ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Από την ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΩΗ.
ΤΗΛ. 6951106266, 2314007050.

 

ΚΡΙΟΣ         
Ο μήνας δημιουργεί μια μικρή δυσαρμονία στη σχέση σου με φίλους ή και συνεργάτες. Ωστόσο, ο κάθε χώρος μπορεί από μόνος του να λειτουργήσει θετικά αρκεί να μην ανακατέψεις πρόσωπα και καταστάσεις. Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,14,25,33.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Δώστε κάποιες λύσεις στα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί γύρω σου. Βάλε μια καινούρια τάξη αυτόν τον μήνα στην επαγγελματική σου ζωή και μην διστάσεις να εκφράσεις αυτά που σε απασχολούν. Μην αγνοείς δυσκολίες που ίσως προκύψουν στον οικογενειακό σου χώρο.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,17,22,43.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτός ο μήνας σε βοηθά να αλλάξεις το πρόγραμμά σου έτσι, ώστε να εξυπηρετηθούν πιο άμεσα οι τρέχουσες δουλειές και να καλυφτούν οι ανάγκες σου. Οι συνθήκες στη δουλειά σου θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,16,28,32.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο μήνας αυτός σε ανασυγκροτεί οικονομικά και ψυχολογικά. Οι καταστάσεις που αναπτύσσονται εξυπηρετούν την εφαρμογή των σχεδίων σου. Απόφυγε ωστόσο να κρίνεις ανοιχτά τρίτους, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο μακροχρόνιας ρήξης.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,11,26,35.

 

ΛΕΩΝ
Αυτός ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις σε τάξη εκκρεμότητες που άφησες το προηγούμενο διάστημα. Τα γεγονότα στην εργασία είναι ενθαρρυντικά για την κάλυψη των αναγκών της και οι προοπτικές είναι περισσότερες ή να προωθήσεις καλύτερα το αντικείμενο της δουλειάς σου.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,11,24,41.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο μήνας αυτός σε βοηθά να ξορκίσεις τους φόβους σου, να ενισχύσεις το ψυχικό σου θάρρος και να βγεις νικήτρια/ης σε μια μάχη που θα δώσεις. Προσπάθησε να βρεις λύσεις στα οικογενειακά σου μιλώντας με τους δικούς σου, οι οποίοι σου έχουν προκαλέσει ενδεχομένως κάποια προβλήματα τελευταία.

 ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,12,29,38.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτόν τον μήνα κερδίζεις έδαφος στις προσπάθειες επέκτασής σου ή θα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά έναν δύσκολο ανταγωνιστή που μπορεί να προκύψει. Εξυπηρετούνται τα επαγγελματικά σου, υποδεικνύοντας σου όμως δύσκολους δρόμους που πρέπει να ακολουθήσεις.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,15,32,41.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μήνας αυτός σε βοηθά να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου στον επαγγελματικό τομέα και να τον υπερασπιστείς καλύτερα και πιο αποτελεσματικά. Οι σχέσεις σου με τους άλλους βελτιώνονται και κάποιες διαφορές σου μπορούν να λυθούν κατά την διάρκεια του.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…10,16,34,42.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτόν τον μήνα έντεινε τις προσπάθειές σου και οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να πετύχεις κάτι που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Οργάνωσε πιο σωστά την καθημερινότητά σου, έτσι ώστε να την αξιοποιήσεις επικοινωνιακά και παραγωγικά.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,14,26,43.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μήνας σε βοηθά να ανεφοδιαστείς συναισθηματικά και οικονομικά. Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να διατηρεί αντιξοότητες και δυσκολίες στα επαγγελματικά σου, από την άλλη όμως συνεχίζει να σε βοηθά στην αισθηματική σου ζωή. Η καθημερινότητά σου θα είναι γεμάτη εντυπώσεις, πρόσωπα και προτάσεις.

 ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,12,39,42.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο μήνας αυτός σου δίνει το έναυσμα να αρχίσεις τις προσπάθειες προκειμένου να πετύχεις κάτι που θέλεις πολύ. Οι εξελίξεις επιταχύνονται στα θέματα που σε απασχολούν και τώρα θα έχεις ευχάριστα αποτέλεσμα από αυτά. Ενθαρρυντικές είναι και οι ενδείξεις στον εργασιακό χώρο.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,11,37,45.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ο μήνας σε βοηθά να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου προκειμένου να τις αξιοποιήσεις στην εργασία σου. Σε κάνει προνομιούχο/α στα αισθηματικά σου και σε βοηθά να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Μια μικρή καθυστέρηση θα παρατηρηθεί σε κάποια έσοδα ή σε μια βοήθεια τρίτων που περιμένεις.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,19,37,48.

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION