Ροζ για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού

Το Μέγαρο Μουσικής φωταγωγείται ροζ την Πέμπτη 8/10 και Ο Όμιλος Estée Lauder Companies, μας προσκαλεί να δούμε live ένα event που γίνεται για καλό σκοπό!

 

Για τον Όμιλο Estée Lauder Companies, φέτος είναι ακόμα πιο σημαντική η υποστήριξη της ιατρικής έρευνας, των ανθρώπων που ζουν με καρκίνο μαστού, ευπαθών ομάδων που μπορεί να αντιμετωπίζουν δυσκολία στην πρόσβαση σε ιατρική φροντίδα και των γιατρών, νοσοκόμων και φροντιστών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ο Όμιλος Estée Lauder Companies παραμένει αφοσιωμένος στην Εκστρατεία για τον Καρκίνο του Μαστού και το στόχο της, να δημιουργήσει ένα κόσμο χωρίς καρκίνο του μαστού.

Στο πλαίσιο της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού, σε μια τελετή κεκλεισμένων των θυρών και σεβόμενοι τα έκτακτα μέτρα, θα φωταγωγηθεί ροζ το εμβληματικό Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Πέμπτη 08 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 20:30, ενώ η δράση θα μεταδοθεί live από τη σελίδα Facebook της Estée Lauder Greece και από το κανάλι Estée Lauder Greece στο YouTube, με την παρουσία της Πρέσβειρας της Εκστρατείας για την Ελλάδα, Ελένης Μενεγάκη, η οποία θα δώσει το έναυσμα για τη φωταγώγηση. Στην Ελλάδα, η Εκστρατεία υποστηρίζει το πολύτιμο έργο της Ελληνικής Αντικαρκινική Εταιρείας.

 

#TimeToEndBreastCancer #ELCDonates

@esteelaudercompanies

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION