Τα πάντα είναι δυνατά με το Style My Hair PRO!

Με το Style My Hair Pro, η αναζήτηση ενός νέου χρώματος για την πελάτισσα σας γίνεται πιο εύκολη από ποτέ.

Τον Ιανουάριο του 2018 η L’Oréal Professionnel λάνσαρε το Style My Hair, μια εφαρμογή με τεχνολογία 3D Modiface που δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να δοκιμάσουν όλες τις πιθανές χρωματικές επιλογές εύκολα και άμεσα. Η εφαρμογή έγινε τόσο δημοφιλής, που την «κατέβασαν» πάνω από 3.5 εκατομμύρια γυναίκες! Τον Απρίλιο του 2019 η εφαρμογή αναβαθμίστηκε και το όνομα αυτής Style My Hair PRO! Γνωρίστε το 3 σε 1 νέο εργαλείο συμβουλευτικής χρώματος που μεταμορφώνει την εμπειρία του κομμωτηρίου.

Με το Style my Hair PRO οι επαγγελματίες κομμωτές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη να διευκολύνει τον διάλογο με τις πελάτισσές τους φέρνοντας στο κομμωτήριο μια νέας γενιάς εμπειρία στη βαφή των μαλλιών!

Επιπλέον, το αναβαθμισμένο Style My Hair PRO, προσφέρει στις γυναίκες την πλήρη εμπειρία 3D, καθώς και τη δυνατότητα να δοκιμάσουν στον εαυτό τους, άμεσα και εύκολα, μια τεράστια ποικιλία αποχρώσεων, με στόχο να βρουν μαζί με τον κομμωτή τους το ξεχωριστό χρώμα που τους ταιριάζει.

Όλα γίνονται εύκολα, διαδραστικά, και φιλικά προς τον καταναλωτή. Το Style My Hair PRO έχει εξελιχθεί σε μια πραγματική επανάσταση και έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο κομμωτήριο.

 

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ; 1 ΕΦΑΡΜΟΓΗ, 3 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

 

  1. Η έμπνευση

Στον πλούσιο, ψηφιακό κόσμο του Style My Hair PRO, θα βρείτε μια τεράστια συλλογή από looks, στυλ και χρώματα, τα οποία εξυπηρετούν τον σκοπό ενός ψηφιακού βιβλίου που περιέχει τις τελευταίες τάσεις στα μαλλιά! Οι Hair Artists είναι ελεύθεροι να εμπνευστούν από πίνακες διάθεσης βασισμένους στο Pinterest, με στόχο να αντλήσουν έμπνευση ή και να προσθέσουν τις δικές τους εικόνες.

  1. Η 3D ανανέωση

Χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία 3D και με βάση την τεχνητή νοημοσύνη, το Style My Hair PRO επιτρέπει στους κομμωτές να δοκιμάσουν χρώματα εικονικά, άμεσα και σε πραγματικό χρόνο, μαζί με τις πελάτισσες τους. Αν δεν βρήκατε ακόμη το χρώμα που σας αρέσει, μην ανησυχείτε. Χάρη στη τεχνολογία 3D μπορείτε να το αλλάξετε εύκολα.

  1. Το ψηφιακό χρωματολόγιο

Στο ψηφιακό χρωματολόγιο οι κομμωτές μπορούν να προβάλλουν την επαγγελματική τους εμπειρία επιλέγοντας την ιδανική απόχρωση για την πελάτισσα, με πρόσβαση σε όλο το χαρτοφυλάκιο χρωμάτων της L’oréal Professionnel, που αποτελείται από περισσότερες από 400 αποχρώσεις!

Κατεβάστε την εφαρμογή δωρεάν στο tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο.

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION