ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Galerie Collection by mod’s hair Paris

The 80s style is making a dynamic comeback in 2022!

Η mod’s hair, μας παρουσιάζει τα νέα κουρέματα της κολεξιόν “GALERIE” και μοιράζεται τις προτάσεις styling για το φετινό χειμώνα.

H κολεξιόν “GALERIE” υπερπηδά τους τετριμμένους κώδικες, με εικόνες εμπνευσμένες από τη δεκαετία του ’80, όπως το rock ύφος των Blondie και των Rita Mitsouko, επιφανών προσώπων της αρχιτεκτονικής όπως ο Εttore Sottsass ή ο αρτίστας Κeith Haring. Γραμμές με έντονα γραφιστικά στοιχεία, balayage τεχνικές της mod’s hair με εκλεπτυσμένα κοντράστ, συνδυασμένα με χτενίσματα από απαλές κινήσεις. Τα χρώματα υποδέχονται το φως και οι κομμωτές της mod’s hair δημιουργούν την τέλεια παριζιάνικη εικόνα.

Ξεχάστε τα ήσυχα looks και ζωντανέψτε την απήχηση της δεκαετίας του ’80.

 

DEBBIE


Το ημίμακρο γαλλικό καρέ με τις ακανόνιστες ψαλιδιές και την μακριά φράντζα, εντυπωσιάζει και αναδεικνύεται χρωματικά με την τεχνική Surfer Babylight, που εφαρμόζεται από τη ρίζα ως τις άκρες για ένα εκλεπτυσμένο και γοητευτικό αποτέλεσμα.

 

PEGGY


Διαχρονικά, η θηλυκότητα εκφράζεται από το πλούσιο μήκος, που εδώ γίνεται πιο κομψό με το διακριτικό ντεγκραντέ. Δυνατό στοιχείο είναι η τεχνική χρώματος Surfer Contouring που εστιάζει στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά που διαθέτει το κάθε πρόσωπο.

 

RITA


Κούρεμα που αποτελεί το statement της φετινής σαιζόν! Κυκλοφορεί ήδη στα εξώφυλλα διεθνών περιοδικών μόδας και σίγουρα κλέβει τις εντυπώσεις. Τα μαλλιά μπορεί να είναι ημίμακρα, αλλά αποκτούν μήκος με τα αυτοκόλλητα exte που παίρνουν απόχρωση ανάλογα με το προσωπικό επιθυμητό στυλ. Για το χρώμα, οι κομμωτές mod’s hair επέλεξαν την τεχνική Soft Surfer που έχει απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

 

CREDITS
Direction artistique: Olivier de Vriendt avec Frédéric et Guillaume Bérard
Photos: Harold Bérard
Assistant photos: Patricia Zheng
Maquillage: Alice Gabbaï
Artiste plasticien: Elliot Bérard
Coiffure: Alison Icol et Charline Gohel
Production: Alain Viot
Assistante de production: Céline Sergent

 

 

 

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION