ΤΟ MOUNIR HAIR SHOW ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το My Extension μετέδωσε μέσω τον social media όλο τον παλμό από την μεγάλη εμπειρία της επίσκεψης του παγκοσμίου φήμης Mounir στην Ελλάδα, από την προετοιμασία, μέχρι και την κορύφωση του μεγάλου show. 

Κάτι μεγάλο ετοιμάζεται στο κομμωτήριο του Garos Sekertzis – Garos Artistic Team στη Κηφισιά! Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας για περισσότερα νέα!

Gepostet von MyExtension.gr am Sonntag, 21. Juli 2019

 

Κυριακή 21 Ιουλίου – Προετοιμασία πριν το μεγάλο Show

Την Κυριακή 21 Ιουλίου, βρεθήκαμε στο κομμωτήριο Garos Aristic Team, τον χώρο που φιλοξένησε την μεγάλη προετοιμασία των μοντέλων για το show της Δευτέρας. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον Brand Ambassador για τα προϊόντα Mounir στην Ελλάδα, Garos Sekertzis, αλλά και τον παγκοσμίου φήμης Colorist Mounir, να συνεργάζονται στενά για να δημιουργήσουν εντυπωσιακά μπαλαγιάζ. 

Επισκεφθήκαμε χθες το Garos Artistic Team, το κομμωτήριο στο οποίο έγινε η μεγάλη προετοιμασία για το σημερινό show του παγκόσμιου φήμης colorist, Mounir! Δείτε το backstage της προετοιμασίας και μάθετε τι μας είπε ο Brand Ambassador για τα προϊόντα Mounir στην Ελλάδα, Garos Sekertzis!

Gepostet von MyExtension.gr am Montag, 22. Juli 2019

 

Δευτέρα 22 Ιουλίου – To μεγάλο Show

Το μεσημέρι της Δευτέρας βρεθήκαμε στο ξενοδοχείο Intercontinental Athens, με στόχο να παρακολουθήσουμε όλα τα παρασκήνια της προετοιμασίας, από τις πρόβες των μοντέλων μέχρι και το τελικό μακιγιάζ και την ετοιμασία του χώρου. 

 

Λίγο πριν ξεκινήσει το show, συνομιλήσαμε και με τον Brand Ambassador, Garos Sekertzis

O Garos Sekertzis – Brand Ambassador των προϊόντων Mounir στην Ελλάδα, μας μιλάει για το τι πρόκειται να δούμε στο show, το οποίο σηματοδοτεί και το επίσημο λανσάρισμα των #mounir hair products στην Ελλάδα! @mounirproducts.cyprusgreece #backstage #mounir

Gepostet von MyExtension.gr am Montag, 22. Juli 2019

Και στη συνέχεια ξεκίνησε το εντυπωσιακό show που όλοι περίμεναν…

To show MOUNIR ξεκινάει! Mounir Products Cyprus-Greece Η έναρξη ήταν εντυπωσιακή, όμως η συνέχεια προβλέπεται καλύτερη. Για αυτό μείνετε συντονισμένοι για να δείτε τον master colorist να κάνει τα μαγικά του επί σκηνής, αποκλειστικά από τη σελίδα του My Extension!

Gepostet von MyExtension.gr am Montag, 22. Juli 2019

Η στιγμή που εμφανίστηκε ο Mounir πάνω στην σκηνή, αποτελεί ένα από τα καλύτερα highlights της βραδιάς:

Το show συνεχίζεται με τον Master Colorist Mounir επί σκηνής! Η τεχνική για την οποία είναι γνωστός ονομάζεται transformation, διότι στη κυριολεξία μεταμορφώνει τα μαλλιά των γυναικών! Mounir Products Cyprus-Greece

Gepostet von MyExtension.gr am Montag, 22. Juli 2019

Τα 12 μοντέλα που περπάτησαν στη πασαρέλα, φανέρωσαν τις εντυπωσιακές μεταμορφώσεις των μαλλιών τους.

Και στη σκηνή ανεβαίνουν 12 μοντέλα, 12 Υπέροχες μεταμορφώσεις από τα μαγικά χέρια του Mounir! Mounir Products Cyprus-Greece

Gepostet von MyExtension.gr am Montag, 22. Juli 2019

Μετά την ολοκλήρωση του show, όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Mounir. Ο ίδιος μάλιστα, φωτογραφήθηκε και παρέα με τα εντυπωσιακά μοντέλα του.

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION