ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΙΤΥΡΙΔΑ ΜΕ ΤΟ NIOXIN SCALP RECOVERY

Είναι γεγονός ότι η υγεία του τριχωτού της κεφαλής αποτελεί την βάση για μαλλιά με υγιή όψη. Ως προέκταση της επιδερμίδας του προσώπου, το δέρμα του τριχωτού της κεφαλής απαιτεί και αυτό την ίδια προσοχή και φροντίδα. Η καινοτόμος προσέγγιση του NIOXIN αντιμετωπίζει τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο τριχωτό της κεφαλής, καθώς θρέφει, περιποιείται και φροντίζει για την συνολική υγεία του δέρματος, αλλά και της τρίχας.
Οι αιτίες που προκαλούν τριχόπτωση, αραίωση και πολλά ακόμη προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής όπως η πιτυρίδα, οφείλονται σε παράγοντες όπως η κληρονομικότητα, η φαρμακευτική αγωγή, το περιβάλλον, το άγχος, αλλά και η διατροφή. Όταν μιλάμε για την πιτυρίδα, αυτή προσβάλλει το 70% των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα αραίωσης, καθώς και το 64% του πληθυσμού, ενώ απασχολεί σημαντικά περισσότερο τους άντρες.
Μάλιστα, τα περισσότερα αντιπιτυριδικά σαμπουάν που κυκλοφορούν στην αγορά, απομακρύνουν την πιτυρίδα σε βάρος της συνολικής περιποίησης των μαλλιών και της κεφαλής. Το ίδιο δεν ισχύει όμως για το σύστημα κατά της πιτυρίδας Scalp Recovery του NIOXIN, το οποίο όχι μόνο θα βελτιώσει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής, αλλά θα σας κάνει να φοράτε άφοβα τα αγαπημένα, μαύρα t-shirts σας.

Η νέα σειρά Scalp Recovery καταπολεμά την πιτυρίδα από την 1η χρήση και συμβάλλει στην αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας του τριχωτού της κεφαλής.

  • Το νέο μοναδικό σύστημα 3 σταδίων Scalp Recovery, με τεχνολογία ZPT-NIODerma που περιέχει πυριθειόνη του ψευδαργύρου, δραστικό συστατικό εγκεκριμένο από τον FDA και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, καθαρίζει απαλά και περιποιείται το τριχωτό της κεφαλής, αποκαθιστώντας τη φυσική του ισορροπία.
  • Το σύστημα 3 σταδίων Scalp Recovery™ είναι ιδανικό για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα αραίωσης μαλλιών, ενώ παράλληλα καταπολεμά τα συμπτώματα της πιτυρίδας.
  • Η τακτική χρήση του συστήματος καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής, απομακρύνει την πιτυρίδα και εμποδίζει την επανεμφάνισή της.
  • Βοηθά στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης που προκαλείται από το σπάσιμο της τρίχας.
  • Συμβάλλει στην αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας του τριχωτού της κεφαλής, θρέφει την τρίχα και χαρίζει πιο πλούσια μαλλιά.

PURIFYING EXFOLIATOR & ΣΥΣΤΗΜΑ 3 ΣΤΑΔΙΩΝ SCALP RECOVERY

Μια νέα θεραπεία κομμωτηρίου από το NIOXIN, η οποία συνδυάζει το NIOXIN PURIFYING EXFOLIATOR με το σύστημα 3 σταδίων SCALP RECOVERY. Το Purifying Exfoliator απομακρύνει τις νιφάδες της πιτυρίδας άμεσα και αποκαθιστά την ισορροπία στο τριχωτό της κεφαλής προετοιμάζοντας την κατάλληλα για το σύστημα SCALP RECOVERY.

1. NEO NIOXIN PURIFYING EXFOLIATOR
Απομακρύνει τις νιφάδες της πιτυρίδας, τα κατάλοιπα και τα συσσωρευμένα υπολείμματα από το
δέρμα της κεφαλής, όπως τα νεκρά κύτταρα.

2. NIOXIN SCALP RECOVERY PURIFYING CLEANSER
Αντιπιτυριδικό σαμπουάν με πυριθειόνη του ψευδαργύρου που συμβάλλει στην καταπολέμηση των
συμπτωμάτων της πιτυρίδας, όπως φαγούρα και ξηροδερμία.

3. NIOXIN SCALP RECOVERY MOISTURIZING CONDITIONER
Με πυριθειόνη του ψευδαργύρου που συμβάλλει στην απομάκρυνση της πιτυρίδας και χαρίζει απαλότητα. Το conditioner είναι το δεύτερο στάδιο του ολοκληρωμένου συστήματος περιποίησης των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής και χαρίζει θρέψη και ενυδάτωση στα μαλλιά.

4. NIOXIN SCALP RECOVERY SOOTHING SERUM
Με σύνθεση που περιέχει πυριθειόνη του ψευδαργύρου, αυτή η θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας στο τριχωτό της κεφαλής απομακρύνοντας την πιτυρίδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο nioxin.gr

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION