχωτό/δέρμα της κεφαλής, προσαρμοσμένη στην καινούργια προτεραιότητα του new natural: Αποτελεσματική φροντίδα, αλλά με υγεία και σεβασμό στο περιβάλλον.

Με τη νέα, δερματολογικά ελεγμένη, με συμβατό pH και κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών, σειρά ELEMENTS, η  Wella Professionals προσφέρει:

  • ΑΝΑΝΕΩΣΗ: τα μαλλιά παραμένουν απαλά και λαμπερά, με ταυτόχρονη προστασία από την καταπόνηση που προκαλούν το χτένισμα ή τα εργαλεία θερμότητας.
  • ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΣΗ: το ξηρό ή λεπτό τριχωτό της κεφαλής ενυδατώνεται και ανακουφίζεται.
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ: Απορροφάται το περιττό σμήγμα και καθαρίζει το λιπαρό τριχωτό της κεφαλής, ενώ παράλληλα ενισχύεται ο όγκος της ρίζας.

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ELEMENTS

Renewing (ανανέωση) – για όλους τους τύπους μαλλιών/ κανονικό έως λιπαρό δέρμα κεφαλής

Renewing Shampoo
Σαμπουάν που καθαρίζει απαλά τα μαλλιά με μια εμπειρία πολυτελούς αφρού, χωρίς να τους στερεί την υγρασία τους. Επαναφέρει την απαλότητα και τη λάμψη, για μια υγιή όψη και αίσθηση. Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης, προσφέρει έως και 30% απαλότερα μαλλιά.
Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε νωπά μαλλιά & κάντε massage. Ξεβγάλετε καλά.

Renewing Conditioner
Μαλακτική κρέμα για άμεσο ξεμπέρδεμα, που αποκαθιστά τον έλεγχο και τη λάμψη στα μαλλιά. Χαρίζει μια αίσθηση ενυδάτωσης και τα προστατεύει από το φριζάρισμα και το σπάσιμο. Με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης.
Εφαρμόστε σε νωπά μήκη και άκρες, αφήστε για 30 δευτερόλεπτα και ξεβγάλετε καλά.

Renewing Mask
Ενυδατική θεραπεία για εντατική περιποίηση, που ανανεώνει την απαλότητα και τη λάμψη των μαλλιών, ενώ τα προστατεύει από το φριζάρισμα και το σπάσιμο. Με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης.
Εφαρμόστε σε λουσμένα, νωπά μαλλιά. Αφήστε για 3-5 λεπτά και ξεβγάλετε καλά.

Renewing Leave-in Spray
Σπρέι για ξεμπέρδεμα και αποκατάσταση των μαλλιών, που τα προστατεύει από την καθημερινή μηχανική καταπόνηση (χτένισμα ή εργαλεία θερμότητας) και το σπάσιμο (έως και 99% λιγότερο σπάσιμο τρίχας μετά την πρώτη χρήση!), ενώ ταυτόχρονα τα ενυδατώνει και εμποδίζει τον στατικό ηλεκτρισμό και το φριζάρισμα. Με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης.
Ψεκάστε σε λουσμένα, νωπά μαλλιά. Μην ξεβγάλετε.

 

Calming (καταπράυνση) – για ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα κεφαλής

Calming Shampoo
‘Ηπιο σαμπουάν, με επιφανειοδραστικές ουσίες φυσικής προέλευσης που καθαρίζουν απαλά τα μαλλιά και το δέρμα της κεφαλής. Αποκαθιστά την ευχάριστη αίσθηση, με Φυτική Γλυκερίνη. Με 92% συστατικά φυσικής προέλευσης.
Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, κάντε massage σε όλο το δέρμα κεφαλής και ξεβγάλετε. Κατάλληλο για συχνή χρήση.

Calming Serum
Ενυδατικός ορός με Φυτική Γλυκερίνη, που ενυδατώνει και καταπραΰνει το ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα κεφαλής. Αποκαθιστά την ευχάριστη αίσθηση, χωρίς να επηρεάζει τον όγκο των μαλλιών. Με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης.
Εφαρμόστε στο δέρμα της κεφαλής μετά το λούσιμο, τμηματικά, και στη συνέχεια κάντε απαλό massage. Μην ξεβγάλετε.

 

Purifying (καθαρισμός) – για λιπαρό δέρμα κεφαλής

Purifying Pre-Shampoo Clay  
Πηλός για πριν το λούσιμο, που, με τη δύναμη του πηλού Kaolin, καθαρίζει την περίσσεια σμήγματος, αποκαθιστώντας την ισορροπία στο δέρμα της κεφαλής και χαρίζοντας στα μαλλιά μια νέα αίσθηση καθαριότητας. Επίσης ενισχύει τον όγκο στη ρίζα. Με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης.
Εφαρμόστε σε στεγνό δέρμα κεφαλής, τμηματικά. Αφήστε για 5 λεπτά και κάντε massage. Αφροποιήστε και ξεβγάλετε καλά. Ολοκληρώστε τον καθαρισμό με το Renewing Shampoo.

 

 

 

More info: www.wella.gr

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION