ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Regenerage Advance by ERRE DUE

Η σύγχρονη κοσμετολογία και η δύναμη της φύσης δημιούργησαν μία δυναμική σειρά φροντίδας προσώπου ενάντια στο χρόνο.

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΜΕ ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
Το σύμπλεγμα από τα βλαστοκύτταρα και τον καρπό του super fruit Kiwiberry, πλούσιο σε βιταμίνη C, και το πρωτεϊνικό εκχύλισμα από τους σπόρους του φασολιού Vigna Aconitifolia, είναι τα ευεργετικά συστατικά που βασίζεται η σύνθεση της σειράς REGENERAGE ADVANCE. Είναι μία πολυτελής σειρά με αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες, πλούσια σε συστατικά φυτικής προέλευσης, ειδικά σχεδιασμένη για να δρα ως “συμπλήρωμα” βιταμινών για την επιδερμίδα. Ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και συντελεί στη μείωση των ρυτίδων και των σημαδιών γήρανσης, για λεία, σφριγηλή και ανανεωμένη επιδερμίδα.

 

 

AGE-DEFENSE DAY CREAM
Κρέμα ημέρας με 95% συστατικά φυτικής προέλευσης με αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση. Συντελεί στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων που προκαλεί το οξειδωτικό στρες στα κύτταρα της επιδερμίδας, διεγείρει τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και βοηθά στην πρόληψη της φωτογήρανσης. Η συνεργασία των ενεργών συστατικών που περιέχει συμβάλλει στη μείωση των ατελειών, των ρυτίδων και των σημαδιών γήρανσης. Ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και βοηθά στη βελτίωση της όψης των διεσταλμένων πόρων, για λεία, υγιή και ανανεωμένη όψη, χωρίς γυαλάδες.

 

AGE-DEFENSE NIGHT CREAM
Κρέμα νυκτός με 97% συστατικά φυτικής προέλευσης με αντιγηραντική και θρεπτική δράση. Η ειδική της σύνθεση με ενεργά συστατικά βοηθά στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών, των ατελειών και ρυτίδων και συντελεί στη διατήρηση των φυσικών επιπέδων υγρασίας ενισχύοντας τον τόνο και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Βοηθά στη μείωση των βλαβερών επιπτώσεων που προκαλεί το οξειδωτικό στρες στα κύτταρα της επιδερμίδας, παρατείνει τη διάρκεια ζωής των κυττάρων και ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου επιβραδύνοντας τη διαδικασία γήρανσης, για ορατά πιο νεανική και αναζωογονημένη όψη.

 

AGE-DEFENSE SERUM
Ορός προσώπου με 94% συστατικά φυτικής προέλευσης με αντιγηραντική και συσφικτική δράση. Εμπλουτισμένος με ενεργά συστατικά που συμβάλλουν στην αναδόμηση της επιδερμίδας, ενισχύουν τα φυσικά επίπεδα υγρασίας και βοηθούν στη διατήρηση της, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και τον τόνο της επιδερμίδας. Η ειδική του σύνθεση συντελεί στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων που προκαλεί το οξειδωτικό στρες στα κύτταρα της επιδερμίδας και βοηθά στην πρόληψη της φωτογήρανσης. Διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου, επιταχύνει την αναγέννηση των κυττάρων και παρατείνει τη ζωή τους συντελώντας σημαντικά στη μείωση των ρυτίδων, για πιο λεία, υγιή και νεανική όψη.

 

AGE-DEFENSE EYE & LIP CREAM
Κρέμα για μάτια και χείλη με 84% συστατικά φυτικής προέλευσης με αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση. Ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου και συντελεί στην εξομάλυνση των ρυτίδων στο “πόδι της χήνας” και των σημαδιών γήρανσης, για πιο λεία, ξεκούραστη και νεανική όψη. Ενισχύει τα φυσικά επίπεδα υγρασίας και βοηθά στη διατήρηση της βελτιώνοντας την ελαστικότητά της επιδερμίδας. Ευνοεί την αναγέννηση των κυττάρων και την αναδόμηση της επιδερμίδας, βοηθά στη μείωση των επιπτώσεων που προκαλεί το οξειδωτικό στρες στα κύτταρα της επιδερμίδας και παρατείνει τη διάρκεια ζωής των κυττάρων, καθυστερώντας τα σημάδια γήρανσης.

 

SCULPTING NECK & DECOLLETE CREAM
Κρέμα για το λαιμό και το ντεκολτέ με 89% συστατικά φυτικής προέλευσης με αντιγηραντική και συσφικτική δράση. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και τη μείωση των ρυτίδων για λεία, σφριγηλή και ανανεωμένη όψη. Ενισχύει τα φυσικά επίπεδα υγρασίας και βοηθά στη διατήρηση της, ενισχύοντας την ελαστικότητα και τον τόνο της επιδερμίδας. Συντελεί στην ενεργοποίηση της σύνθεσης κολλαγόνου, βοηθά στη μείωση των επιπτώσεων που προκαλεί το οξειδωτικό στρες και διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων. Προστατεύει την επιδερμίδα από την αφυδάτωση και τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες βοηθώντας στην πρόληψη των ρυτίδων και τη σύσφιγξη της επιδερμίδας.

 

Τα προϊόντα της σειράς REGENERAGE ADVANCE σχεδιάστηκαν, παράγονται και συσκευάζονται αποκλειστικά στην Ελβετία. Με συστατικά φυτικής προέλευσης, 100% φυσικό άρωμα, D5, Paraben & Mineral Oil Free.

 

INFO
www.erreduemakeup.com
#erreduemakeup

 

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION