Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την Ηλεκτροθεραπεία

Ο Med.Dr Βασίλης Γενίτσαρης είναι Στρατιωτικός Ιατρός και Επιστημονικός Διευθυντής στο Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών AURUM. Επιπλέον, είναι ερευνητής ειδικός σε θέματα διατροφής, αντιγήρανσης και αντιμετώπισης παχυσαρκίας, αλλά και μέλος της ελληνικής ιατρικής εταιρείας παχυσαρκίας με μεταπτυχιακό στην χημεία των τροφίμων και την τεχνολογία της διατροφής. Εmail: drgenitsaris@yahoo.gr, Tel.: 2130048572, Mobile: 6944 863321, Fb: AURUM / Genitsaris Med, www.genitsaris.gr.

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την ηλεκτροθεραπεία, μια εφαρμογή αισθητικής ιατρικής για γράμμωση και τέλειο σώμα χωρίς κούραση.

  • Τι είναι Ηλεκτροθεραπεία – Μηχανισμός δράσης:

Είναι μία ανώδυνη, ευχάριστη, μη επεμβατική θεραπεία για σύσφιξη και τόνωση των μυών σε συνδυασμό με τοπική λιπόλυση. Μέσω ηλεκτροδίων, διοχετεύεται χαμηλής τάσης ρεύμα τοπικά στο σημείο εφαρμογής (έκφυση-κατάφυση μυών).

Έπειτα μέσω της κίνησης των ηλεκτρονίων (του ρεύματος) επιτυγχάνει την επιθυμητή σύσπαση και εκγύμναση των μυών.

Η αλληλουχία των παλμών που στέλνονται στους μυς προκαλούν την σύσπασή τους, με τρόπο παρόμοιο με αυτόν της φυσικής άσκησης. Έτσι βελτιώνεται η ροή του αίματος στους μυς καθώς και στους παρακείμενους ιστούς και αυξάνεται η πρόσληψη του οξυγόνου.

Χρησιμοποιώντας την ανάλογη συχνότητα έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα σύσφιξης και μυοτόνωσης όπως και λιπόλυσης σε πολλά σημεία του σώματος (κοιλιά, γόνατα, μηρούς, γλουτούς κα).

Με την Ηλεκτροθεραπεία γίνεται αποβολή των προϊόντων της λιπόλυσης μέσω του έξω κυτταρικού χώρου και του λεμφικού συστήματος. Η υπεροξυγόνωση και η υπεραιμία των ιστών καθώς και η εκγύμναση των μυών έχει ως συνέπεια την αύξηση του μεταβολισμού.

 

  • Οφέλη της Ηλεκτροθεραπείας:

* Άμεση απώλεια πόντων και κιλών

* Λιποδιάλυση

* Καταπολέμηση κυτταρίτιδας

* Βαθιά τόνωση και σύσφιξη μυών

* Αύξηση μεταβολισμού

* Οξυγόνωση των κυττάρων

* Αποβολή τοξινών

* Μείωση οιδημάτων

* Βελτίωση λεμφικής κυκλοφορίας

 

Τα μηχανήματα ηλεκτροθεραπείας διαθέτουν ειδικά προγράμματα που εξασφαλίζουν κατά περίπτωση σύσφιξη και τόνωση, υπεραιμία, λεμφική αποτοξίνωση ή και συνδυασμό αυτών.

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 30-40 λεπτά. Η κάθε συνεδρία προτείνεται να πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η εξατομίκευση και η σωστή επιλογή των θεραπειών παίζει πάντα καθοριστικό ρόλο στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Στο Aurum εφαρμόζουμε την ηλεκτροθεραπεία σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες σώματος, όπως η μεσοθεραπεία, το PRP, το fractional laser, τα νήματα PDO την πρεσσοθεραπεια, τις ραδιοσυχνότητες, το cavitation, την κρυολιπόλυση, το hifu και το LPG, ώστε να εξασφαλίσουμε εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα δράσης.

Συνδυαστικά επεμβαίνουμε στο δέρμα, στο λίπος, στην περιτονία των μυών, στους ίδιους τους μυς, στην λεμφική και φλεβική κυκλοφορία καθώς και στον συνδετικό ιστό με εξαιρετικά αποτελέσματα!

No Comments Yet

Comments are closed

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION