ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ WELLA SHINEFINITY: Λαμπερό πέπλο χρώματος, για μεγάλη διάρκεια, χωρίς φθορά!

H Wella Professionals αναβαθμίζει τις υπηρεσίες glossing & toning, λανσάροντας το νέο Shinefinity, μια σειρά εναπόθεσης χρώματος σχεδιασμένη να προσφέρει λάμψη, μεγάλη διάρκεια, χωρίς ξάνοιγμα και φθορά, με πιστά στον τόνο χρωματικά αποτελέσματα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΤΙΝΑ ΠΑΠΠΑ

 

Είναι αναμφισβήτητα το απόλυτο αίτημα της σύγχρονης γυναίκας: Λαμπερά μαλλιά, ορατά υγιή. Οι υπηρεσίες ξανοίγματος και toning έχουν κατά συνέπεια γίνει πολύ διαδεδομένες στα κομμωτήρια, με 8 στις 10 γυναίκες να δηλώνουν ότι επιθυμούν μία λύση glossing που διαρκεί, ταυτόχρονα αναζητώντας προϊόντα που θα θωρακίσουν τα μαλλιά τους απέναντι στη φθορά.

Σε απάντηση αυτής της ανάγκης, το νέο SHINEFINITY συστήνει την επόμενη γενιά glossing με 32 διαφανείς και μοντέρνες αποχρώσεις, για άπειρες χρωματικές δυνατότητες.

Γνωρίστε και απολαύστε την ευελιξία του SHINEFINITY. Ένα glaze που ταιριάζει σε οποιαδήποτε περίπτωση στο κομμωτήριο, με μηδενικό ξάνοιγμα, σχεδιασμένο για τα μέγιστα οφέλη από την υπηρεσία. Χρησιμοποιήστε το μετά από υπηρεσίες για ξανθό, μόνο του ή σε φυσικά μαλλιά, για μία υπέροχη αίσθηση απαλότητας.

 

 

INFO
Instagram @wellahair.gr
Facebook @WellaProfessionalsGreece

 

 

 

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION