ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ AVEDA

Η νέα ημιμόνιμη Θεραπευτική Βαφή Μαλλιών Aveda Full Spectrum Vibrant™ χρησιμοποιεί τη δύναμη της φύσης και εγγυάται ζωηρό χρώμα αλλά και έντονη θρέψη της τρίχας.

95% ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, CRUELTY FREE & VEGAN

Η Aveda, πιστή στις αξίες της εδώ και χρόνια, δημιουργεί μια νέα σειρά ημιμόνιμων βαφών. Η Full Spectrum Vibrants™ εμπνέεται απευθείας από την οικολογική φιλοσοφία της Aveda καθώς αποτελείται από 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, είναι cruelty-free, vegan, ενώ η συσκευασία έχει κατασκευαστεί από ανακυκλώσιμα υλικά.

Η σειρά βαφών Full Spectrum Vibrants™ της Aveda αποτελείται από μία παλέτα έντονων αποχρώσεων που μπορούν να αναμειχθούν και να δημιουργήσουν ένα ευρύ φάσμα δημιουργιών και ελευθερίας για να αλλάξετε το στυλ σας ανάλογα με την εποχή.

 

ΗΜΙΜΟΝΙΜΕΣ & ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ

Οι Full Spectrum Vibrants™ είναι ημιμόνιμες θεραπευτικές βαφές μαλλιών που διαρκούν 10 λουσίματα και δρουν σαν θεραπεία της τρίχας ενώ παράλληλα χαρίζουν ανεπανάληπτη λάμψη. Η συγκεκριμένη φόρμουλα χαρακτηρίζεται από ένα έντονο, λουλουδένιο πικάντικο pure-fume™ άρωμα πιστοποιημένων βιολογικών ylang ylang, petitgrain και ginger.

 

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ, ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ.

Η νέα σειρά βαφή – θεραπεία δεν καταστρέφει την τρίχα και αποτελείται από 9 έντονες αποχρώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ατόφιες για να δημιουργήσουν έντονα και ζωντανά αποτελέσματα ή να αναμειχθούν με το Clear ή ανθρακί απόχρωση, με σκοπό την δημιουργία μιας ολοκληρωμένης παλέτας με παστέλ και smoky τόνους, χωρίς να χρειάζονται developer (οξυζενέ). Συνδυάστε τα χρώματα σε οποιαδήποτε δοσολογία για να δημιουργήσετε άπειρες και μοναδικές αποχρώσεις.

ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  • Η σειρά Full Spectrum Vibrants™ είναι vegan & cruelty-free που η φόρμουλά της περιέχει ένα μείγμα πιστοποιημένων βιολογικών φυτικών ελαίων, όπως Kukui, ηλιόσπορου, καστορέλαιο και jojoba, τα οποία προσφέρουν θρέψη και λάμψη.
  • Επίσης περιέχουν διαλύτες από καλαμπόκι, οι οποίοι βοηθούν στην δημιουργία ομαλής σύστασης για εύκολη εφαρμογή.
  • Οι συσκευασίες της Full Spectrum Vibrants™ είναι από 100% Forest Stewardship Council™ πιστοποιημένη ίνα, που περιέχει το ελάχιστο 80% ανακυκλωμένο χαρτί.
  • Όπως όλα τα προϊόντα της Aveda, η Full Spectrum Vibrants™ κατασκευάζεται από 100% αιολική ενέργεια.

 

Ανακαλύψτε τις επαγγελματικές βαφές Aveda Full Spectrum Vibrant αποκλειστικά στα κομμωτήρια.

Μάθετε περισσότερα στο aveda.com καθώς και στο www.aveda.gr

Facebook & Instagram: @AVEDAGREECE, #AVEDAGR

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION