KÉRASTASE: 10 years celebration!

Το κορυφαίο έλαιο μαλλιών Elixir Ultime γιορτάζει 10 χρόνια στην ελληνική αγορά και έχει γίνει το αγαπημένο προϊόν κάθε γυναίκας για απόλυτη λάμψη στα μαλλιά!

 

Το κορυφαίο έλαιο Elixir Ultime γιορτάζει 10 χρόνια στην ελληνική αγορά και έχει γίνει το αγαπημένο προϊόν κάθε γυναίκας για απόλυτη λάμψη στα μαλλιά. Η ολοκληρωμένη σειρά Elixir Ultime χαρίζει θρέψη και λάμψη χάρη στο μοναδικό συνδυασμό πολύτιμων ελαίων. Το Πολύτιμο Έλαιο Καμέλιας προσφέρει απαλότητα και εκθαμβωτική λάμψη μακράς διάρκειας. Το Ιερό Έλαιο Marula παρέχει ανάλαφρη θρέψη και υψηλή αντιοξειδωτική προστασία. Τρία σημαντικά οφέλη: περισσότερη θρέψη, πιο ανάλαφρη αίσθηση, και μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα.


ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΛΑΙΟ ΚΑΜΕΛΙΑΣ
Η Καμέλια είναι υπόδειγμα τελειότητας. Τα πανέμορφα πέταλά της αναδύουν ένα απαλό, σχεδόν ανεπαίσθητο άρωμα. Φωτεινές νότες, που ανθίζουν μέσα στο σαγηνευτικό άρωμα του ELIXIR ULTIME.
Από τους σπόρους της, δε, πηγάζει ο κρυφός πλούτος του αποστάγματός της. Το Πολύτιμο Έλαιο Καμέλιας προσφέρει στην τρίχα ενισχυμένη ελαστικότητα και φυσική λάμψη μακράς διάρκειας. Κάθε σταγόνα αποτελείται από περίπου 82% Ελαϊκό Οξύ (ωμέγα-9) και 12% Λινελαϊκό Οξύ –δύο θρεπτικά συστατικά με αποδεδειγμένη φυσική συνάφεια προς την τρίχα, για εντατική και μακράς διάρκειας απαλότητα.

ΙΕΡΟ ΕΛΑΙΟ MARULA
Φυσικό «σούπερ έλαιο», αναγνωρισμένο για την ικανότητά του να παρέχει ανάλαφρη θρέψη και αντιοξειδωτική προστασία. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε απαραίτητα λιπαρά οξέα και βιταμίνες C & E, μαζί με τα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών (+60% σε σύγκριση με τα συνήθη έλαια) εξασφαλίζουν αποτελεσματική προστασία – για ενισχυμένη λάμψη, λείανση και θρέψη που δεν βαραίνει τα μαλλιά. Το εξαίσιο αυτό έλαιο προέρχεται από τις ηλιόλουστες πεδιάδες της Ναμίμπια.
Εκεί, φύεται η Sclerocarya birrea – το δέντρο marula- μια σπάνια περίπτωση δέντρου με είδη τόσο αρσενικά όσο και θηλυκά. Το θηλυκό δέντρο δίνει τους άφθονους καρπούς (που αρέσουν πολύ στους ελέφαντες της περιοχής) και λατρεύεται ως σύμβολο θηλυκότητας, γονιμότητας και αισθησιασμού.
Αφού πέσουν από τα κλαδιά, οι καρποί συλλέγονται και ανοίγονται με το χέρι, για να αποκαλυφθεί ο πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά πυρήνας τους. Έπειτα, οι πυρήνες ξηραίνονται στον ήλιο προτού ξεκινήσει το ιερό τελετουργικό της εκχύλισης. Μέσω μιας διαχρονικής διαδικασίας πίεσης, απελευθερώνεται το αγνό, φωτεινό έλαιο – το απόλυτο δώρο της φύσης.

ENA ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ
Περιποιηθείτε και φορμάρετε τα μαλλιά σας με χρυσαφένιο φως. Η ολοκληρωμένη σειρά ELIXIR ULTIME περιλαμβάνει το ανανεωμένο σαμπουάν Le Bain, εμπλουτισμένο τώρα με ιερό Έλαιο Marula για ακόμα περισσότερη λάμψη και θρέψη· και τη Le Masque, τώρα με νέο άρωμα που αποδεδειγμένα διαρκεί από το πρωί ως το βράδυ.

 

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ HUILES

Οι ειδικοί της Kérastase απέδειξαν μέσω εργαστηριακών δοκιμών τα οφέλη των Elixir Ultime huiles:

ΛΑΜΨΗ ΜΑΛΛΙΩΝ
Η αξιολόγηση μέσω χρωματομετρικών μετρήσεων κατέδειξε άμεση λάμψη.

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Τα μαλλιά υποβλήθηκαν σε 10 συνεχή περάσματα με σίδερο ισιώματος στους 230°C. Όταν εφαρμόστηκε το L’Huile Originale ή το L’Huile Rose, η θερμοκρασία μετουσίωσης (αντοχή) αυξήθηκε σημαντικά σε σύγκριση με ένα σύνηθες σαμπουάν.

ΘΡΕΨΗ ΜΑΛΛΙΩΝ
Δοκιμές ολίσθησης κατέδειξαν βελτίωση στην ποιότητα της επιφάνειας της τρίχας. Μετά από μία μόνο εφαρμογή του Elixir Ultime, αλλά και 48 ώρες μετά από την εφαρμογή, οι δυνάμεις ολίσθησης παρουσίασαν σημαντική μείωση, κάτι που δείχνει τη σαφή βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ
Από την εφαρμογή και έως και 96 ώρες μετά, παρατηρήθηκε σημαντική μείωση του φριζαρίσματος σε σύγκριση με ένα σύνηθες σαμπουάν, και στις τέσσερις μελέτες: Bain και Fondant, Bain και Masque, Huile Originale, και L’Huile Légère.

 

 

Επισκεφθείτε: www.kerastase.gr
FB page: www.facebook.com/KerastaseGreece
Ακολουθήστε @Kerastase_official

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION