ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ part.1

Ταξιδεύουμε σε διαφορετικά κομμωτήρια του κόσμου και ανακαλύπτουμε την ξεχωριστή αισθητική τους.

 

Το ταξίδι στα διαφορετικά κομμωτήρια του κόσμου ξεκινάει. Από το πολύχρωμο Ambika Pillai στο Νέο Δελχί, μέχρι και το κομμωτήριο Anton Beill στη Λισαβόνα, θα δείτε ότι η εσωτερική διακόσμηση των χώρων συνεργάζεται πλήρως με την αισθητική, αλλά και την φιλοσοφία των ιδιοκτητών τους. Οι επιλογές στη διακόσμηση μπορεί να είναι πολλές, όμως η κομψότητα και ο μοντέρνος χαρακτήρας αποτελούν τα must για την ανάδειξη των παρακάτω κομμωτηρίων.

 

Aerni στη Σουηδία

Στην πόλη Bern στη Σουηδία βρίσκεται το Aerni Salon, ένα κομμωτήριο που μετράει πάνω από 150 χρόνια παράδοσης και εμπειρίας. Το κομμωτήριο στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό κτίριο, ενώ θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα κομμωτήρια της πόλης. Εκτός από υπηρεσίες κομμωτικής, το Aerni διαθέτει και την δική του σειρά με ρούχα, ενώ οι πελάτες μπορούν να περιμένουν την σειρά τους στο μπαρ του κομμωτηρίου, απολαμβάνοντας από καφέ, μέχρι και κάποιο σνακ.  Η διακόσμηση παίζει με το έντονο σκούρο και το λευκό, αποδίδοντας μια καθαρή ατμόσφαιρα με ευδιάκριτες γραμμές. Κομψότητα και δόσεις πολυτέλειας, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Aerni στη Σουηδία.

 

Ambika Pillai στο Νέο Δελχί

Το κομμωτήριο Ambika Pillai στο νέο Δελχί είναι μόνο ένα από τα συνολικά 7 κομμωτήρια της ιδιοκτήτριας. Η φιλοσοφία του κομμωτηρίου στηρίζεται στις βασικές αξίες της ομάδας, στη συνεργασία, αλλά και την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών προς του πελάτες. Η αισθητική του κομμωτηρίου είναι ανάλογη και του κόσμου που εξυπηρετεί. Έντονα χρώματα, μοντέρνα καθίσματα και προσεγμένη διακόσμηση, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν ένα κομμωτήριο για όλες τις ηλικίες.

 

Andrea Kehl στο Μοναχό

Η Andrea Kehl είναι η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου Andrea Kehl στο Μόναχο και έχει καταφέρει να δημιουργήσει την τέχνη των τέλειων υπηρεσιών με το εξατομικευμένο αποτέλεσμα για κάθε διαφορετική γυναίκα. Η αισθητική του κομμωτηρίου θα μπορούσε να αντλεί έμπνευση από την πολυετή καριέρα της, αφού έχει δουλέψει σε περιοδικά μόδας, ομορφιάς και lifestyle, ακόμη και σε εκδηλώσεις κόκκινου χαλιού και φωτογραφίσεων. Το décor κινείται σε ασπρόμαυρες γραμμές, είναι καθαρό, με εντυπωσιακές λεπτομέρειες όπως οι καθρέφτες και ιδιαίτερες πινελιές που αγγίζουν την πολυτέλεια.

 

Andrew Collinge στο Λίβερπουλ

Ο Andrew Colligne θεωρείται ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τις δουλειές του, με ένα εντυπωσιακό βιογραφικό που περιλαμβάνει διακρίσεις, συνεργασίες με celebrities, αλλά και 20 χρόνια σε fashions shows, φωτογραφίες, αλλά και τηλεοπτικές σειρές. Το κομμωτήριο του στο Λίβερπουλ είναι η επιτομή της κομψότητας. Η αισθητική του χώρου δίνει έμφαση στην κλασική και πετυχημένη συνταγή της αρμονίας, με μπεζ και λευκές αποχρώσεις, οι οποίες συνδυάζονται με μοντέρνα έπιπλα σε καστανές χροιές.

 

 

Andy Lecompte Salon στο Λος Άντζελες

Το πολυτελές κομμωτήριο Andy Lecompte Salon βρίσκεται στην όμορφη γειτονιά του Δυτικού Hollywood, μόλις λίγα τετράγωνα από το Beverly Hills. Με πελατολόγιο που αποτελείται από την αφρόκρεμα της περιοχής, είναι επόμενο να φέρει και ένα εξεζητημένο décor. Μίνιμαλ χαρακτήρας, ανοιχτός και μεγάλος χώρος και πάνω από όλα μοντέρνα αισθητική. Το φυσικό φως είναι το κλειδί, ενώ η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα φιλική και ζεστή. Τα έπιπλα παίζουν το δικό τους παιχνίδι, ενώ μέσα στον χώρο μπορεί κανείς να θαυμάσει μια ιδιωτική συλλογή, με κομμάτια από τον Andy Warhol, μέχρι και τον Marilyn Minter.

 

Anton Beill στη Λισαβόνα

Το κομμωτήριο Anton Beil στη Λισαβόνα είναι ένα μέρος στο οποίο η αυθεντική φροντίδα και η άνεση των πελατών αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες της ομάδας. Κεντρική φιλοσοφία του κομμωτηρίου είναι ότι τα μαλλιά δεν μπορούν να είναι όμορφα αν δεν είναι και υγιή, για αυτό και οι υπηρεσίες θεωρούνται εξαιρετικές, ενώ η διακόσμηση διαθέτει σοβαρό χαρακτήρα έτσι ώστε να υποστηρίζει την φιλοσοφία. Το λευκό κυριαρχεί, συνδυάζεται με τα φώτα φθορισμού, ενώ το πάτωμα και το ταβάνι είναι σε μαύρο χρώμα, χαρίζοντας μια μίνιμαλ αισθητική.

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION