ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ GLYNT: 7 reasons why Glynt Shadows

Το απόλυτο σύστημα χρωματισμού GLYNT SHADOWS προσφέρει ένα εξαιρετικά καινοτόμο φάσμα εντόνων αποχρώσεων και εκπληρώνει όλες τις προσδοκίες ενός σύγχρονου colorist!

 

Λίγο περισσότερο από μια δεκαετία πριν, η GLYNT παρουσίασε το σύστημα χρωματισμού GLYNT SHADOWS, ένα πρωτοποριακό και οικολογικά βιώσιμο φάσμα εντόνων αποχρώσεων και χρωμάτων. Σήμερα, με τη χρήση των GLYNT SHADOWS πραγματοποιούνται εκατομμύρια βαφές μαλλιών στον κόσμο και ο αριθμός των ευχαριστημένων πελατισσών ολοένα και αυξάνεται. Αν δεν τις έχετε δοκιμάσει ακόμα, σας παραθέτουμε 7 λόγους για να ξεκινήσετε να το κάνετε τώρα…

1. Λάμψη και χρώμα μακράς διάρκειας

Οι σύγχρονες φόρμουλες GLYNT SHADOWS θα σας βοηθήσουν να συνδυάσετε  το εντυπωσιακά χρώμα των μαλλιών με τη λάμψη που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι εξαιρετικά ήπιες και θρεπτικές φόρμουλες που βασίζονται σε πολύτιμα λιπίδια, προσφέρουν ξεχωριστές αποχρώσεις που αντέχουν στον χρόνο.

 

2. Ξεχωριστό αποτέλεσμα επειδή κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή!

Όσο προσωπικό είναι ένα ρούχο που είναι ραμμένο επάνω μας (tailor made), έτσι ακριβώς είναι οι GLYNT SHADOWS. Το μοναδικό και καινοτόμο σύστημα με 71 αποχρώσεις και mixtone επιτρέπει την εξατομίκευση χρωμάτων με απεριόριστη ποικιλία. Τα αποτελέσματα χρωματισμού δεν περιορίζονται από τα προδιαγεγραμμένα πρότυπα. Η δημιουργικότητα του colorist είναι το όριο. Το σύστημα είναι απλά συναρπαστικό!

 

3. Απλό και λειτουργικό σύστημα

Μια έτοιμη βαφή για κάθε χρώμα της τάσης – αυτό είναι παρελθόν. Το χρωματολόγιο GLYNT SHADOWS περιέχει περισσότερες χρωματικές επιλογές με συναρπαστικές αποχρώσεις από όλα σχεδόν τα άλλα χρωματολόγια. Πολλές από τις αποχρώσεις που φαίνονται δεν είναι έτοιμες, αλλά μπορούν να δημιουργηθούν εύκολα κάνοντας μια απλή ανάμειξη. Αυτό επιτρέπει μια μοναδική σειρά που είναι επίσης εύκολη στη διδασκαλία. Επιπλέον, οι αποχρώσεις καθώς και τα mixtones βρίσκονται στο ίδιο χρωματολόγιο.

 

4. Ασυναγώνιστη απόδοση

Η GLYNT είναι ένα brand μόνο για τα κομμωτήρια. Η επιτυχία σας είναι η επιτυχία μας. Η επίτευξη μεγάλων πωλήσεων μέσω υπηρεσιών βαφής μαλλιών δεν αρκεί. Είναι επίσης σημαντικό να επωφεληθείτε από αυτές τις υπηρεσίες!

 

5. Μαθήματα κατάρτισης & σεμινάρια

Στις εκπαιδευτικές συνεδρίες και τα σεμινάρια χρώματος, διασφαλίζουμε ότι τα χρώματα είναι πραγματικά κατανοητά. Θα παρατηρήσετε γρήγορα ότι είναι πολύ απλό να χρησιμοποιείτε τις GLYNT SHADOWS για να χρωματίσετε τα μαλλιά με σιγουριά και ακρίβεια.

Πάντα ξεκινάμε με τη διεξαγωγή εκπαιδευτικής συνεδρίας με τους ενδιαφερόμενους για τις GLYNT SHADOWS στο κομμωτήριο. Οι περιφερειακές διοργανώσεις GLYNT SHADOWS λαμβάνουν χώρα σε τακτική βάση για να βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να ανανεώσουν τις γνώσεις τους. Και τα δύο μαθήματα κατάρτισης είναι δωρεάν για εσάς.

Προσφέρουμε επίσης μια σειρά από ειδικά σεμινάρια για το χρωματισμό των μαλλιών: το σεμινάριο COLOR LICENSE για τους επαγγελματίες colorist, το εξειδικευμένο σεμινάριο BLOND EXPERT, το σεμινάριο PARIS BALAYAGE και τα COLOR TREND & TECHNIQUE που καλύπτουν τις τελευταίες τάσεις. Όπως μπορείτε να δείτε, είμαστε πάντα εκεί για σας.

 

6. Οι μάσκες ανανέωσης χρώματος MANGALA

Οι θεραπείες χρωμάτων MANGALA συμπληρώνουν τη σειρά GLYNT SHADOWS με πολλούς διαφορετικούς τρόπους: από τo προκαταρτικό pigmentation για ταλαιπωρημένα μαλλιά σε μήκη και άκρες, την εξισορρόπηση των μεσαίων τμημάτων και των άκρων κατά τη διάρκεια της επίδρασης των ριζών, την άμβλυνση του χρώματος των μαλλιών και τη δημιουργία ήπιων αποχρώσεων. Το MANGALA και οι SHADOWS είναι ο τέλειος συνδυασμός.

Τι μοναδική ιδέα: όχι μόνο να έχετε όμορφο χρώμα μαλλιών την ημέρα του ραντεβού στο σαλόνι, αλλά για 6-8 εβδομάδες μέχρι την επόμενη επίσκεψη! Το MANGALA σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα μίγμα χρωμάτων που να ταιριάζει με τον τόνο των μαλλιών κάθε πελάτη.

Υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος μίξης επεξεργασίας MANGALA για κάθε βαφή στο χρωματολόγιο GLYNT SHADOWS. Η νέα σας υπηρεσία: το λαμπρό χρώμα των μαλλιών είναι εγγυημένο ότι θα διαρκέσει.

 

7. Ένα ελκυστικό πακέτο προσφοράς

Δείτε πώς λειτουργεί η εναλλαγή σε GLYNT SHADOWS: Εσείς ενημερώστε μας πότε θέλετε να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια θα συνεργαστούμε μαζί σας για να βρούμε την ιδανική ημερομηνία για την εκπαίδευση GLYNT SHADOWS στο σαλόνι σας. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας 3 ½ ωρών, ένας υψηλής ειδίκευσης GLYNT εκπαιδευτής θα διδάξει σε εσάς και την ομάδα σας όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να εργάζεστε με αυτοπεποίθηση!

 

(ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ)
GLYNT PURE SHAMPOO: 100% ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ
Πιστή στη φιλοσοφία less is more, η GLYNT δημιούργησε το PURE Shampoo, ένα σαμπουάν σε μορφή σκόνης, το οποίο δεν σπαταλά νερό για να κατασκευαστεί. Και επειδή μια σκόνη δεν απαιτεί πλαστικό μπουκάλι, το PURE Shampoo θα το βρείτε σε μια χάρτινη συσκευασία. Για να διασφαλιστεί ότι η συσκευασία προστατεύεται επαρκώς από την υγρασία, διαθέτει κηρώδη επίστρωση.
Το PURE Shampoo περιέχει εκχύλισμα καλαμποκιού, το οποίο έχει ελαφρά αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακή δράση.

 

 

 

 

INFO
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ: Lagekon – D. L Georgatsona
Λ. Ποσειδώνος 81 & Δούσμανη, Γλυφάδα 166 75
Τηλ.+30 213 014 4204,
E-mail: sales@lagekon.cominfo@lagekon.com

 @Glynt-Lagekon  / @Graham Hill Cosmetics Hellas

 

 

 

 

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION