Το virtual event της AVEDA για το λανσάρισμα της νέας σειράς BOTANICAL REPAIR

Η AVEDA, το brand με τα υψηλής απόδοσης προϊόντα περιποίησης μαλλιών που έχει ως αποστολή τη φροντίδα για τον κόσμο στον οποίο ζούμε, γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας επαναστατικής σειράς περιποίησης Botanical Repair™, μέσω ενός digital event στις 28 Σεπτεμβρίου 2020.

 

Beauty editors, influencers και επαγγελματίες που αγαπούν τα προϊόντα Aveda, είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους avatar ως μία digital εκδοχή του εαυτού τους και να περιηγηθούν στον υπέροχο, εικονικό AVEDA κόσμο, με σαφείς αναφορές στη φύση και τα γήινα χρώματα που τόσο αγαπάει το brand.

Εκεί, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να αλληλοεπιδράσουν με τους υπόλοιπους χρήστες που βρίσκονται στο χώρο μέσω ιδιωτικού chat, διατηρώντας έτσι το προσωπικό στοιχείο των εταιρικών εκδηλώσεων που έχει χαθεί στην post-covid εποχή.

Κατά τη διάρκεια του virtual event οι καλεσμένοι κλήθηκαν να εξερευνήσουν τη νέα σειρά Botanical Repair™, το μέλλον στην επανόρθωση μαλλιών, κάνοντας κλικ στα ειδικά τοποθετημένα στο χώρο προϊόντα, ανακαλύπτοντας έτσι περισσότερες πληροφορίες για το νέο λανσάρισμα.


Η νέα σειρά Botanical Repair™ δημιουργήθηκε για εκείνους που επιθυμούν να μεταμορφώσουν και να ενδυναμώσουν τα μαλλιά τους, ανεξάρτητα από τον τύπο τους. Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, light & rich masques και leave-in θεραπεία και χαρίζει την επανορθωτική δύναμη της φύσης και στα τρία στρώματα της τρίχας, ενδυναμώνοντας και επανορθώνοντας τα ταλαιπωρημένα μαλλιά εκ των έσω.

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION