Η νέα σειρά Sun Care της ΚΥΑΝΑ είναι εδώ!

Please Add Photos <br> to your Gallery

Τρία προϊόντα απαραίτητα για τα μαλλιά σας! Τα τελευταία χρόνια οι ακτίνες του ήλιου απειλούν όλο και περισσότερο την υγεία της τρίχας! Μην μένετε με σταυρωμένα χέρια! Τα νέα προϊόντα της ΚΥΑΝΑ με κερατίνη και εκχυλίσματα argan oil αποτελούν την ιδανική λύση για απόλυτη προστασία από εξωγενείς παράγοντες όπως ο ήλιος, τα συχνά λουσίματα και η αλμύρα της θάλασσας αλλά και για την διατήρηση της ακεραιότητας της τρίχας και την ποιότητα του χρώματος.

Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν & μάσκα περιποίησης με κερατίνη και εκχυλίσματα argan oil και λάδι  θρέψης  και  προστασίας από τις ακτίνες UVA, UVB.

 

Must have προϊόντα για τις ηλιόλουστες μέρες που έρχονται!

Intro_Kyana

Σαμπουάν με κερατίνη και εκχυλίσματα argan oil.

Το σαμπουάν SUN CARE της ΚΥΑΝΑ με κερατίνη και εκχυλίσματα argan oil αποτελεί την ιδανική λύση για απόλυτη προστασία των μαλλιών από εξωγενείς παράγοντες όπως ο ήλιος, τα συχνά λουσίματα, η αλμύρα της θάλασσας των οποίων η αρνητική επιρροή γίνεται ιδιαίτερα αισθητή σε περιοχές με μακρές περιόδους ηλιοφάνειας. Η κερατίνη ασκεί έντονη επανορθωτική δράση αποκαθιστώντας άμεσα την εσωτερική δομή και συνοχή των μαλλιών  ενώ η  παρουσία εκχυλισμάτων argan oil συμβάλλει στη θρέψη και στη βαθιά ενυδάτωση των μαλλιών και παράλληλα χαρίζει ασύγκριτη απαλότητα, λάμψη και ελαστικότητα.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: Εφαρμόστε σε υγρά μαλλιά, κάντε απαλό μασάζ αφήνοντας το προϊόν να δράσει για 2-3 λεπτά και ξεβγάλτε. Επαναλάβετε τη διαδικασία αν χρειάζεται.

 

Μάσκα μαλλιών no rinse με κερατίνη και εκχυλίσματα argan oil.

Η μάσκα περιποίησης μαλλιών SUN CARE της ΚΥΑΝΑ με κερατίνη και εκχυλίσματα argan oil προσφέρει άμεσα επανορθωτική δράση συμβάλλοντας στην αναδόμηση των μαλλιών. Οι ενυδατικές της ιδιότητες θρέφουν σε βάθος τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά προσφέροντας  μια ασπίδα προστασίας από παράγοντες πού επηρεάζουν αρνητικά τη συνοχή τους όπως οι ακτίνες UVA και UVB, η αλμύρα της θάλασσας και τα συχνά λουσίματα ιδιαίτερα σε περιοχές με μεγάλες περιόδους ηλιοφάνειας. Η σύνθεσή της βοηθά στη βελτίωση της υφής των μαλλιών χαρίζοντάς τους απίστευτη ελαστικότητα, λάμψη και μεταξένια υφή. Για μέγιστη απόδοση χρησιμοποιήστε μετά από το σαμπουάν της σειράς SUN CARE της ΚΥΑΝΑ.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: Εφαρμόστε το προϊόν μετά από τη χρήση του σαμπουάν της σειράς SUN CARE με τη βοήθεια μια χτένας από τις ρίζες προς τις άκρες. Δεν ξεβγάζεται.

Λάδι προστασίας από τον ήλιο.

Το λάδι της σειράς SUN CARE της ΚΥΑΝΑ αποτελεί την ιδανική λύση για προστασία των μαλλιών από τον ήλιο. Χάρη στη μοναδική του φόρμουλα προσφέρει την προστασία που τα μαλλιά χρειάζονται συμβάλλοντας στη διατήρηση της ακεραιότητάς τους και ελαχιστοποιώντας την αρνητική επιρροή εξωτερικών παραγόντων όπως αυτήν της θάλασσας και των ακραίων καιρικών συνθηκών. Παράλληλα ένας προστατευτικός συνδυασμός από ηλιακά φίλτρα παρέχει απόλυτη προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB. Χάρη στα ενεργά δραστικά του προστατεύει το χρώμα των μαλλιών. Οι ενυδατικές του ιδιότητες αναζωογονούν και θρέφουν σε βάθος τα μαλλιά βελτιώνοντας την υφή τους.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: Εφαρμόστε το λάδι της σειράς SUN CARE της KYANA στα μαλλιά κατά την έκθεση στον ήλιο.

 

0002588_kyana

ΠΕΡΔΙΚΑ 73, 54639, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

E-Mail:  info@kyana.gr

Τηλ: 2310 950050

Site: www.kyana.gr

NDM Publications

Καλλινίκου 2, πλ. Κολιάτσου

τ.κ. 11254

21 5550 9843

info@myextension.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ MY EXTENSION