ΤΕΛΕΙΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΕ MICROBLADING

Τα όμορφα φρύδια έχουν γίνει πλέον κομμάτι της ρουτίνας της ομορφιάς μας ενώ η ανάγκη για αυτά έχει γεννήσει μια υπηρεσία ομορφιάς, η οποία έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια γυναίκες. Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το microblading, θα τα μάθετε παρακάτω.

Το microblading είναι μια μορφή tattoo χωρίς μηχάνημα καθώς είναι χειροκίνητο, δεν έχει ηλεκτρισμό, δεν έχει δόνηση και δεν χτυπάει στο δέρμα για να εγχύσει μελάνι. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι ημιμόνιμο. Αυτό σημαίνει ότι κάθε γυναίκα μπορεί να παρέμβει σε οποιαδήποτε ηλικία βρίσκεται και να αλλάξει το σχήμα των φρυδιών της. Από την άλλη, το tattoo φρυδιών είναι ό,τι λέει η λέξη: τατουάζ φρυδιών, το οποίο όταν πραγματοποιείται δίνει ένα μόνιμο αποτέλεσμα.

 

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Η τεχνική του microblading γίνεται με ένα τύπου εργαλείο το οποίο θυμίζει στυλό που στην άκρη του διαθέτει μια λεπίδα, η οποία αποτελείται από πολλαπλές, μικροσκοπικές βελόνες. Αυτό το στυλό έχει την ιδιότητα να χαράζει στην επιδερμίδα μια τύπου «προσομοίωση» της τρίχας, η οποία εμποτίζεται με το χρώμα του φρυδιού. Το αποτέλεσμα είναι τα φρύδια να φαίνονται γεμάτα και φυσικά. Το μυστικό βρίσκεται στην τεχνική, καθώς η τέλεια διάταξη του φρυδιού είναι το κλειδί για να φαίνονται οι τρίχες όσο πιο φυσικές γίνεται. Το microblading δεν πονάει, απλώς υπάρχει μια μικρή ενόχληση, ενώ η όλη διαδικασία μπορεί να πάρει μέχρι και 2 ώρες.

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι όσοι πάσχουν από ζαχαρώδη διαβήτη δεν μπορούν να κάνουν microblading, καθώς έχει άμεση σχέση με την πηκτικότητα του αίματος. Ακόμη ένα αποτρεπτικός παράγοντας είναι αν η πελάτισσα έχει κάνει πρόσφατα botox. Επειδή το δέρμα ανασηκώνεται με το botox και τεντώνεται, το microblading πρέπει να γίνει ένα μήνα πριν, ή μετά.

Καλό είναι οι γυναίκες να μην καταναλώνουν πολλές δόσεις καφέ, ή αλκοόλ πριν την εφαρμογή, καθώς μπορεί να υπάρξει εκνευρισμός. Επίσης απαγορευτικά είναι και τα χάπια για την ακμή διότι κάνουν ανάπλαση στο δέρμα και το microblading μπορεί να ξεθωριάσει πολύ γρήγορα. Επίσης το microblading δεν πρέπει να γίνεται σε γυναίκες που κάνουν χημειοθεραπείες, ή θηλάζουν. Στη δεύτερη περίπτωση δεν προκαλούνται αρνητικές επιπτώσεις στον οργανισμό, αλλά μπορεί το microblading να ξεθωριάσει γρήγορα λόγω των αυξημένων ορμονών.

 

ΈΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Ο δερματότυπος έχει μεγάλη σημασία για το πόσο θα διαρκέσει το microblading, καθώς δυο πράγματα που διώχνουν το tattoo γρήγορα είναι η λιπαρότητα και η έκθεση στον ήλιο. Οι γυναίκες με λιπαρό δέρμα θα πρέπει να συμβουλευτούν πρώτα την αισθητικό τους για μια διαφορετική τεχνική microblading.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ & MICROBLADING

Τα προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού που βάζετε στο πρόσωπο σας παίζουν σημαντικό ρόλο στο πόσο καιρό θα διατηρηθούν τα φρύδια σας. Τα φρύδια δεν θα εξαφανιστούν μετά από έναν καθαρισμό, αλλά με την συνεχή χρήση των λάθος προϊόντων θα ξεθωριάσουν αρκετά γρήγορα. Για να διατηρήσετε το microblading όσο περισσότερο γίνεται, αποφύγετε συστατικά όπως γλυκολικό οξύ και ρετινόλη, τα οποία συνήθως βρίσκονται στα περισσότερα καθαριστικά προσώπου. Επίσης, επειδή το microblading ξεθωριάζει εύκολα με τον ήλιο, ξεκινήστε να απλώνετε αντηλιακό στα φρύδια σας αμέσως μόλις αυτά αναρρώσουν.

 

TIPS

  • Το microblading φρυδιών κρατάει από ενάμιση έως τρία χρόνια ανάλογα με την λιπαρότητα της επιδερμίδας της κάθε γυναίκας και της έκθεσής της τον ήλιο.
  • Η επιλογή του χρώματος των φρυδιών δεν είναι απλή υπόθεση, καθώς δεν εξαρτάται από το χρώμα των μαλλιών. Αποφασίζεται μαζί με τον πελάτη και τον αισθητικό, καθώς το δέρμα τείνει να ψυχραίνει τα χρώματα που εισχωρούν σε αυτό.
  • Πριν κλείσετε ραντεβού για microblading, πρέπει πρώτα να επισκεφθείτε τον χώρο για να σιγουρευτείτε ότι τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής.
  • Για να είστε σίγουρες ότι θα λάβετε μια ποιοτική υπηρεσία microblading, ζητήστε να δείτε φωτογραφίες before και after τόσο για την αρχική διαδικασία, όσο και για το πως θα φαίνονται τα φρύδια μετά από ένα χρόνο.
No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION