ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2021

Από τη Βαλεντίνη Βασιλειάδου 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που έχει παραπλανήσεις και μερικά προβλήματα που θα σου προκαλούν συχνά σύγχυση. Τη μία στιγμή θα αισθάνεσαι ενθουσιασμό, γρήγορα όμως θα καταλαβαίνεις ότι κάποια πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται! Αυτό το μήνα θα αναγκαστείς να κάνεις κάποιες θυσίες, προκειμένου να κρατήσεις κοντά σου αυτά που αγαπάς. Προσοχή πρέπει να δείξεις στα μεγάλα λόγια και στις σοβαρές αποφάσεις…

Τυχεροί αριθμοί ….3,12,34,48.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο αυτόν τον μήνα να πρέπει να δώσεις τέλος σε κάποιες υποθέσεις που εσύ ως τώρα τις θεωρούσες σημαντικές. Κατά τη διάρκεια του Μαρτίου θα υπάρξουν αλλαγές και γεγονότα που θα σε βγάλουν από τα νερά σου. Θα αναγκαστείς να δώσεις τέλος σε μία σχέση ή συνεργασία, γεγονός που θα σε πιάσει απροετοίμαστο!

Τυχεροί αριθμοί ….2,11,18,25.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Μάρτιος προβλέπεται ανάλαφρος και ελπιδοφόρος. Κάποια προβλήματα του χτες βρίσκουν τώρα τις λύσεις τους και εσύ αισθάνεσαι ανακούφιση. Καταφέρνεις να βάλεις πάλι τη ζωή σου σε πρόγραμμα, ενώ η αυτοσυγκράτησή σου, που θα είναι ενισχυμένη αυτό το μήνα, θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις από κακοτοπιές. Οι σχέσεις σου με φίλους, συναδέλφους ή τον σύντροφο, θα βελτιωθούν αισθητά.

Τυχεροί αριθμοί ….9,13,28,44.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Μάρτιος είναι ένας δυναμικός μήνας για το δικό σου ζώδιο. Το πάθος είναι κυρίαρχο και γίνεται ο οδηγός σου, όχι μόνο στα αισθηματικά σου, αλλά σε κάθε τομέα της ζωής σου. Οι επιθυμίες σου είναι ισχυρές και ασυγκράτητες. Μετρίασε την υπερβολή σου, δώσε έμφαση σε αυτό που αγαπάς και προσπάθησε να μην κοντράρεσαι με δικούς σου ανθρώπους.

Τυχεροί αριθμοί ….4,15,11,35.

 

ΛΕΩΝ

Δεν είναι και εύκολη υπόθεση κάποια πράγματα να εξελίσσονται με διαφορετικό τρόπο από ό,τι τα είχες προγραμματίσει. Ο Μάρτιος έχει απρόοπτα και πάνω σε αυτά πρέπει να έχεις προετοιμαστεί, για να μην βγεις εκτός ελέγχου. Πρόσεξε περισσότερο τις σχέσεις σου, μην τραβάς το σκοινί, συμβιβάσου και αποδέξου αυτό που δεν μπορείς να αλλάξεις.

Τυχεροί αριθμοί ….5,16,31,45.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από το ξεκίνημα του Μαρτίου όχι μόνο βρίσκεις την φόρμα σου, αλλά αποκτάς και πάλι δύναμη και αισιοδοξία για τη ζωή. Τα προβλήματα ξεπερνιούνται, η τύχη και πάλι σου χαμογελά, ενώ συμβαίνουν τυχαία, μοιραία και χαρούμενα περιστατικά, που σε κάνουν να βρίσκεις και πάλι το χαμόγελο σου!

Τυχεροί αριθμοί ….7,18,22,34.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Μάρτιος σε φέρνει πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά αγαπάς, σε αυτό που αισθάνεσαι ότι είναι δικό σου και σου ανήκει. Βελτιώνονται οι οικογενειακές σου σχέσεις και αφιερώνεις περισσότερο χρόνο σε κάθε τι οικείο. Παράλληλα, η φωνή της διαίσθησης σου σε βοηθά να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις. Τα σκαμπανεβάσματα και η κυκλοθυμία δεν θα λείψουν.

Τυχεροί αριθμοί ….7,26,28,32.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον Μάρτιο βρίσκεις τη ζωντάνια, το κέφι και την ενεργητικότητά σου. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι έντονη, θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα είσαι όλο επαφές και δικτύωση! Θα υπάρξουν ευχάριστα μηνύματα, αλλά και μετακινήσεις που θα σου δώσουν ικανοποίηση. Ο μήνας σε ευνοεί σε διαπραγματεύσεις, επαφές, συμφωνίες, ενώ κάποιο ταξίδι θα σε αναζωογονήσει.

Τυχεροί αριθμοί ….8,17,26,44.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τον Μάρτιο βάζεις σε τάξη και πρόγραμμα τη ζωή σου, δίνοντας έμφαση στις υποχρεώσεις και στις εκκρεμότητές σου, ιδιαίτερα στα πρακτικά θέματα, επαγγελματικά και οικονομικά. Οι πιέσεις είναι πολλές, οι ευθύνες ακόμα περισσότερες κι εσύ οφείλεις να κινηθείς με ωριμότητα και συνέπεια. Θα κλειστείς στον εαυτό σου προκειμένου να πάρεις αποφάσεις που θα στηρίζονται στη λογική.

Τυχεροί αριθμοί ….9,14,18,27.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας όμορφος μήνας ξεκινά για το δικό σου ζώδιο. Τον Μάρτιο ολοκληρώνεις σχέδια του παρελθόντος και αισθάνεται ηθική και συναισθηματική ανταμοιβή από την ροή των εξελίξεων που θα έχεις στην προσωπική σου ζωή. Θα έρθεις πιο κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς, ένα όνειρο σου θα γίνει πραγματικότητα και θα κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον.

Τυχεροί αριθμοί …. 11,14,29,38.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από το ξεκίνημα του Μαρτίου διαθέτεις ενεργητικότητα και διάθεση να αλλάξεις τη ζωή σου. Ασχολείσαι ταυτόχρονα με πολλά πράγματα, έρχονται πολλές νέες ειδήσεις που σε χαροποιούν και βρίσκεσαι διαρκώς σε εγρήγορση. Θα βρεθείς ωστόσο και σε ένα σταυροδρόμι, που θα πρέπει να πάρεις μία πολύ σημαντική απόφαση. Τότε είναι που θα χρειαστεί να μετριάσεις την τόλμη και το ρίσκο σου και να σκεφτείς πιο λογικά, κάνοντας αλλαγές που όντως σε συμφέρουν.

Τυχεροί αριθμοί ….17,18,29,33.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που αποκτάς νέες γνώσεις και εμπειρίες. Πλέον, έχεις την ωριμότητα να κατασταλάξεις σε αποφάσεις που είναι όντως σωστές για την μετέπειτα ζωή σου και με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις αυτό το μήνα να σταθεροποιηθείς. Κάποιες βασικές απόψεις που έχεις για τη ζωή σου, για το μέλλον σου, θα αλλάξουν. Επιπλέον, αυτόν τον μήνα θα κρίνεις και ποιοι είναι οι ουσιαστικοί φίλοι δίπλα σου.

Τυχεροί αριθμοί ….4,12,23,41.

 

 

 

ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ
ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΩΗΣ.
ΤΗΛ. 6951106266, 2314007050.

 

 

 

 

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION