ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Hair(e)volution Academy Powered by Framesi 

Οι προβολείς των φωτογράφων άναψαν για να απαθανατίσουν την ανεπανάληπτη κολεξιόν Fall-Winter 2021/2022 από την Ιταλική Ακαδημία Hair(e)volution Powered by Framesi. Απολαύστε την!

 

 

 

Η υψηλή κομμωτική τέχνη, όταν συνδυάζεται με τα κορυφαία προϊόντα Framesi δημιουργεί -και όχι απλά ακολουθεί- τη μόδα!

Στην Ιταλία, εκεί που οι στιλιστικές τάσεις διαμορφώνονται και στη συνέχεια απλώνονται σε ολόκληρο τον κόσμο, η Framesi ανέλαβε να φέρει εις πέρας την Fall-Winter 2021/2022 Collection της Ιταλικής Κομμωτικής Ακαδημίας. Το αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι η εποχή μας έχει τη δική της προσωπικότητα και μοναδική ενέργεια!

Πηγή έμπνευσης της Framesi για τη φετινή της κολεξιόν είναι η σύγχρονη τάση Futuristic και η πιο καλλιτεχνική τάση Arty. Έτσι, δημιούργησε μια μοναδική ποικιλία από χρωματικά εφέ, τα οποία μπορούν εύκολα να πραγματοποιηθούν στο κομμωτήριο με τη νέα τεχνική Fluid Marble.

 

 

FRAMESI INTERNATIONAL CONGRESS

Ύστερα από αναμονή δύο ετών, η Framesi επιστρέφει με τη διοργάνωση του μεγαλύτερου event της εταιρείας, του «Framesi International Congress», που θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο 27-31/3/2022 στο Algarve της Πορτογαλίας. Πάνω από 1.000 κομμωτές από όλο τον κόσμο, θα παρακολουθήσουν πρώτοι τις νέες τάσεις που θα επικρατήσουν στα μαλλιά για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022, σε μια γιορτή ομορφιάς και μόδας που συνδυάζει τη διασκέδαση, τη χαλάρωση και την ξεκούραση! Εσύ έχεις κλείσει τη θέση σου;

 

 

INFO
Atlas Medical
τηλ: 2106090201-2
www.atlasmedical.gr/beauty-products
@framesiofficial

 

 

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION